2009 Mayıs Anneleri

selam arkadaşlar ben de ilk aşılamamda hamile kaldım ve şu an 7.haftaya girdim ve haftay kalp atışlarını görücez inşallah:)))ve bende de pıhtılaşma sorunu var hergün iğne yiyorum aman yeterki sağ salim doğsun hergün yerim ben:))))isteyen herkese versin allah inşallah

Mrb kıslaar...

Benim sabah kalkınca başım çok dönüyo...Sonra yemek yerken seçici oldum ,herşeyi midem kaldırmıyooo....Uyku düzenim bozuldu gündüz uykum geliyor....Gece de belli bir süre uyuyamıyorumm...

Ama şu anda fazlasıyla beni üzen şey başka:::: Kayınvalidemin riskli bir ameliyat geçirecek olması...Kendisi Adana da...Yanında olmak isterdim Ama hamiişliğim nedeniyle gidemiyorum malum...

Yaşama şansının az olduğunu söylüyorlarr...İnş kötü bir sonuç çıkmazz.
Hepinizden dua istiyorum arkadaşlarrrr....

canim kayinvalidene acil şifalar inşaAllah..inşaAllah su gibi güzel gecer ameliyati ve sagligina tez zamanda kavusur a.s.

mrb arkadaşlar bende 1 aylık hamileyim hayırlısıyla bende mayısta doğum yapıcam Allah hepimize sağ sağlim doğumlar ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
:)

hoşgeldin canimm a.s. hayirli olsunnnnn :)

kızlar bana nazarmı değdi nedir dün akşam kahve lekeler gelmeye başladı... dr aradım progestana devam et çoğalama olursa hemen gel dedi.. sahurda bi kalktım çoğalmış rengide koyulaşmış, apartopar acile gittik... hemen iğne yapıldı, 2 tanede serum taktılar... şimdilik lekeler baya bi azaldı
bu mubarek cuma günü hürmetine, Allah rızası için benden dualarınızı eksik etmeyin canlarım. Allahım bu bebişimi bana bağışlasın.. amin

canim ya..dur hele panik yapma hemen..güzel düşün..bak azalmiş azalmiş cok sukur..inşaAllah hepten gecicek ve saglikla anne olacaksin :KK66: dualarimiz seninle..

kızlar bende 6 haftalık hamıleyım ama benımkıler ucuz tup bebek doktor 12. haftada bırını sonlandırıcaz dıyor yoksa dıgerlerınınde hayatı rıske gırermış canım sıkılıyor moralım bozuk buguınde bulantılarım başladı

hoşgeldin canim aramiza a.s. canim üzülme hayirlisiyla al digerlerini kucagina inşaAllah a.s.

:) canım benim aramıza hoşgeldin a.s.a.s.

olmaz mı çok heyecanlıyım tabi ki..Yarın 13 30 da inş bebişimi göreceğim...

İğnelerime hamişliğimi öğrendiğim gün başladım cnm Bugün 12. iğnemi vuruldum...

Başta zorlandım ama artık alışıyorum gibi...Herkes bana acır gibi::: her gün mü iğne vurulacaksın diye soruyo habire..
İnş işe yarar da ben hergün iğneye razıyım.Yeter ki sonuç güsel olsun bu defa.Benim ve hepimizin inşşşşşşşşşş.....

ay hadi hayirli olsunnn :) bizim içinde el salla yegenimize :)

kızlar,ben bugün test yaptım evde. 2.çizgi silik çıktı. kimileri gebelik vardır diyor ama silik olunca güvenemedim. bu arada adetim 2 gün geçti. silik olupta hamiş olduğunu öğrenen varmı aranızda? eğer bebişim geliyorsa, bende mayıs annesi olacam:)

merhaba canim..silik cikmasida pozitif sayiliyor benim bildigim..ama sen kesin emin olmak için kan testi de yaptirabilirsin :KK66: ama bence büyük ihtimalle hamilesin inşaAllahhh :KK66:

selam arkadaşlar ben de ilk aşılamamda hamile kaldım ve şu an 7.haftaya girdim ve haftay kalp atışlarını görücez inşallah:)))ve bende de pıhtılaşma sorunu var hergün iğne yiyorum aman yeterki sağ salim doğsun hergün yerim ben:))))isteyen herkese versin allah inşallah

hoşgeldin canim..hayirli olsunnn ve gecmis olsun igneler icin :) deger bebis icin ama insaAllah gecer bu derdin de :)

bende pazartesi inşaAllah doktora gidicem..bakalim bişiler görcezmi duycazmi bilemiyorum :) ama doktora tonlarca soru sorcagim kesin :)

buarada geçmişi okudumda mide bulantilari nerdeyse herkeste baslamiş..hepinize tek tek geçmiş olsun hanimlar a.s. size bir tavsiyem olcak..muhakkak bilenleriniz vardir ama gercekten etkili bir yontemdir..burun deliklerinize kolonya sürüp,burnunuzdan nefes alip agzinizdan verin..derin derin..dedem ögretmişti bana bu yöntemi..doktor kendisi..gerçekten işe yarar..yani enazindan bende cok işe yarar midem bulandiginda :) umarim sizde de işe yarar :KK66:

umarim tez zamanda hepinizin mide bulantisi gecer de rahat edersiniz a.s.

birsey daha sorcam hanimlar..doktoru orucu yasaklayan varmi aranizda?

kızlar,ben bugün test yaptım evde. 2.çizgi silik çıktı. kimileri gebelik vardır diyor ama silik olunca güvenemedim. bu arada adetim 2 gün geçti. silik olupta hamiş olduğunu öğrenen varmı aranızda? eğer bebişim geliyorsa, bende mayıs annesi olacam:)

arkadaşım benim de silik çıkmıştı hatta burdaki arkadaşlar yorum yapabilsin diye fotoğrafını profilime koymuştum. hala duruyor istersen bakabilirsin. ertesi gün hastaneye gittim idrar testi yaptım o da pozitif çıktı. hadi hayırlısı, inşallah hamilesin canım:teytey:

arkadaşım benim de silik çıkmıştı hatta burdaki arkadaşlar yorum yapabilsin diye fotoğrafını profilime koymuştum. hala duruyor istersen bakabilirsin. ertesi gün hastaneye gittim idrar testi yaptım o da pozitif çıktı. hadi hayırlısı, inşallah hamilesin canım:teytey:

bende fotoğrafını çekip profilime koyayım,bana da bi yorum yapın o zaman arkadaşlar. içim rahatlasın inşallah:)

kanda çıkıyo kan testi yaptırın arkadaşlar benim silik çıktı idrarda kan verdim beta hcg 52 çıktı

canlarım bişey soracam size; malum sık sık tuvalete çıkıyoruz.. peki idararı yaparken kasıklarda bir gerilme oluyormu sizde?

bende pazartesi inşaAllah doktora gidicem..bakalim bişiler görcezmi duycazmi bilemiyorum :) ama doktora tonlarca soru sorcagim kesin :)

buarada geçmişi okudumda mide bulantilari nerdeyse herkeste baslamiş..hepinize tek tek geçmiş olsun hanimlar a.s. size bir tavsiyem olcak..muhakkak bilenleriniz vardir ama gercekten etkili bir yontemdir..burun deliklerinize kolonya sürüp,burnunuzdan nefes alip agzinizdan verin..derin derin..dedem ögretmişti bana bu yöntemi..doktor kendisi..gerçekten işe yarar..yani enazindan bende cok işe yarar midem bulandiginda :) umarim sizde de işe yarar :KK66:

umarim tez zamanda hepinizin mide bulantisi gecer de rahat edersiniz a.s.

birsey daha sorcam hanimlar..doktoru orucu yasaklayan varmi aranizda?

canım tavsiyen için teşekkürler ben bilmiyordum bu yöntemi iyi oldu öğrendiğim. p.tesi güzel haberlerle gel inşallah.. benimde p.tesi randevum var bakalım hayırlısı olsun. daha önce dr bana orucu yasakladı, tutmuyorum şimdi :çok üzgünüm:

mrb arkadaşlar ,cerencim inşallah hamilesindir benimde adetime 2 gün kala yaptım ve silikçıktı inanamadım başka marka testten yine yaptım yine aynısı çıktı nitekin kan tentiyle teyit ettik hadi bakalımmm haytırlısı bekliyoruz güzel haberlerini,
MELİNNNN. canım randevudan gelince inşallah bizimle paylaşırsın çok merak ediyorum

herkese merhabalar!!!
ben de mayıs annesiyim Allahın izniyle. aranıza katılabilirmiyim

5 hafta ve 5 gün olduğunda doktora gittim keseyi gördük 9,4 mm olmuş
fakat bebek henüz gözükmedi
1 hafta 10 sonra gel kalp atışları dinleyeceğiz dedi
heyecanlıyım biraz korkum da var
sizin kaç haftalık acaba
bebek gözüküyormu ultrasonda?

Eftalyasu ve diğer teyzeleriii...
Bebişimi ve kalp atışlarını gördüm:nazar::nazar::nazar:
çokkkkkkkkk şkrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :sm_cool:
Babasıyla beraber tarif edilemez bir mutluluk yaşadıksenağlamahepiniz de tek tek bu duyguyu yaşayacaksınız inş.. beni çok ii anlayacağınıza eminimm...
Kesesi,gelişimi herşeyi şu anda uyumlu görünüyor dedi dr um...

Yalnız sol yumurtalığımda kist oluşmuş.(Bu benim için sürpriz oldu ,yeni oluşmuş sanırım)3cm çapında o biraz tedirgin etti beni ama dr um
_önemli değil gebelik oluşturmuş olabilir, 10 cm e kadar büyüyebilir ve gebelik süresince kendiliğinden kaybolabilir dedi.Bebişe bir zararı yokmuş şkr...Hormon değişikliğinden oluşmuş olabilir...

İnş bu mutluluğum tamamına erişir..
Allahım hepimize hep böle güsel duygular tattırsın bu mübarek günlerde tadımızı bozmasınnn inş:1hug:

kızlar bir tek bendemi oluyor bu yaw... cvp yokmu :uhm:

bende genel olarak zaten kasılma oluyo ama özellikle tuvaletteyken diyemem.
bu arada nasılsın, kendine iyi bak, yorulma..
ve durumunu bize haber ver. çok merak ediyorum seni.
dua ediyorum inşallah bu sefer bebişini sağlıkla kucağına alacaksın:nazar::nazar::nazar:

X