2009 Mayıs Anneleri

ayyy herkesler toplanmış, ben kaçıyorum. oğluşum uyku türkülerine başladı, babamız kanepede sızdı kaldı. onları toplayımda yatayım bende:)) iyi geceler hepinize!!

ooo aşk-ı memnu'yu izlerken atıştırmaya fırsat kalmıyor, doğrudan mideye indiriyor adam!!kaydirigubbakcemile3
kız akşam akşam söylettin yine beni:mymeka:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bi dene derimmm yinede :))) yada sabah kahvaltısındaaaaa mesela...hatırlatma maksadıyla cnm kötü bi niyetin yok yane :))))
ıyi geceler cnmmm
Şeniz

Son düzenleme:
Ay bu hatunların aklı nerde ya bız kardeslığı ilan ettık valla.Guldurdunuz benı allahta sızı guldursun.

Semoşummmmm kıyamam noldu öyle ya offf ben bi tane ve bakıcıyla delırdım bıde sen yazınca 2 taneyı fenalık bastı.

Turuncgıller de asıt fazla olduğu için önermedı.Ispanak içinde bır maddeden söz ettı ama benımkı avazı cıktığı kadar ağladığı için adını duymadım.Ya tereyağının zararı olduğu fılan yoktur da önermedı işte.Ben aynen onun dedıklerını uyguladığım için vermıyorum.

Misafırler yattı.Koçişte sabah erken ist gıdecekmış.Fena bozuldum yatıucakmış.Bı pazar var ondada iş olur ben ailesıyle otururum evde.

Ve pazartesı ıtıbarıyle evden calışmaya baslıyorum.Muhasebedekı kız doğum iznıne ayrıldı dun.Alp butun evrakları eve getırıcek bende gırış ve carılerı halledıcem.Gunu 3-4 saatını alır kesın.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bi dene derimmm yinede :))) yada sabah kahvaltısındaaaaa mesela...hatırlatma maksadıyla cnm kötü bi niyetin yok yane :))))
İyi geceler cnmmm
Şeniz

biz akşam yemeğinden sonra hallettik bacum, ne aşk-ı memnu kaldı ne de hatırlatacak kahvaltılıklar:roflol::roflol: merak ettiğin cevap bu muydu canumm??:mymeka:

şşş seninki daha eve gelmedi heralde millete sardığına göre:roflol:

kız sende bi sosis diyon bi zeytin!! hangi konuya giricen bi karar ver!:roflol:

:))) senin yaranı pek deşmemek için konuyu kapatıyorum şekerm anlasana
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Benim kuzu da 8:30'dan beri uyuyor. Halit'te maç özeti izliyor. Bende koltukta uyuklayayım bari. Öptüm hepinizi bacılar a.s.

iyi geceler cnm

Yatıyorum öpüldünüz.Pınarcım valla herkes icine sınenı yapsın.Hepsı ayrı tel amma ban ıspanağı kıtaptada okumuştum.

Burcu ne zeytını bacım verme faydası yok kı yağını ver sen.Hem yınede tuz kalır onda.

Ay sohbet edesım var ama heryer yatak mısafırde var.

Yatıyorum öpüldünüz.Pınarcım valla herkes icine sınenı yapsın.Hepsı ayrı tel amma ban ıspanağı kıtaptada okumuştum.

Burcu ne zeytını bacım verme faydası yok kı yağını ver sen.Hem yınede tuz kalır onda.

ıyı geceler tatlım

Ay bu hatunların aklı nerde ya bız kardeslığı ilan ettık valla.Guldurdunuz benı allahta sızı guldursun.

Semoşummmmm kıyamam noldu öyle ya offf ben bi tane ve bakıcıyla delırdım bıde sen yazınca 2 taneyı fenalık bastı.

Turuncgıller de asıt fazla olduğu için önermedı.Ispanak içinde bır maddeden söz ettı ama benımkı avazı cıktığı kadar ağladığı için adını duymadım.Ya tereyağının zararı olduğu fılan yoktur da önermedı işte.Ben aynen onun dedıklerını uyguladığım için vermıyorum.

Misafırler yattı.Koçişte sabah erken ist gıdecekmış.Fena bozuldum yatıucakmış.Bı pazar var ondada iş olur ben ailesıyle otururum evde.

Ve pazartesı ıtıbarıyle evden calışmaya baslıyorum.Muhasebedekı kız doğum iznıne ayrıldı dun.Alp butun evrakları eve getırıcek bende gırış ve carılerı halledıcem.Gunu 3-4 saatını alır kesın.

Cnm hayırlı olsun inş. kafan dağılır biraz iyi olur sanada

biz akşam yemeğinden sonra hallettik bacum, ne aşk-ı memnu kaldı ne de hatırlatacak kahvaltılıklar:roflol::roflol: merak ettiğin cevap bu muydu canumm??:mymeka:

şşş seninki daha eve gelmedi heralde millete sardığına göre:roflol:

:))))) yavruş sana yardımcı olur diye düşündüm , ben artık değil beraber aşkı memnu izlemek baby tv harici bişey takip etmiyorum, kendini oğluna adamış rahibe teresa havasındayım şekercm
:kedi:

burcucum bence zararı olmaz

Kızlar biz zeytin yerken bakıyo kağan , canı istiyo sanırım, normal sele zeytini vermek istemedim tuzlu diye, gerçi tuzsuzuda olsa konserve oluyo...
Gülhancm kolay gelsin cnm misafir işi zor yavs hele bide yatılı olunca, gerçi misafir evin bereketidir derler eksikliği olmasın inş.

geçmişe bakamadım yarında misafirim var tatlı yapmaya gidiyorum kız esen aynı tatlıdan yapacamkaydirigubbakcemile3....

Cnm hayırlı olsun inş. kafan dağılır biraz iyi olur sanada

:))))) yavruş sana yardımcı olur diye düşündüm , ben artık değil beraber aşkı memnu izlemek baby tv harici bişey takip etmiyorum, kendini oğluna adamış rahibe teresa havasındayım şekercm
:kedi:

hııı şimdi anlaşıldı canuumm!! :)) bizde işler yolunda şikerim, kim kimi köşede kıstırabilirse:roflol::roflol: tabi oğlumun izin verdiği kadarıyla:1rolleyes:

artık yatıyorum. ii geceler!!a.s.

hııı şimdi anlaşıldı canuumm!! :)) bizde işler yolunda şikerim, kim kimi köşede kıstırabilirse:roflol::roflol: tabi oğlumun izin verdiği kadarıyla:1rolleyes:

artık yatıyorum. ii geceler!!a.s.

:1rolleyes: oy oy oyyyy, maş. maş. sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kızzz nurten turunculu esmer bebek kimin bacum çıkartamadım

canım esenin ablasının oglu, bide kızı vardı bizim veletler yüzüznden kızımızın sesten çok başı agrıdı, oyüzden bizimkilerle oturmadıkaydirigubbakcemile3

X