- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
arkadaşlar biliyorsunuz ben sea band siparişi vermiştim. bugün geldi siparişim. sabah taktım valla şu ana kadar çok iyiyim ama biliyorsunuz dünde gündüzü çok iyi geçirip hatta panik atak yaşamıştım bişi mi oldu neden bulanmıyorum diye. ama saat 23 ten sonra sabaha kadar o kadar kötüydüm ki anlatamam. bakalım geceyi bekliyorum. bandı hiç çıkarmadım. geceyide iyi geçirirsem banttan diycem çıkarmaya korkuyorum valla..
Canım bence bi doktoruna danış. Riskli değil diyor internette okudum ama ne bileyim yine de sormakta fayda var. Sonuçlarıda bize bildir mutlaka
herkese günyadınlar mayıs anneleri nasılsınız bugün hepinize kucak dolusu sevgiler bebişler annelerini rahat bırakmıyorlar bulantı halsizlik duygusallık ama onlar için herşeye değer kızlar ben çok hassaslaşmaya başladım herşeye ağlamak istiyorum bu arada bugün midem bulanıyor diğer günlere göre biraz fazla iş yerindeyim ve evde olmak için neler vermezdim
herkese sevgilerrrrrrrr
Günaydın canım. Valla sorma. Benimde bulantılar akşama doğru başlıyor. Hele dün akşam mutfağa bile giremedim. Eşim kendine yemek hazırlayıp yedi. Bende peynir ekmek ve elmayla geçiştirdim. Hele duygusallık had safhada :) Zaten sulu gözlüydüm iyice ağlar oldum. Dün akşam eşim mutfakta yemek yiyor diye oturdum ağladım. Sen kokudan rahatsız olma diye burda yedim diyor ama dinleyen kim. Sen beni sevmiyorsundan başladım , yanımda olmak istemiyorsunla bitirdim :) Sonrada oturup kendi halime ağladım. Neyseki eşim sağolsun çok anlayışlı. Garibim oda benle birlikte ağlıyor. Benim midem bulandıkça onun içi gidiyor. Allah herkese bu dönemlerinle anlayışlı bir eş nasip etsin. Gerisi kolay...