- 22 Ekim 2008
- 1.722
- 0
Aysun merhaba a.s.nasılsın canım?
cnm benım ıyıyım saolopuyorumnanaktan
dun kalmamıstım yenı gordum msjını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aysun merhaba a.s.nasılsın canım?
gunaydınlarrrrrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
oglusumla kalktık bol bol emdı benı uykusu var kahvaltısını sımdı vermeyeyım sonra yemıyor bıdaha uyansın ıyle verem
dun banyo yaptırdık malum budun h1n1 2doz asımız var ıns sorunsuz atlatırız
günaydın aysuncum nasılsın tatlım bebişin nasıl
günaydınlar a.s.
kızlar resimlerde çok hoş çıkmışsınız. zaten kuzulara söyleyecek söz bulamıyorum. hepsi çok şeker çıkmışlar.
aramıza yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum. benim adım da ayşe.
tülay, banu iyi çalışmalar size de
cnm gunaydına.s.
ıyıyız tatlım recepım uyuyor evde coook ısım var
ama hıc yapasım yok ogleye dogruda oglumu asıya goturcez
kolay gelsin canım bende haftasonuı hiç oturmadım kızlar bir taraftan misafir bir taraftan yemek ev işi erken iki gün çok hızlı geçti valla recebim ne aşısı olacak tatlım
saol tatlımm yogun bır haftasonu gecırmıssın
cnm domuz grıbı asısının 2.dozunu yaptırcaz
kızlar merhaba ben nisan annesi olacağım Allah izin verirse....ablamın oğlu yeğenim astım hastası aşıyı daha vurdurmadı.....vurduranlarda herhangi bir ateş falan oldu mu?
gunaydın cnma.snünaynıııııınnnn :))))Şeniz Şeniz
kızlar yogun ama keyifli hafta sonudan sonra dökülürüm zannettim ama nedense hala enerjiğim heralde fazla eglendim enerjimi atamadım kaydirigubbakcemile3...
dün akşamda yemege misafirim vardı onlarla aynı sene evlendik ve bebeklerimizn arasıda 15gün var oyüzden bol sohpetli ve bol kahkahalı bol atıştırmalı geçtiiicokacimcoook...
cumarteside çok keyifliydi oyüzden enerjiğim işte
ama cumartesi kızım nazar oldu, yemek yerken ahsende dahil hiçbiriri durmayınca benim kızımda annanesinin kucagında uslu uslu durunca nazar degdi heraldezemuszemusogece 1,5 saat arayla kalktık ve hiç böyle olmadıgı için eşimle birbirimize girdik o accayip panik yaptı... neyseki bugece güzelce uyuduk..
hersabah 7de kalkardı busabah 9.30da kalktı mama yedi bidaha uyudu bende bidaha yatmadım geceden çam. atmıştım mak. hava mis gibi onları balkona astım, hemen bi posta açık renk atttım, bi postada beyazlar var,kızımınkileri dün yıkayıp kurutttum bilekaydirigubbakcemile3
birsenle ucuz mama sandalyesi bulmuştuk netten eşimle bugün onu almaya gididcez bakırköye, bide gitmişken sinemaya giricez neşeli hayat'a istiyoruz tabi defne hanım annaneyeee yallah yallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhkaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
hosgeldın tatlımopuyorumnanaktanKızlar merhaba nasılsınız?? Banucum İyİ eĞlenmİŞssİn sevİndİm.kılzr buluŞma resİmelrİnİz Çok gÜzel ÇıkmıŞ.