- 12 Eylül 2007
- 3.601
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben geldim. bugün öğrendim hamile olduğumu ve hala inanamıyorum. son adetim 2 ağustos. allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
amanın amanın kimler gelmiş taze annişler gelmiş hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inş bebişlerinizi ama benden bir tüyo ilk hamile olduğunu öğrenenler muhtemelen nisanda doğum yapacaksınız benim son adetim 5 ağustostu 1 mayısta doğum yaptım
Merhaba arkadaşlar, Ben de 29 Ağustos'ta öğrendim hamile olduğumu aslında 27 Ağustos'ta testte çıkmıştı ama doktordan duymadan güvenememiştim. 6 Temmuz da kontrole gideceğim.İnşallah görürüz bebişimizin keseciğini:)
Kızlar tebrik ederim hepinizi. a.s. Ben 2009 nisan annesi olucam kısmetse. Bizler daha yeni bebişlerimizin varlığına alışıyoken sizler geldiniz bilekaydirigubbakcemile3
Şimdi biz 1 ay tecrübeli mi olduk? Zaman ne çabuk geçiyo sırnaşık şey
Kendinize çok dikkat edin sabırlı olun bu günler sanki yıl gibi zor geçiyo zaman, ama onların varlığını önce bilmek sonra görmek bide üstüne kalbinin o muhteşem sesini de duydunuzmu tarifi imkansız hisler. Bizlerinde yaşicağı daha çok şey var, hareket ettiklerini tekme attıklarını da görürüz işallah:Saruboceq:
Allah herkesin gönlüne göre sağlıklı bebekler versin
selam kızlar once hepinizi tebrik ediyorum allahım tamamına erdirsinn ...
bende yeni öğrendim hamile olduğumu yani 26/08/08 de anca fırsat buldum yazmaya ama dediğiniz gbii gunler geçmiyor bi turlu kalp atışlarını duymak istiyorum bir an önce :uhm::uhm:
kızlar tebrik ederim benim mdt nete göre27 nisan doktora göre 29 nisan ama mayıs anneside olabilirim çünkü ilk çocuğumu mayıs başında doğurmam gerekirken mayıs sonunda doğurdum
ben şuan 5 haftalığım 9 eylülde kalp atışları için çağırdı doktor inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza
kızlar slm cok tebrık ettım hamıle olanları umarım bende katılırım beklemedeyım asılama oldum 5 gun sonra bellı olacak.. sevgıler...
amanın amanın kimler gelmiş taze annişler gelmiş hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inş bebişlerinizi ama benden bir tüyo ilk hamile olduğunu öğrenenler muhtemelen nisanda doğum yapacaksınız benim son adetim 5 ağustostu 1 mayısta doğum yaptım
Merhaba arkadaşlar, Ben de 29 Ağustos'ta öğrendim hamile olduğumu aslında 27 Ağustos'ta testte çıkmıştı ama doktordan duymadan güvenememiştim. 6 Temmuz da kontrole gideceğim.İnşallah görürüz bebişimizin keseciğini:)
o zaman ben kesin nisan da yaparım doğumu.çünkü benim son adetim 28 temmuz.:uhm:
benim sat 2 ağustos'tu 15 mayıs'ta doğum yaptım..doktorlar 9-11mayıs gibi demişlerdi..eşim askerden 11 mayısta tezkere alacaktı. Dua etmiştim bebek erken gelmesin, babasını beklesin diye..babası geldikten 4 gün sonra da oğlum geldi..
benden de bir tüyo..
sat (son adet tarihine 7 ekleyin ve 9 ay ileri gidin bu sizin doğum yapacağınız tarihi veriyor) muhtemelen senin 5 mayıs filan görünür..ama birkaç hafta erken olacağı gibi, birkaç gün sonra da gelebiliyor..
Doktor bana; ilk gebeliklerde 36. Haftadan sonra bekliyoruz bebekleri..çünkü bebek kanala daha erken yerleşiyormuş..benim ki öyle olmadı..bekledik bebek gelmeyince, tehlike çanları çalmaya başladı..sezaryenle kestirip aldık oğlumu..sancım filan olmadı...
Canım ben doktoruma sordum. Hamileliğin hangi evresinde olursanız olun kesinlikle izin vermiyoruz dedi. O kadar uzun süre aç ve susuz kalmak hem kendimiz için hemde bebek gelişimi için hiç iyi değilmiş. Bilgin olsun...