2009 Mayıs Anneleri

kızlar bana nazarmı değdi nedir dün akşam kahve lekeler gelmeye başladı... dr aradım progestana devam et çoğalama olursa hemen gel dedi.. sahurda bi kalktım çoğalmış rengide koyulaşmış, apartopar acile gittik... hemen iğne yapıldı, 2 tanede serum taktılar... şimdilik lekeler baya bi azaldı
bu mubarek cuma günü hürmetine, Allah rızası için benden dualarınızı eksik etmeyin canlarım. Allahım bu bebişimi bana bağışlasın.. amin

canım geçmiş olsun dualarım seninle.canım seninki kaç haftalıktı

kızlar bana nazarmı değdi nedir dün akşam kahve lekeler gelmeye başladı... dr aradım progestana devam et çoğalama olursa hemen gel dedi.. sahurda bi kalktım çoğalmış rengide koyulaşmış, apartopar acile gittik... hemen iğne yapıldı, 2 tanede serum taktılar... şimdilik lekeler baya bi azaldı
bu mubarek cuma günü hürmetine, Allah rızası için benden dualarınızı eksik etmeyin canlarım. Allahım bu bebişimi bana bağışlasın.. amin

çok geçmiş olsun canım..dua edicem sana moralini yüksek tut Allahın izniyle bişey olmaz dua et bol bol

Canım çok geçmiş olsun. Stres yapma. Dinlen bol bol. Allah'ın izniyle bişeycik olmaz bebişine...

cnm geçmiş olsunnn...
Lekelerin azalmış bu sevindirici bir haber.Zaten kasık ağrısı olmazsa kanama çok sorun değilmiş.
Allahım korusun... Seni ve hepimizi....

kızlar bende 6 haftalık hamıleyım ama benımkıler ucuz tup bebek doktor 12. haftada bırını sonlandırıcaz dıyor yoksa dıgerlerınınde hayatı rıske gırermış canım sıkılıyor moralım bozuk buguınde bulantılarım başladı

kızlar bende 6 haftalık hamıleyım ama benımkıler ucuz tup bebek doktor 12. haftada bırını sonlandırıcaz dıyor yoksa dıgerlerınınde hayatı rıske gırermış canım sıkılıyor moralım bozuk buguınde bulantılarım başladı

CANIM ARAMIZA HOŞGELDİN.hayırlısıyla sende bebişlerini alırsın inşallah .aynı durum bizim komşunun başına da geldi.birini sonlardırdılar şimdi hamileliği iyi gidiyor.kendini olumlu düşüncelere hazırla.bende 6.haftama yeni girdim bulantılar bendede var ama doktor geçer bunlar dedi bakalım hayırlısı olumlu düşün canım :CüvCüv:

CANIM ARAMIZA HOŞGELDİN.hayırlısıyla sende bebişlerini alırsın inşallah .aynı durum bizim komşunun başına da geldi.birini sonlardırdılar şimdi hamileliği iyi gidiyor.kendini olumlu düşüncelere hazırla.bende 6.haftama yeni girdim bulantılar bendede var ama doktor geçer bunlar dedi bakalım hayırlısı olumlu düşün canım :CüvCüv:

cok sagol canım ınsallah benımde herşey yolunda gıder okadar cok anne olmak ıstıyorumkı anlatamam

cok sagol canım ınsallah benımde herşey yolunda gıder okadar cok anne olmak ıstıyorumkı anlatamam

ben iyi olcana herşeyin eminim ben şimdi çıkıyorum sana iyi akşamlar kendine iyi bak canım.rahat ol herşeyi hayırlısını allah bilir.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:nazar:

Melin mrb ,
teşekkürler bilgin için,
heyecan varmı yarın doktora gideceksin birde iğneleri sen vurmaya başladın mı

öncelikle kendimi tanıtayım, 2 defa düşük yaptım kan pıhtılaşması olduğu tespit edildi mthfr heterozigot, şu anda 6 haftalık hamileyim inşallah , hergün iğne kullanıyorum , 10 gün sonra gidip bebeğimin kalp atışlarını duyacağım inşallah Allah hepimize sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almak nasip eder İNŞALLAHHHHH

arkadaşlar bende 4 haftalık hamileyim 4.aşılamada kaldım şimdilik bi sıkıntı yok ama genede korkuyorum allah hepimizin yardımcısı olsun sersoy 59 inşallah bişey olmaz dua et inşallah hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız

ben 2.aşılamada hamile olduğumu öğrendiğim gün kanamam başladı ve düşük yaptım çok kötü bir duygu allah kimseye yaşatmasın onun için endişeni tahmin edebiliyorum ama hep dua et yaradanım bebişlerimizi bize bağışlasın inşallah bende haftaya ultrasona gideceğim kesesini görebilirmiyiz çok merak ediyorum sizin kaç günde göründü benim randevu günüm aşılama yapılalı tam 1 ay olacak

ewt kıslar bende akman 1981 gıbı sızlerın kacıncı haftada kesenızın gorunduğunu merak edıyorum ltfn bızlerıde bılgılendırın(ben 4 haftalıktım gorulmedı.dr 5.5 haftalıkken yıne cağardı . bakalım hayırlısı .inşallah gorunur kesem) :KK43:

afakat senin beta hcg değerlerin nasıl benim ilki 52 idi 48 saat sonra 138 oldu 4 gün sonra baktırdım 621 çıktı şimdi ultrasona gidecem haftaya cuma

aminnn canım inşallah :nazar::nazar::nazar: dua ediyoruz biz senin için:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Melin mrb ,
teşekkürler bilgin için,
heyecan varmı yarın doktora gideceksin birde iğneleri sen vurmaya başladın mı

:) canım benim aramıza hoşgeldin a.s.a.s.

olmaz mı çok heyecanlıyım tabi ki..Yarın 13 30 da inş bebişimi göreceğim...

İğnelerime hamişliğimi öğrendiğim gün başladım cnm Bugün 12. iğnemi vuruldum...

Başta zorlandım ama artık alışıyorum gibi...Herkes bana acır gibi::: her gün mü iğne vurulacaksın diye soruyo habire..
İnş işe yarar da ben hergün iğneye razıyım.Yeter ki sonuç güsel olsun bu defa.Benim ve hepimizin inşşşşşşşşşş.....

arkadaşlar bende 4 haftalık hamileyim 4.aşılamada kaldım şimdilik bi sıkıntı yok ama genede korkuyorum allah hepimizin yardımcısı olsun sersoy 59 inşallah bişey olmaz dua et inşallah hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız

aminn inş...aramıza hoşgeldinnnn cnma.s.

kızlar,ben bugün test yaptım evde. 2.çizgi silik çıktı. kimileri gebelik vardır diyor ama silik olunca güvenemedim. bu arada adetim 2 gün geçti. silik olupta hamiş olduğunu öğrenen varmı aranızda? eğer bebişim geliyorsa, bende mayıs annesi olacam:)

X