Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay yerim ben sizin o küçücük oluşmamiş keseciklerinizi. Kizlar aman dikkat edin sakin ben iki canliyim diye yemeyin herşeyi. Yemekle alakasi yokmuş bebeğin kilosunun bakin yapişti kaldi bize hepimizde ortalama 10 kilo 3 ayi geçtik. Bidahakine diyetisyene gidicem ben. Yararli şeyler yiyin su boool için yürüyüşüde sakin aksatmayin...! Hayirli hamilelikler dilerim.......
Ay yerim ben sizin o küçücük oluşmamiş keseciklerinizi. Kizlar aman dikkat edin sakin ben iki canliyim diye yemeyin herşeyi. Yemekle alakasi yokmuş bebeğin kilosunun bakin yapişti kaldi bize hepimizde ortalama 10 kilo 3 ayi geçtik. Bidahakine diyetisyene gidicem ben. Yararli şeyler yiyin su boool için yürüyüşüde sakin aksatmayin...! Hayirli hamilelikler dilerim.......
pnrhlt günaydın.bugün midem ağrıyor .sende oluyormu böyle şeyler.akşam ve sabah süt içmiştim.acaba ondan mı olduki?
Canım tavsiyelerin için çok teekkürler... Allah seninkinide analı babalı büyütsün inşallah...
Günaydın canım... Süt gaz yaptığı için miden ağrımıştır bence. Ben fazla süt içmem. Ama içincede fena gaz yapar...
Ya bende de şöyle bi durum var. Dün akşam ve bu sabah çok açık pembe ve sulu bi şekilde akıntım oldu... Tamda regli dönemim... İnternetten araştırdığımda yerleşme kanaması diye geçiyor. Doktorumla telefonda konuştum. Yerleşme kanaması da olabilir, düşükde olabilir dedi... Çok üzüldüm ya... Çarşamba kontrole gel dedi. Kese oluşmuşmu bi bakalım dedi... Sizce de yerleşme kanaması mıdır kızlar? Böyle şeyler yaşadınız mı?
ağlayıp üzülürsen daha çok ,riski artırısın.saın ağlama ve kendini harab etme.söylemesi kolay tabi deme sakın.
allah sendne ayırmasın bebeğini, dileğimiz bu tabi.ama hayrılsını dilemekte de fayda var.yavrun inşallah yerleşiyordur.9 ay kalacağı yuvasına
ben size bir şey sorsam benim adetime 2 -3 gün var.
ama sol kasığımda ağrı var sanki içinde sert bir şey var gibi ağrılar oluyor.
acaba kist midir.gebelik belritsi olabilir mi?
korkuyorum, hamile kalmak isterken bu 1 haftadır olan ağrı kist gibi bir şey olmasın.
bu sabah ara ara bayağı battı sanki hareket ettikçe baskı yaptıkça bana batan sertçe bir parça gibi.
kasıkların üst yanında da ağrıalr var.bel ağrısı ve adet olacak gib ancıalr ama .
ne olur siz de de oldu mu?
Canım tavsiyelerin için çok teekkürler... Allah seninkinide analı babalı büyütsün inşallah...
Günaydın canım... Süt gaz yaptığı için miden ağrımıştır bence. Ben fazla süt içmem. Ama içincede fena gaz yapar...
Ya bende de şöyle bi durum var. Dün akşam ve bu sabah çok açık pembe ve sulu bi şekilde akıntım oldu... Tamda regli dönemim... İnternetten araştırdığımda yerleşme kanaması diye geçiyor. Doktorumla telefonda konuştum. Yerleşme kanaması da olabilir, düşükde olabilir dedi... Çok üzüldüm ya... Çarşamba kontrole gel dedi. Kese oluşmuşmu bi bakalım dedi... Sizce de yerleşme kanaması mıdır kızlar? Böyle şeyler yaşadınız mı?