Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugun evdeyıs sabah doktora gıttık hafıf hırıltısı vardı durunun nezle olan bırınden mıkrop kapmıs dedı genel olarak ıyı dedı 8300olmus kılosu bu ay 550gr almıs gecen ay cok az demıstı kılosuna çok şükürki bu ay almıs sımdıde yumurcak tvye bakıyo bugunden berı dırenıyo uyumamaya bızı evde gorunce babasıyla huyu degısıyo gorumcem öle dıyo opuyorumnanaktan
kızlar nurtende bulusuyomussunuz ıyı muhabbetler sıze kaynatın bol bol
merhabalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Offf sıkıldım ya :çok üzgünüm: Halit saat 1'den beri iş yerinde toplantı da. Evde olsaydı ona çatardım vakit geçerdi. Sinirim tepemde klava: Sabahtan beri Defdef'le oturuyoruz öyle :umursamaz:
benimde cnm çok sıkıldı cnm ya
bir sürü işim var
zeynep uyumadı niyeti de yok uyumaya
acıktım yemeğim var ama onları değil değişik bişeyler yemek istiyorum
neysem gidem çamaşaırlarımı katlayayım barii burdada kimseler yok
Benimde yarın yemekli misafirim var off sabahtan beri iş yapıyom :hulya:tabi arada Defne ile uğraşıyom ama çok yoruldum ve sıkıldım kocişden hayır yok zaten habire ders çalışıyokafamçokkarıştı
ay cnm kolay gelsin sana
eşin ne desi çalışıyo ders deyince ilgi alanıma girdi birdenkaydirigubbakcemile3
Sağol canım ya a.s.
Canım eşim doktora yapıyo tezi ile ilgili bişiler çalışyo zaten hiç bitmez onun çalışmalarıı:dilcikar:
Cerencim nasılsın? a.s.Evine ve eşine kavuşmuşsundur inş:1hug:
merhaba kızlar. ben evime döndüm sonunda!! tatil çok iyi geldi ama evimi de özlemişim:))
geçmişi okuyacam fırsat bulursam. umarım bir terslik yoktur.
bide tarçınlı kurabiye tarifi aldım annemden,onu yapacam kociş bakımsız kalmış yazık 10 gündür,accuk besleyim:)))
sağol canım. evet dün akşam 10 buçuktu evime ulaştım! bugün temizlikle uğraştım ve bitiremedim tahmin edeceğiniz gibikafamçokkarıştı şimdi ara verdim. yarın devam edicem.
bu arada adım ayşe canım. seninki neydi? :uhm:
bugun evdeyıs sabah doktora gıttık hafıf hırıltısı vardı durunun nezle olan bırınden mıkrop kapmıs dedı genel olarak ıyı dedı 8300olmus kılosu bu ay 550gr almıs gecen ay cok az demıstı kılosuna çok şükürki bu ay almıs sımdıde yumurcak tvye bakıyo bugunden berı dırenıyo uyumamaya bızı evde gorunce babasıyla huyu degısıyo gorumcem öle dıyo opuyorumnanaktan
kızlar nurtende bulusuyomussunuz ıyı muhabbetler sıze kaynatın bol bol
mrb arkadaşlar nasılsınız bebişleriniz sizler umarım iyisinizdir.bugün hava kapalı yağmur yağacak gibi.çarşıya çıktık spor ayakkabı bakmak için ama malesef istediğim gibi bi ayakkabı bulamadım.tubacım sen nasılsın ayşe serra nasıl ?
benimde cnm çok sıkıldı cnm ya
bir sürü işim var
zeynep uyumadı niyeti de yok uyumaya
acıktım yemeğim var ama onları değil değişik bişeyler yemek istiyorum
neysem gidem çamaşaırlarımı katlayayım barii burdada kimseler yok
Aman be bugün herkes için sıkıcı bi gün galibaa:teselli:
Benimde yarın yemekli misafirim var off sabahtan beri iş yapıyom :hulya:tabi arada Defne ile uğraşıyom ama çok yoruldum ve sıkıldım kocişden hayır yok zaten habire ders çalışıyokafamçokkarıştı
merhaba kızlar. ben evime döndüm sonunda!! tatil çok iyi geldi ama evimi de özlemişim:))
geçmişi okuyacam fırsat bulursam. umarım bir terslik yoktur.
bide tarçınlı kurabiye tarifi aldım annemden,onu yapacam kociş bakımsız kalmış yazık 10 gündür,accuk besleyim:)))
kızlar merhaba
Merhaba canım a.s. Nasılsın?