2009 Mayıs Anneleri

buarada hamile olduğumu öğrenmeden bir gün önce bir alışveriş merkezine gittim ve çok kilolu bir bayan yürüyen merdivenlerden üzerime düştü:KK43: o gün çok zorlandım ve her yerim morardı hatta halen yaralarını taşıyorum şimdi bu kanamaların nedenini o bayana bağlıyorum tabi düşündükçe de sinirden çıldırıyorum....

ya canım çok ilginç ayy şimdi ne sinir oluyosundur çok iyi anlıyorum .sıkma canını güzelim eminim kötü bir şey yoktur ama sen bu olayı dr.söyle mutlaka içini rahat tut canım iyi düşün iyi olsun güzelim

selam kızlar. hepinize mutlu bayramlar:) evet bu bebişlerimizle ilk bayramımız. ama seneye kollarımızda olacaklar:emir_bebek:kaydirigubbakcemile2

kızlar nerelerdeiniz.. tatile mi çıktı herkes:) mutahhara bu arada senin bulantın başladımı. ben 4 gündür mahvoldum. çok kötüyüm. oysa kendimi şanslı sanmıştım bulantım yok diye. korkunç bişi bu.

yok canim burdayiz :) enazindan ben burdayim bi yere gitmedim :)

valla bende mide bulantisi yok hala güzelim hamdolsun..anneme cekmişim sanirim..ondada hiç mide bulantisi olmamiş..

senidemi bulantilara teslim ettik ya :KK43: hiçbir çaresi yok galiba bu bulanti işinin..istanbulda hava cok güzel..inşaAllah aydinda da hava güzeldir de hava al bol bol..derin nefes almak cok iyi geliyor bildigim kadariyla..kati ve hafif şeyler ye :KK43: ay inşaAllah tez zamanda seninde herkesinde mide bulantisi geçer ya :KK43:

yok canim burdayiz :) enazindan ben burdayim bi yere gitmedim :)

valla bende mide bulantisi yok hala güzelim hamdolsun..anneme cekmişim sanirim..ondada hiç mide bulantisi olmamiş..

senidemi bulantilara teslim ettik ya :KK43: hiçbir çaresi yok galiba bu bulanti işinin..istanbulda hava cok güzel..inşaAllah aydinda da hava güzeldir de hava al bol bol..derin nefes almak cok iyi geliyor bildigim kadariyla..kati ve hafif şeyler ye :KK43: ay inşaAllah tez zamanda seninde herkesinde mide bulantisi geçer ya :KK43:

canım çok sağol. benimde annemin midesi bulanmamış. bende çok sevinm,iştim ona çektim diye. meğer çekmemişim. inşallah hiç miden bulanmaz. acaip halsizlikte var. kalkmak istemiyorum yerimden. 12haftayı bir devirsek inşallah. aydında çok sıcak hava. yaz gibi. orada çok fırtına oldu bir ara. umarım birdaha olmaz.

arkadaşlar benimde hamileliğim çok yeni ikinci bebeğim olacak Allahın izniyle üzerimde halsizlik sürekli uyuma isteği var ve çok hassaslaştım herkese sağlıksız sorunsuz hamilelikler diliyorum

kızlar elevit hapı kilo aldırırmı ya? onu kullanmaya başladıktan sonra sanki yüzüm falan şişti sizde bir değişiklik var mı?

kızlar elevit hapı kilo aldırırmı ya? onu kullanmaya başladıktan sonra sanki yüzüm falan şişti sizde bir değişiklik var mı?

sanmam canım kilo aldıracağını ama iştah açabilir. yani dolaylı kilo. ben bulantıdan bişi yiyemiyorum valla. 2 aylık oldu. 1 k,iilo verdim:KK43:

canım çok sağol. benimde annemin midesi bulanmamış. bende çok sevinm,iştim ona çektim diye. meğer çekmemişim. inşallah hiç miden bulanmaz. acaip halsizlikte var. kalkmak istemiyorum yerimden. 12haftayı bir devirsek inşallah. aydında çok sıcak hava. yaz gibi. orada çok fırtına oldu bir ara. umarım birdaha olmaz.

ya acaba hastami oldun? ondan miden bulaniyor olmasin? meyve yemeye calis bolbol..gucten dusme :KK66:

oh havada guzelmis bak..ac camlari da temiz hava al..ama sıkı giyin bu havaya guven olmaz :KK66:

arkadaşlar benimde hamileliğim çok yeni ikinci bebeğim olacak Allahın izniyle üzerimde halsizlik sürekli uyuma isteği var ve çok hassaslaştım herkese sağlıksız sorunsuz hamilelikler diliyorum

haylirli olsun canimcim..hoşgeldin aramiza a.s.

bu hassaslik bende de var..ve sinir olmaya basladim kendime :) tam cit kirildim oldum :) aglamaya yer ariyorum

sanmam canim kilo aldiracagini..ama vitamin oldugu icin bazi bunyelerde istah acabilir,doyma hissini kaldirabilir yerimseniben

merhaba güzel anne adayları,
geçmiş bayramınızı kutluyorum.
bir insanın hiç mi midesi bulanmaz ve sürekli karnı acıkır.
nolcak benim bu iştah.
Allah'ın gücüne gitmesinde bezen bulantı çeken ve birşey yemeyenlere özenir oldum.
annem 9 ay bulantı kusma çekmiş, ilk aylar kilo bile vermiş.
ben 54 kiloyum ama biraz göbekliyimdir, giderek şiştiğimi hissediyorum. ne bulursam yiyorum, nolcam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ya kızlar eleviti bende kullanıyordum ama son günlerde içemiyorum midem çok bulanıyor çok büyük oldugu için boğazımda takılıp kalıyorr offf sizede öyle oluyor mu :KK43:(

elevit bende de çok bulantı yapmıştı,eğer kahvaltıyla alıosanız,öğle yemeğiyle almaya başlayın ya da daha az çıkarttığınız saatlerde alın die tavsiye verebilirim.ben bi süre içmedim bile zaten bulantı öyle kolaylıkla geçen bişi diil 12 hafta die umutlanmayın derim ben ,22 hafta çıkarttım hala da ara ara midem bulanıo tabi yapı meselesi ama:)):icecream:

merhaba güzel anne adayları,
geçmiş bayramınızı kutluyorum.
bir insanın hiç mi midesi bulanmaz ve sürekli karnı acıkır.
nolcak benim bu iştah.
Allah'ın gücüne gitmesinde bezen bulantı çeken ve birşey yemeyenlere özenir oldum.
annem 9 ay bulantı kusma çekmiş, ilk aylar kilo bile vermiş.
ben 54 kiloyum ama biraz göbekliyimdir, giderek şiştiğimi hissediyorum. ne bulursam yiyorum, nolcam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

dont panic :) bende öyleyim :) bugun yediklerim say say bitmez ki bugun az yedim geçen günlere nazaran :) bi saymayi deniyim..

sabah öglen sayilirdi..12de kalktim..3-4 dilim ekmekle güzell bir türk kahvaltisi yaptim..

sonra kahve içtim..meyve yedim..kek yedim..fistik yedim..tatli yedim..

saat 18 gibi makarna sosis amerikan salatasi tursu yedim..

sonra tatli yedim..meyve yedim..kahve içtim..meyve sulari içtim..galiba gene kek yedim o arada..ay bu arada 23 gibi gene makarna yedim peynirle..saat 04 suan..geri kalanlari saymiyim yüzüm kizarcak yoksa :roflol: :roflol:

kizlar bu arada hakketen birbirimize yemek hakkinda bilgilerde verelim..şu cok iyimiş bu cok iyimiş diye..hepimiz kalsiyum ve proteinin iyi oldugunu biliyoruz ama onun dişinda kalanlarda var..mesela ceviz..findik..badem..

eşimin teyzesi söyledi de..3.aydan sonra ispanak,ceviz,semizotu,balik cok tuketilmeliymiş..sebeplerinide söylemiştide o kismi hatirlamiyorum..sanirim beyinle alakaliydi..

dont panic :) bende öyleyim :) bugun yediklerim say say bitmez ki bugun az yedim geçen günlere nazaran :) bi saymayi deniyim..

sabah öglen sayilirdi..12de kalktim..3-4 dilim ekmekle güzell bir türk kahvaltisi yaptim..

sonra kahve içtim..meyve yedim..kek yedim..fistik yedim..tatli yedim..

saat 18 gibi makarna sosis amerikan salatasi tursu yedim..

sonra tatli yedim..meyve yedim..kahve içtim..meyve sulari içtim..galiba gene kek yedim o arada..ay bu arada 23 gibi gene makarna yedim peynirle..saat 04 suan..geri kalanlari saymiyim yüzüm kizarcak yoksa :roflol: :roflol:

kizlar bu arada hakketen birbirimize yemek hakkinda bilgilerde verelim..şu cok iyimiş bu cok iyimiş diye..hepimiz kalsiyum ve proteinin iyi oldugunu biliyoruz ama onun dişinda kalanlarda var..mesela ceviz..findik..badem..

eşimin teyzesi söyledi de..3.aydan sonra ispanak,ceviz,semizotu,balik cok tuketilmeliymiş..sebeplerinide söylemiştide o kismi hatirlamiyorum..sanirim beyinle alakaliydi..

ya kızlar bende az ama çok sık yemek yiiyorum aslında çok bişeyde yemiyorum yüzüm falan şişti hamile olduğumu bilmeyenler bile ooo kendini baya toparladın diyorlar göbeğim falan büyüdü ya daha şimdiden ben böyleysem hamileliğin son günlerini düşünemiyorum heryere yuvarlanarak giderim heralde:roflol:

herkese günaydın mayıs anneleri her sabah içimizde minik bir varlığın düşüncesiyle uyanmak çok güzel bir duygu Allahım herkese yaşatsın annelik duygusunu hayatımızı daha doğmadan yönlendiren küçük bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah
iki hafta sonra doktora gideceğim umarım bebişimin kesesini ve kalp atışlarını görürüm kızlar dua edin ne olur benim için benim tüm dualarım sizinle

kızlar bende iki hafta sonra gidicem doktora hayırlısı olsun ama bende pek sıkıntı yok hamişlik bulantılarından sigaradan kurtulmaya calışıyorum nası yapcaksam

mrb öncelikle hamile olan hanimlar tebrikler Allah tamamina erdirsin ve insallah saglikli cocuklar dünyaya getirirsiniz...bende 9 haftalik hamileyim nasip olursa 2.bebegimi mayista kucagima alicam.ilk bebegim henüz 11 aylik 2 hafta sonra dogum gününü kutlayacagiz.nedense ilk hamileligimdeki kadar heyecan yok belkide fazla aralari olmadigi icin...
diger mayis anneleri kendinizi nasil hissediyorsunuz?

benim bulantım 8 haftalıkken başladı. oysa şanslıyım heralde bulanmıycam demiştim. çok halsizim elimi kaldıramıyorum.. bebikimiz hayırlısıyla gelsinde tek isteğim o..

kızlar bende iki hafta sonra gidicem doktora hayırlısı olsun ama bende pek sıkıntı yok hamişlik bulantılarından sigaradan kurtulmaya calışıyorum nası yapcaksam

canim bende sigara iciyordum..buldugum yöntem işe yaradi gibi..öncelikle eve sigara almamaya caliş..alcaksanda winston white al..degerleri diger sigaralarin 1/10u..daha az zarar yani..eşin sigara içiyorsa onun sigarasindan 1-2 firt al..eger icmiyorsa bir sigarayi 3-4 kere iç..yani 1-2 firt al söndür..sabredebildigin kadar sabret..gene istek gelirse bi kere daha yak..1-2 firt alip gene söndür..valla ben böyle çözüm buldum ancak..inşaAllah sende de işe yarar..

mrb öncelikle hamile olan hanimlar tebrikler Allah tamamina erdirsin ve insallah saglikli cocuklar dünyaya getirirsiniz...bende 9 haftalik hamileyim nasip olursa 2.bebegimi mayista kucagima alicam.ilk bebegim henüz 11 aylik 2 hafta sonra dogum gününü kutlayacagiz.nedense ilk hamileligimdeki kadar heyecan yok belkide fazla aralari olmadigi icin...
diger mayis anneleri kendinizi nasil hissediyorsunuz?

hayirli olsun canim..ilk bebeginde epey küçükmüş..ama olsun ikiz gibi büyürler..

benim ilk bebegm oldugu için heycanliyim tabi..senin fazla heycanli olmamanda cok normal..40 hafta gebelik yasadin,dogumu yasadin,annelik nasil bir duygu ögrendin,bebek büyüttün vs..bizim henuz yasamadigimiz bircok olayi ve duyguyu yasadin..suanda sadece yeni bir bebegin heycani vardir sende :ecrin_bebek: ikiside hayirli saglikli salih evlatlar olsun inşaAllah :KK66:

benim bulantım 8 haftalıkken başladı. oysa şanslıyım heralde bulanmıycam demiştim. çok halsizim elimi kaldıramıyorum.. bebikimiz hayırlısıyla gelsinde tek isteğim o..

ay canim ya..inşaAllah geçer gider tez zamanda :teselli:

mutahhara günlük diyetini yazarken iki fincan kahve yazmışsın dikkatimi çekti. benim doktorum kahveyi kesinlikle önermiyorum dedi. gebelikte kafein iyi değilmiş, ama benim dr günde 2 fincan çay, haftada 3 bardak falan kola içebilirsin ama kesinlikle kahve taraftarı değilim dedi. ben yine de çok canım çektiği zaman içerim diye düşünmüştüm ama hamile olduğumu öğrendikten sonra tek bir kez içtim.
hani yiyecekler konusunu paylaşalım demişsin ya, aklında bulunsun istedimyerimseniben

X