2009 Mayıs Anneleri

ayy çok geçmiş olsun.allah bir daha göstermesin.peki sen herhangi birşeymi yapmıştın? yani fazlamı hareket ettin yada ne biliyim ne oldu?durduk yere mi düştü acaba?:1no2:

SON ADET 2 AĞUSTOS .
ZATEN BENDE 22 GÜN GERİ ATAR.
ADET GÜNÜ HESAPLATMASI YAPTIĞIM GÜNLER HEP DOĞRU ÇIKAR.NETTE YİNE YAPTIM 31 AĞUSTOS DİYOR.
YANİ 31 AĞUSTOS DA OLMAZSA EĞER HAMİLE OLMA ŞANSIM VAR.:)
İNŞALLAH HAYIRLISI İLE OLUR:)

ayy çok geçmiş olsun.allah bir daha göstermesin.peki sen herhangi birşeymi yapmıştın? yani fazlamı hareket ettin yada ne biliyim ne oldu?durduk yere mi düştü acaba?:1no2:

hayır canım dediğim gibi kontrolden geldim herşey normal görünüyordu kap atışlarını almıştı doktor. Ama ben stresli bir dönem geçiriyordum ona bağlıyorum başka birşey yoktu çünkü stres bu gibi durumları tetikliyor biliyorsunuz.

Haziranbıdığı; çok geçmiş olsun canım. Allah inşallah en kısa zamanda yenidenbi bebiş verir sana

Haziranbıdığı; çok geçmiş olsun canım. Allah inşallah en kısa zamanda yenidenbi bebiş verir sana

Teşekkür ederim canım. Çok şükür ki o kötü olaydan somra dünyalar güzeli bir oğlum oldu 2 eylül de 3 ayını dolduracak. Sizin bebişlerinize abilik yapacak. Bu arada kızlarınız müktakbel gelin adayım oluyorlar :)

ayy bizde o günleri görürmüyüz acaba.daha doktora bile gitmedimya hala bir tuhaf hissediyorum kendimi zaten.bir 6 eylül gelseydi hayırlısyla...

kızlar ben geldim. bugün öğrendim hamile olduğumu ve hala inanamıyorum. son adetim 2 ağustos. allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

pnrhlt geçmiş olsun arkadaşım. umarım önemli bir şey değildir ve sağlıkla kavuşursun bebeğine

Son düzenleme:
ayy bizde o günleri görürmüyüz acaba.daha doktora bile gitmedimya hala bir tuhaf hissediyorum kendimi zaten.bir 6 eylül gelseydi hayırlısyla...

Tatlım valla iyi sabır varmış sende :) Ben öğrendiğimin ertesi günü iş dolayısıyla doktora gidemedim diye kafayı yedim :) Bi gün sonra attım ekndimi doktora :) İnşallah kucağımıza alacağımız günlerde gelecek hayırlısıyla

kızlar ben geldim. bugün öğrendim hamile olduğumu ve hala inanamıyorum. son adetim 2 ağustos. allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Aaaa süpersin. Çok sevindim canım. Hayırlı uğurlu olsun. Seninde çok yeni o zaman :)

Benim neyseki akşam ve sabah harici bi lekelenmem olmadı. Çok şükür şimdilik durum iyi gözüküyor. Kendime dikkat edeceğim bir dönem artık. Yorulmak yok. Bebişimin iyi tutunması lazım :)

Kızlar tebrik ederim hepinizi. a.s. Ben 2009 nisan annesi olucam kısmetse. Bizler daha yeni bebişlerimizin varlığına alışıyoken sizler geldiniz bilekaydirigubbakcemile3
Şimdi biz 1 ay tecrübeli mi olduk? Zaman ne çabuk geçiyo sırnaşık şey
Kendinize çok dikkat edin sabırlı olun bu günler sanki yıl gibi zor geçiyo zaman, ama onların varlığını önce bilmek sonra görmek bide üstüne kalbinin o muhteşem sesini de duydunuzmu tarifi imkansız hisler. Bizlerinde yaşicağı daha çok şey var, hareket ettiklerini tekme attıklarını da görürüz işallah:Saruboceq:
Allah herkesin gönlüne göre sağlıklı bebekler versin

selam kızlar once hepinizi tebrik ediyorum allahım tamamına erdirsinn ...

bende yeni öğrendim hamile olduğumu yani 26/08/08 de anca fırsat buldum yazmaya ama dediğiniz gbii gunler geçmiyor bi turlu kalp atışlarını duymak istiyorum bir an önce :uhm::uhm:

kızlar tebrik ederim benim mdt nete göre27 nisan doktora göre 29 nisan ama mayıs anneside olabilirim çünkü ilk çocuğumu mayıs başında doğurmam gerekirken mayıs sonunda doğurdum
ben şuan 5 haftalığım 9 eylülde kalp atışları için çağırdı doktor inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza

Of adetim tam gelmedi normal periyodda yarin olmasi gerekiyor.
Dün oluşna kahveringi lekelenme için acaba yerleşme kanamasi desem ben çok mu kendimi aldatmiş olurum.yani acaba bir idrar tahlili yaptirsam diyorum bir şey farkeder mi
sizce yapayim mi yapmayayim mi?

taTLIM BENCE YAPTIR KAFANDA SORU KALMASIN CUNKU BEN ADETİNE 3 KALA YAPMAMA RAGMEN POZİTİF CIKMIŞTI EGER VARSA MUTLAKA GORUNUR

taTLIM BENCE YAPTIR KAFANDA SORU KALMASIN CUNKU BEN ADETİNE 3 KALA YAPMAMA RAGMEN POZİTİF CIKMIŞTI EGER VARSA MUTLAKA GORUNUR

az önce yakındaki eczanalere baktık.
30 ağustos diye kapalıymışşşşşşşşşşş
unutmuşuz bayramı çalışıyoruz ya
ya artık kısmet p.tesi bekleyeceğim
ama zaten p.tesi ye kadar kırmızı gelirse testew gerek kalmaz:)

kızlar slm cok tebrık ettım hamıle olanları umarım bende katılırım beklemedeyım asılama oldum 5 gun sonra bellı olacak.. sevgıler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…