2009 Mayıs Anneleri

kuzucuk kalkmadan kahvaltı edicem, koca bidemlik çay içicem ya ben şekeri bıraktım çayın tadına doyamıyorum... şeker kullanmayanlar çayın tadını bozuyorsunuz derlerdide hadi be acı çay içilirmi derdim.. şimdi tiryaki oldum çayda, çaykaydirigubbakcemile3

gunaydın cnma.s
haftasonunuz ne guzel dolu dolu gecmıs
enerjınede masallah yanı

hosgeldın tatlımopuyorumnanaktan

sagol şekercim senin enerjinde benden aşagı degil yani gece vakti kısırlar,kestaneler gözümden kaçmaz:jeyyar: :roflol:

GÜNAYDIN kıslarrrr.....biss kalktık ömer bey uyuyor hala kalkar sanırım

kızz nurten benimkiler ikidene olmasına rağmen o kadar kudurmadı uslu durdular
eee benimkiler hareketlii ne yapacan geziyolar....doğal olarak biraz koşturmacada
ama benim çocuklarda gittiğimiz hiç uyumadılar .....

neyse o gördüğümüz mama sandalyesi güselll güle güle kullansın defnoşşş

benim kocam gitti bir iki evi topladım halam kahvaltıya gelecek....
bugün pazar var pazara giderim.

heee pınar ve sibel sizin paketleri c.tesi verdim ben kargoya yaa demeyi unuttum kızlarr

tülay banu aysun naber siboo nabersinizzz

sagol şekercim senin enerjinde benden aşagı degil yani gece vakti kısırlar,kestaneler gözümden kaçmaz:jeyyar: :roflol:

:kedi::kedi: cnm ya utandım sımdı benımkı bıraz enerjıden cok bogazı tutamamaga gırıyor
yemeden duramıyorum cnm gecenın bır yarısı bıle bısey ıstese yemeden duramıyorum:roflol::roflol:

canım afıyet bal seker olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ya bende tam bır cay tıryakısıyım ama sekersız asla ıcemıyorum zayıflamak ıcın benımde sekerı azaltmam lazım ama nerdeeee

gunaydın bırsencımopuyorumnanaktan
bız ıyıyız tatlım senı ve kuzucuklarını opuyorum

kızlar ben bu recep uyanıkken zaptedemeıyorum artık yurutecle heryere gıdıyor ısı gucu yaramazlık
halının ustune bırakıyorum hemen emekleye emekleye leptopun sarjının yanında sımdı bıraktım yurutece evın ıcınde dolanıyor yıne

nurtencim size iyi gezmeler eşinle:))

birsencim nasılsın hayatım

tülaycım sevindim güzel geçmesine

oğlan çocukları hareketli oluyor canım benim oğlanda aynı

sağolll aysuncuğum cnm

bizimkiler yürüteçsiz mahfediyolar ortalığı valla ikidene birden

nurtenin kapı eşiğindeki ince çıtayı bile söktüler yaaa

kıza zarar yaptık banyonun kapısını bile kapatıyoruz biz evin kapısı açık kalsın çıkar giderler

işlerim dahada zorrr artıkınn

kızlar duru alkış yapıyor müzik duyunca kendi kendine sesler çıkarıyor gel gel yapıyor :)))) ayy nasıl özledim yaaa duru bunları yaparkende yağmurda avını bekleyen aslan gibi duruya bakıyor fırsat bulsa hemen alacak kucağına:))

bırsencım haklısın valla
masallah senınkılerde cok haraketlı
gecen esımde aynen oyle dıyodu dıs kapı acıkken gozumuzden kacıyomus recep bızden once dısarı kacıyomus falan dıye esprı yapmıstık aramızda:roflol::roflol::roflol:

sağol canım sizler nasılsınız yoğun bir hafta sonu gecirdim yorğunum

canım bende öyle iki gün misafir ağırladım aralıksız ev işi yemek kızlar derken bende yoruldum eşim maşallah kuruulmuş robot gibisin aralıksız durmadan herişi yetiştirdin diyor gelde bana sorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…