2009 Mayıs Anneleri

Gözün aydın canıma.s.Ohh afiyet olsun bacımcokacimcoook besle tabi kocişini

Memnun oldum canım buyrunnnnnnnnnbenim adım da Sevgia.s.
bende memnun oldum sevgi. besleyim tabi, sonra o zayıf ben dombili olursam nolacak! :))

Gülşah'cım maşallah canım kuzuma güzel kilo almış a.s.

Defne'de almıştı birinden mikrop ama geçti hemen inşallah sizinkide ileremeden geçer canım a.s.

Olsun canım tekrar bakarsın gönlüne göre bulursun inşallah a.s.

Kolay gelsin canım a.s.

Ay evet ya öfff valla fena sıkıldım :umursamaz:

Adamda ders çalışıyo ama azcıkda bakıversin Defne'ye canım :eek:klava:

Hoşgeldin canım a.s.

Besle kargayı oysun gözünü olur 1-2 gün sonra. Bu kocalara çok sinirliyim :eek:klava:
noolduu kız? neye kızdın adamcağıza?

merhaba canıma.s.

pınar canım mrb nasılsın defne hanım nasıl? biz iyiyizşükür.busıralar benim oğluşum mızmız uyumak istemiyo sabahlara kadar oturuyoruz hiç uykusu gelmiyo bu oğluşunkaydirigubbakcemile3. canımbenim yaa sen spor işini nasıl araya sıkıştırıyorsun maşallah sana.ben enfazla 3 defa gittim kaldı gelince çok yorgun halsiz oluyorum bu birazda benim bahanemde oluyor gitmemek için ama önümüz yaz ve bu kilolar gitsin istiyorumgünden güne üzerime daha fazla yapıştılar:bbo: canım bide face defnoşun fotolarını çok beğendim bide nazarboncuğu tak yakasına nacizane tavsiyem.ii akş. defneyi öp benim için.opuyorumnanaktan

Sağol canım ya a.s.

Canım eşim doktora yapıyo tezi ile ilgili bişiler çalışyo zaten hiç bitmez onun çalışmalarıı:dilcikar:

Cerencim nasılsın? a.s.Evine ve eşine kavuşmuşsundur inş:1hug:

hımmm işi zormuşşş
merhaba kızlar. ben evime döndüm sonunda!! tatil çok iyi geldi ama evimi de özlemişim:))
geçmişi okuyacam fırsat bulursam. umarım bir terslik yoktur.
bide tarçınlı kurabiye tarifi aldım annemden,onu yapacam kociş bakımsız kalmış yazık 10 gündür,accuk besleyim:)))

ooo besle tabi cnm
yeni mi geldin desene bu akşam aşkı memnu varkaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar kızlar, geçmişi üstünkörü bi okudum aklımda pek bişi kalmadı,
Tuba anneannen yoğğumbakımdaymış Allah şifa versin inş.

Kızlar başlığınız 47,510 mesaj olmuş bunu kilitleyip yenisini açalım size olurmu bi ses verin bakalım

noolduu kız? neye kızdın adamcağıza?

Bugün kızlarla birlikte Nurten'e gidecektim. Zaten kaç haftadır zor ikna ettim. Ama hava muhalefeti nedeniyle göndermedi gıcık :eek:klava:

kızlar isimlerinizi çok fazla bilmiyorum yazarmısınız benim adım hatice

Adım Pınar Hatice'cim memnum oldum canım a.s.

pınar canım mrb nasılsın defne hanım nasıl? biz iyiyizşükür.busıralar benim oğluşum mızmız uyumak istemiyo sabahlara kadar oturuyoruz hiç uykusu gelmiyo bu oğluşunkaydirigubbakcemile3. canımbenim yaa sen spor işini nasıl araya sıkıştırıyorsun maşallah sana.ben enfazla 3 defa gittim kaldı gelince çok yorgun halsiz oluyorum bu birazda benim bahanemde oluyor gitmemek için ama önümüz yaz ve bu kilolar gitsin istiyorumgünden güne üzerime daha fazla yapıştılar:bbo: canım bide face defnoşun fotolarını çok beğendim bide nazarboncuğu tak yakasına nacizane tavsiyem.ii akş. defneyi öp benim için.opuyorumnanaktan

Sağolasın canım iyiyiz çok şükür a.s. Dişleri rahatsız ediyo olmasın bi jel falan sürdün mü hiç :uhm:

Valla ilk günler zor geliyodu ama artık alıştım. Yarın 2 ay oluyor başlayalı. Gerçi 15 gün Defdef hasta olunca gidememiştim. Haftada 3 gün gidiyorum. Zaten eve gelince Defne ya uyumuş oluyo yada babası ilgilendiği için yorgunluk sorun olmuyor a.s.

Ay canım ya valla Defdef'in belki 10 tane nazarlığı var ama ben dışarıya bile çıkarken hep unutuyorum ya annemde kızıyor hep akannehir

Kızlar başlığınız 47,510 mesaj olmuş bunu kilitleyip yenisini açalım size olurmu bi ses verin bakalım

Ooo coşmuşuz desenize zemuszemus Devam etmemizin sizin için bi sakıncası var mı yoksa illa yenisini mi açmamız gerek :uhm:

ben şuna bi bakayım yetişemiyo çamaşırlara hehehe uazana uzana düşecek yürüteçden zilli
hehe aldı bi tane bakalım ne yapacak
orasına burasına bakıyo elini yukarı kaldırmış beğenmedi başka alıyoruz
tabi, pembe olan daha güzel heheeheh

iyiyim tatlım sen naıslsın?zeynep le oynuyoruz uyumadı balım daha,ben çamaşırları getirdik seleyle o da kurcalıyo şimdikaydirigubbakcemile3birazdan onkları katlıycam
kağan napıyo cnm? uyudumu miniman?:emir_bebek:

:))) kuzuya iyi karıştırmalar :)))kaydirigubbakcemile3 sanada kolay gelsin cnm,kağancm uyuyo, çaycının dibi kireç olmuş çalışırken ses yapıyo ona bile uyanıyo ama... ara arada bağırarak uyanıyo, dişten diye şüpheleniyorum bakalm hayırlısı, bugün cal jel aldık ama sürmeyi unuttum:eek: bi daha uyanırsa sürücem

iyi akşamlar kızlar, geçmişi üstünkörü bi okudum aklımda pek bişi kalmadı,
Tuba anneannen yoğğumbakımdaymış Allah şifa versin inş.

İyi akşamlar canım a.s.

hımmm işi zormuşşş

ooo besle tabi cnm
yeni mi geldin desene bu akşam aşkı memnu varkaydirigubbakcemile3

Kız dur sokma araa şimdi aşk-ı memnuyu kaydirigubbakcemile3

ben şuna bi bakayım yetişemiyo çamaşırlara hehehe uazana uzana düşecek yürüteçden zilli
hehe aldı bi tane bakalım ne yapacak
orasına burasına bakıyo elini yukarı kaldırmış beğenmedi başka alıyoruz
tabi, pembe olan daha güzel heheeheh

Bak zilliye bak a.s.

:))) kuzuya iyi karıştırmalar :)))kaydirigubbakcemile3 sanada kolay gelsin cnm,kağancm uyuyo, çaycının dibi kireç olmuş çalışırken ses yapıyo ona bile uyanıyo ama... ara arada bağırarak uyanıyo, dişten diye şüpheleniyorum bakalm hayırlısı, bugün cal jel aldık ama sürmeyi unuttum:eek: bi daha uyanırsa sürücem

Canım uyurken sürser uyanır mı :uhm: Çok rahatlatıyo hemen parmağınla sokuver ağzına a.s.

merhaba kızlar,
geçen hafta sınavlarım vardı k.k pek giremedim, hem sınavlar hem kızım çok zorladı beni, ben ek gıdaya biraz geç başladım, yaklaşık on gündür ek gıda çalışmalarımız var. çok zorlanıyorum, kızım bir gün yediğini ertesi gün yemiyor. yoğurdu ağzına sürdürmüyor. dişi mi çıkıyor diye bakıyorum ama kabartı göremedim. sebze yemiyor. birkaç çeşit kavanoz maması aldım ama ağzını kilitliyor. ne yapacağımı şaşırdım. emziriyorum ama nereye kadar? bu sorunları siz de yaşadınız mı? :1no2:

X