2009 Mayıs Anneleri

İyi akşamlar canım a.s.
Kız dur sokma araa şimdi aşk-ı memnuyu kaydirigubbakcemile3
Bak zilliye bak a.s.
Canım uyurken sürser uyanır mı :uhm: Çok rahatlatıyo hemen parmağınla sokuver ağzına a.s.

cnm bayıldım fotolara ne güzel çıkmışınız defdefle öyle :))) kuzucuma maş. anasınada tabi :)))

:))) kuzuya iyi karıştırmalar :)))kaydirigubbakcemile3 sanada kolay gelsin cnm,kağancm uyuyo, çaycının dibi kireç olmuş çalışırken ses yapıyo ona bile uyanıyo ama... ara arada bağırarak uyanıyo, dişten diye şüpheleniyorum bakalm hayırlısı, bugün cal jel aldık ama sürmeyi unuttum:eek: bi daha uyanırsa sürücem
cnm uyurken sürüver açarsa ağzını,diş olabilir yavrum kıyamam
merhaba kızlar,
geçen hafta sınavlarım vardı k.k pek giremedim, hem sınavlar hem kızım çok zorladı beni, ben ek gıdaya biraz geç başladım, yaklaşık on gündür ek gıda çalışmalarımız var. çok zorlanıyorum, kızım bir gün yediğini ertesi gün yemiyor. yoğurdu ağzına sürdürmüyor. dişi mi çıkıyor diye bakıyorum ama kabartı göremedim. sebze yemiyor. birkaç çeşit kavanoz maması aldım ama ağzını kilitliyor. ne yapacağımı şaşırdım. emziriyorum ama nereye kadar? bu sorunları siz de yaşadınız mı? :1no2:

aynen cnm benimkide yemek istemeyince ağzını kilitliyor
sınavlar falan demişssin öğretmen misin öğrencimi ben gibi

merhaba kızlar,
geçen hafta sınavlarım vardı k.k pek giremedim, hem sınavlar hem kızım çok zorladı beni, ben ek gıdaya biraz geç başladım, yaklaşık on gündür ek gıda çalışmalarımız var. çok zorlanıyorum, kızım bir gün yediğini ertesi gün yemiyor. yoğurdu ağzına sürdürmüyor. dişi mi çıkıyor diye bakıyorum ama kabartı göremedim. sebze yemiyor. birkaç çeşit kavanoz maması aldım ama ağzını kilitliyor. ne yapacağımı şaşırdım. emziriyorum ama nereye kadar? bu sorunları siz de yaşadınız mı? :1no2:

kolay gelsin cnm, ek gıdalara başlamak zor gerçekten, zamanla düzene girer merak etme:teselli:

kızlar yürütecin üzerinde çıngırakların asılı olduğu bir şey var onunüzerine bi bluz attım kuzu nasıl oynuyor elini atıyor arkasından ebn çıkınca kahkahalar havada uçuyşuyo yavrum ya
gidem azcık daha oynayam uyur zaten birazdan

kızlar biz en üst katta oturuyoruz, sanırım çatıdan su girdi yatak odası rutubet olmuş, bugün temizlik yaparken farkettim perdenin altından duvarın köşesi tepeden nokta nokta gri olmuş, henüz bi koku yok ama o odada yatıyoruz ailecek, ustaya yaptırana kadar bi problem yaratırmı o odada uyumak kağan için bilgisi olan varmı

aynrcum senin veletusta huysuzlanıyo demek, dişten bunlar ya kesin, sen nasılsın cnm[/QU
ewt canım kesin öyle galiba iyiyim canım ewdeyiz işte yaz gelsede şöle oğluşu arabasına atıp parklarda gezdirsem onun hayaliyle yaşıyorumsırnaşık şey sen nasılsın burcucum kağanın fotolarını gördüm azönce maşallah ayakta duruyormu hiç desteksiz enson halleri varya orda gördüm .maşallah kağana:nazar:

kızlar yürütecin üzerinde çıngırakların asılı olduğu bir şey var onunüzerine bi bluz attım kuzu nasıl oynuyor elini atıyor arkasından ebn çıkınca kahkahalar havada uçuyşuyo yavrum ya
gidem azcık daha oynayam uyur zaten birazdan

he he he kuzucumm yerim seni maş.

hımmm işi zormuşşş

ooo besle tabi cnm
yeni mi geldin desene bu akşam aşkı memnu varkaydirigubbakcemile3

yok bacım dün akşam 10buçukta geldim. getirdiklerimi filan yerleştirdim, 12'yi geçiyordu yattığımda. çook yorgundum ama gene dedim gel bi aşk-ı memnu yapalım:roflol: ama oğluşum izin vermedi sıpa:mymeka: ben onu uyutmayı başarıp yatağa döndüğümde de babamız uyumuştu:roflol: sanki kucağında bebekle yoldan gelen o:eek:klava: gerdek gecesinde uyuyan adamda ne beklersin zaten sen, hata bende:mymeka: :roflol::roflol:

Kızlar başlığınız 47,510 mesaj olmuş bunu kilitleyip yenisini açalım size olurmu bi ses verin bakalım
burdan devam etsek olabilir mi acaba??:hulya:

iyi akşamlar kızlar, geçmişi üstünkörü bi okudum aklımda pek bişi kalmadı,
Tuba anneannen yoğğumbakımdaymış Allah şifa versin inş.
naber gıız?? kağantoşum nasıl? kocişle düzeldiniz mi?

aynrcum senin veletusta huysuzlanıyo demek, dişten bunlar ya kesin, sen nasılsın cnm[/QU
ewt canım kesin öyle galiba iyiyim canım ewdeyiz işte yaz gelsede şöle oğluşu arabasına atıp parklarda gezdirsem onun hayaliyle yaşıyorumsırnaşık şey sen nasılsın burcucum kağanın fotolarını gördüm azönce maşallah ayakta duruyormu hiç desteksiz enson halleri varya orda gördüm .maşallah kağana:nazar:

sağol cnm iyiyim bende, bi yere tutturunca duruyo ama ben yinede yakınında duruyorum atar kendini fln neme lazım... güvenmemek lazım, harbiden ya havalar ısınsa güzel olur burasıda yağmur mağmur her yer su... y. dası rutubetlenmiş...

ıyi Akşamlar Kızlar,

Anam coşmuşunuz salı gununden berı.Gecmişi okumam imkansız.Umarım hepiniz iyisinizdir.Malum benim misafırler var gıremıyorum.Ama özledım sızlerı yaws.

Cuma Bora nın dr kontrolu vardı.7.ayıda bıtırdım ağlaya zırlaya.9600 Kılomuz olmuş.Gelışımı gayet guzel dedı.Ve Allaha sukur hersey normal oğluşun.Ek gıda lıstesını bı ara detaylı yazıcam.Aklımdakılerı yazayım.Her turlu corbayı verebilirmişim.Tavuk etıne basladık sebzelere ilave edıcez.Dolma içi verebılırsın dedi.Ispanak harıç tum sebzeler,turunçgıller harıç tüm meyvalar.Yazdan domates yaptırmıştı dolaba zaten.Sebzelere katıcam.Tarhana verıcem.Tuz ve salça harıç tabı.Aklımda kalanlar bunlar bacılar.

yok bacım dün akşam 10buçukta geldim. getirdiklerimi filan yerleştirdim, 12'yi geçiyordu yattığımda. çook yorgundum ama gene dedim gel bi aşk-ı memnu yapalım:roflol: ama oğluşum izin vermedi sıpa:mymeka: ben onu uyutmayı başarıp yatağa döndüğümde de babamız uyumuştu:roflol: sanki kucağında bebekle yoldan gelen o:eek:klava: gerdek gecesinde uyuyan adamda ne beklersin zaten sen, hata bende:mymeka: :roflol::roflol:

burdan devam etsek olabilir mi acaba??:hulya:

naber gıız?? kağantoşum nasıl? kocişle düzeldiniz mi?

ayşecimmmmmmmm iyilik cnm, öle seller aldı götürüyo buraları, her gün her gün yağmur... içimiz dışımız su oldu, kocişle iyiyiz şimdi bakalm
CADIARZU

İyi Akşamlar Kızlar,

Anam coşmuşunuz salı gununden berı.Gecmişi okumam imkansız.Umarım hepiniz iyisinizdir.Malum benim misafırler var gıremıyorum.Ama özledım sızlerı yaws.

Cuma Bora nın dr kontrolu vardı.7.ayıda bıtırdım ağlaya zırlaya.9600 Kılomuz olmuş.Gelışımı gayet guzel dedı.Ve Allaha sukur hersey normal oğluşun.Ek gıda lıstesını bı ara detaylı yazıcam.Aklımdakılerı yazayım.Her turlu corbayı verebilirmişim.Tavuk etıne basladık sebzelere ilave edıcez.Dolma içi verebılırsın dedi.Ispanak harıç tum sebzeler,turunçgıller harıç tüm meyvalar.Yazdan domates yaptırmıştı dolaba zaten.Sebzelere katıcam.Tarhana verıcem.Tuz ve salça harıç tabı.Aklımda kalanlar bunlar bacılar.

cnmm hoşgeldin, maş bora beyimizeee , bizimde 7.ay bitti ama gidemedik kontrole kısmetse pzt günü götürücem ölçülsün biçilsin bakalm nasıl geçmiş bu ay,
cnm tavuk etini nasıl vericekmişiz bişi dedimi dr , bide ben tereyeğını ara ara kahvaltısına katıyorum 3te 1 çay kaşığı kadar dr tereyağına bişi dedimi

merhaba hanımlar
muhabbet koyu haftasonu olmasına ragmen
bızde bugun alısverıs merkezıne gıttık yemek yedık hatta burger kıngde dondurma yerken 2dır esım recepede yedırıyor bayılıyor kereta oda anne babası gıbı
sımdıde esım arkadaslarıyla okeye gıttı bende canım kısır ıstedı azcuk kendıme yaptım yanına cay cok super oluyor onları goturmekle mesgulum

İyi Akşamlar Kızlar,

cnm masallah boraya gelısımı cok guzel:nazar::nazar::nazar:

a.sena, aysun4141+, beyaz16, burcuuu+, cerencim, incihan, simal06

merhaba hepinize a.s.

ayşecim hoşgeldin canım. evine kavuştun sağ salim. ne güzel.

kızım 9.30'da uyudu. biz de eşimle çay içiyoruz. diğer bilgsayarda netten film indiriyor kociş. birazdan

film izliycez.

ayşeee gızzz sen nabın bacımmm gezdin bol bol, yediğin içtiğin senin lsun gördüğünü anlat

X