Canım korkutmak gibi olamsın ama bende de aynı durum olmuştu bende internette araştırdım ve yerleşme kanaması diye okumuştum içim rahatlamıştı. Kontroldende yeni gelmiştim düşün cuma günü kontrolüm oldu akşamında hafif bir kanama başladı. Doktor herşey normal diyince bende yerleşme kanamasıdır zannedince olan oldu kanamam çoğaldı hemen hastaneye gittik ama doktor kalp atışı alamıyorum dedi. Çok ağladım. Hemen alalım dicem ama doktorum daha yeni kontrol etmiş ve kalp atışı almış yarın birde ona görün dedi. Bu arada düşerse hemen acile gel dedi. Ben sabaha karşı bebeğimi tam 2 aylık iken kaybettim. Mümkünse çarşambayı bekleme hemen kontrole git. Yerleşme kanaması olma ihtimali de var ama ihmal etme. Fazla hareket etme. Geçmiş olsun canım kendine dikkat et.
evet.aynen bende de batmalar oldu.adetime 2-3 kala birde benim bacaklarım acaip sızladı.sonra bir günde belim ağrıdı.ama en çok kasıklarımda ağrı ve uyuşukluk vardı sanki hasta olacakmışım gibi. bir gün öyle ağrıdıysa bir günde batma oldu.inşallah sende hamişsindir.son adet tarihin ne zamandı?:teytey:
ayy çok geçmiş olsun.allah bir daha göstermesin.peki sen herhangi birşeymi yapmıştın? yani fazlamı hareket ettin yada ne biliyim ne oldu?durduk yere mi düştü acaba?:1no2:
Haziranbıdığı; çok geçmiş olsun canım. Allah inşallah en kısa zamanda yenidenbi bebiş verir sana
ayy bizde o günleri görürmüyüz acaba.daha doktora bile gitmedimya hala bir tuhaf hissediyorum kendimi zaten.bir 6 eylül gelseydi hayırlısyla...
kızlar ben geldim. bugün öğrendim hamile olduğumu ve hala inanamıyorum. son adetim 2 ağustos. allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Of adetim tam gelmedi normal periyodda yarin olmasi gerekiyor.
Dün oluşna kahveringi lekelenme için acaba yerleşme kanamasi desem ben çok mu kendimi aldatmiş olurum.yani acaba bir idrar tahlili yaptirsam diyorum bir şey farkeder mi
sizce yapayim mi yapmayayim mi?
taTLIM BENCE YAPTIR KAFANDA SORU KALMASIN CUNKU BEN ADETİNE 3 KALA YAPMAMA RAGMEN POZİTİF CIKMIŞTI EGER VARSA MUTLAKA GORUNUR
Of adetim tam gelmedi normal periyodda yarin olmasi gerekiyor.
Dün oluşna kahveringi lekelenme için acaba yerleşme kanamasi desem ben çok mu kendimi aldatmiş olurum.yani acaba bir idrar tahlili yaptirsam diyorum bir şey farkeder mi
sizce yapayim mi yapmayayim mi
arkadaşım bence bi dene çünkü bende tam adet olmam gereken gün kanamam oldu devamı gelmeyince test yaptık pozitif çıktı o kanama da yerleşme kanamasıymış bence durma dene umarım allahım gönlüne göre verirkaydirigubbakcemile5