2009 Mayıs Anneleri

hııı iyi o zaman. sen pasta yapıyosan tamam! kıız delii yapcan tabiii!! bu adamların kalbine giden yol midesinden geçiyorkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kız şimdi bişi yazıcaktım tammm kahvaltıda yenen şeylerden tuttum kendimi yazmadım :))) annadın sen onukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar uzun zamandır gıremıyordum ve sanırım gıremıycemde
benım kuzular cıldırdı resmen kuzu degıl kurt oldular hıc durmuyorlar ıkı kışı bakamıyoruz yardıma gelen kacıyor tarıfı yok bunların kucagına alıp bgezdırıcen ve uyumuyorlarrrrrrrrrr
gece 1 den once yatmıyorlar ve gecede devamlı kalkıp sallanmak ıstıyorlar ınanın tukenmeye başladım yardımcı falan kurtaramıyor artık benı bu sefer cıddı kotuyum uykusuzluk benı maf ettı
umarım sızler ıyısınızdır bebışlerı cook opun boylede hıc gıremez oldum cok koptum ya
kendınıze ıyı bakın hoşcakalın.....

kuzuyu uyuttum gldim oda çamaşır dolu dağınık her yerde ben burda çene çalıyorum oh gel keyfim gell

bildiğim kadarıyla bişey olmaz cnm çok değil nede olsa nem
yok bacım dün akşam 10buçukta geldim. getirdiklerimi filan yerleştirdim, 12'yi geçiyordu yattığımda. çook yorgundum ama gene dedim gel bi aşk-ı memnu yapalım:roflol: ama oğluşum izin vermedi sıpa:mymeka: ben onu uyutmayı başarıp yatağa döndüğümde de babamız uyumuştu:roflol: sanki kucağında bebekle yoldan gelen o:eek:klava: gerdek gecesinde uyuyan adamda ne beklersin zaten sen, hata bende:mymeka: :roflol::roflol:

QUOTE]
tühhhh yazık olmuş kız Ayşe bu akşam artık,bende anlamıyorum bu erkekleri bizimkide öyle bacım oyun derdine sallıyo beni aman bende çok da tındım

gülhancım maşallah oğluna iyi kilo almış herşey normal maş
misaifirlerin baya sende mi çok yorma kendini cnm

bende cnm:lepi:

oh aynı biz igibisin eşim okeyde bende kısır istedim ama üşendim bulgur pialvı vardı içine bişeyler ekledim limon ekledim çakma kısır oldu idare etti beni
yalnız ben şimdi keyif yapmıyoru aysun sen gibi offff yapamıyorum her yerim açmaşır dolu yaw nasıl biter bilmem

merhaba cnm oh ne güzel keyfi zamanı

maş cnm

iyi geceler tatlım
yok canım benimki sallamıyo değil ama uykuya yenik düşüyorkaydirigubbakcemile3

ıyı geceler tatlımopuyorumnanaktan

tesekkur ederız teyzesı bızımkıde cok agırkanlı nerdeyse 8 ayı bıttı
bıde cnm bıranda basladı bızımkı
bende mandalına verıyom lımon verıyom eksılte eksılte yıyor bol c vıtamını
valla ben dra hıc baglı kalmıyorum sanırım 6 aydan berı cogu seyı verıyorum yerse tabı

aslında bende çok bağlı kalmıyorum doktora. sadece baharatlı,salçalı,tuzlu ve çok şekerli şeylerden kaçınıyorum. bizim yediğimiz yemeklerden yemek istiyor bazen. az az veriyorum. meyvelerin hepsini veriyorum.

Son düzenleme:
benım kuzular cıldırdı resmen kuzu degıl kurt oldular hıc durmuyorlar ıkı kışı bakamıyoruz yardıma gelen kacıyor tarıfı yok bunların kucagına alıp bgezdırıcen ve uyumuyorlarrrrrrrrrr
gece 1 den once yatmıyorlar ve gecede devamlı kalkıp sallanmak ıstıyorlar ınanın tukenmeye başladım yardımcı falan kurtaramıyor artık benı bu sefer cıddı kotuyum uykusuzluk benı maf ettı
umarım sızler ıyısınızdır bebışlerı cook opun boylede hıc gıremez oldum cok koptum ya

cnm ya allah kolaylık versın sana
ıns duzelırler bıran öncede annelerını uzmezler

cnm Allah yardımcın olsn inş. uslanırlar yakında...

tutma şikerim yaz sen,yabancı yok aramızda!! kaydirigubbakcemile3

eh çok ısrar ettin yazim o zaman :))) sen kocişine sosis pişirsene :))) aşkı memnuyu izlerken atıştırmalık getirirsin :))) bak buna tepkisiz kalacağını düşünmüyorum
:roflol::roflol::roflol:

merhaba kızlar,
geçen hafta sınavlarım vardı k.k pek giremedim, hem sınavlar hem kızım çok zorladı beni, ben ek gıdaya biraz geç başladım, yaklaşık on gündür ek gıda çalışmalarımız var. çok zorlanıyorum, kızım bir gün yediğini ertesi gün yemiyor. yoğurdu ağzına sürdürmüyor. dişi mi çıkıyor diye bakıyorum ama kabartı göremedim. sebze yemiyor. birkaç çeşit kavanoz maması aldım ama ağzını kilitliyor. ne yapacağımı şaşırdım. emziriyorum ama nereye kadar? bu sorunları siz de yaşadınız mı? :1no2:

Canım beim kızda yoğurt ve meyveye bayılıyor ama ne çeşit denediysem sebze yediremedim bi türlü :çok üzgünüm:

cnm bayıldım fotolara ne güzel çıkmışınız defdefle öyle :))) kuzucuma maş. anasınada tabi :)))

Sağolasın canım a.s.

kızlar biz en üst katta oturuyoruz, sanırım çatıdan su girdi yatak odası rutubet olmuş, bugün temizlik yaparken farkettim perdenin altından duvarın köşesi tepeden nokta nokta gri olmuş, henüz bi koku yok ama o odada yatıyoruz ailecek, ustaya yaptırana kadar bi problem yaratırmı o odada uyumak kağan için bilgisi olan varmı

Yok ya bişeycik olmaz o kadardan a.s.

yok bacım dün akşam 10buçukta geldim. getirdiklerimi filan yerleştirdim, 12'yi geçiyordu yattığımda. çook yorgundum ama gene dedim gel bi aşk-ı memnu yapalım:roflol: ama oğluşum izin vermedi sıpa:mymeka: ben onu uyutmayı başarıp yatağa döndüğümde de babamız uyumuştu:roflol: sanki kucağında bebekle yoldan gelen o:eek:klava: gerdek gecesinde uyuyan adamda ne beklersin zaten sen, hata bende:mymeka: :roflol::roflol:

Alemsin ya kaydirigubbakcemile3

İyi Akşamlar Kızlar,

Anam coşmuşunuz salı gununden berı.Gecmişi okumam imkansız.Umarım hepiniz iyisinizdir.Malum benim misafırler var gıremıyorum.Ama özledım sızlerı yaws.

Cuma Bora nın dr kontrolu vardı.7.ayıda bıtırdım ağlaya zırlaya.9600 Kılomuz olmuş.Gelışımı gayet guzel dedı.Ve Allaha sukur hersey normal oğluşun.Ek gıda lıstesını bı ara detaylı yazıcam.Aklımdakılerı yazayım.Her turlu corbayı verebilirmişim.Tavuk etıne basladık sebzelere ilave edıcez.Dolma içi verebılırsın dedi.Ispanak harıç tum sebzeler,turunçgıller harıç tüm meyvalar.Yazdan domates yaptırmıştı dolaba zaten.Sebzelere katıcam.Tarhana verıcem.Tuz ve salça harıç tabı.Aklımda kalanlar bunlar bacılar.

Canım maşallah Bora'ma :nazar: Bizimkide inatla ıspanak yedirmeye çalış bol bol diyor kafam karıştı şimdi :uhm:

Mandalinaya da Defne bayılıyor. Ağzına sıkıyorum çıldırıyor :uhm:

merhaba hanımlar
muhabbet koyu haftasonu olmasına ragmen
bızde bugun alısverıs merkezıne gıttık yemek yedık hatta burger kıngde dondurma yerken 2dır esım recepede yedırıyor bayılıyor kereta oda anne babası gıbı
sımdıde esım arkadaslarıyla okeye gıttı bende canım kısır ıstedı azcuk kendıme yaptım yanına cay cok super oluyor onları goturmekle mesgulum

Ohhh afiyet şeker olsun canım a.s.

a.sena, aysun4141+, beyaz16, burcuuu+, cerencim, incihan, simal06

merhaba hepinize a.s.

ayşecim hoşgeldin canım. evine kavuştun sağ salim. ne güzel.

kızım 9.30'da uyudu. biz de eşimle çay içiyoruz. diğer bilgsayarda netten film indiriyor kociş. birazdan

film izliycez.

Ohhh keyif yapın bakalım a.s.

canlar ben kaçar. hepinize iyi geceler. bebişlerinize de deliksiz uykular dilerim opuyorumnanaktan

İyi geceler a.s.

Burcu tereyağ vermıyor bızımkı cıcım sadece zeytınyağı.Tavuğuda iyice haslayıp catalla ez but etını sebze veya corbaya kat dedı bakalım pzt denıycem.Zaten rondo ve süzgecede karsı.Herseyı catalle ezıp ver dıyor.Et Dırı kalır gıbıme gelıyor ama görücez bakalım.Bora kabızdı ilaç vermedı yıne has zeytınyağı önerdı bırde armut.

Bizimkide tereyağı vermiyor sadece sızma zeytinyağı. Ama ben arada bir kahvaltısına yarım çay kaşığı katıyorum. Anam benimki pütürlü hiç sevmiyor. Kahvaltısını bile blenderdan geçirip biberonla veriyorum :çok üzgünüm:

Allah kolaylık versin canım ya zor valla işin offf :çok üzgünüm:

kızlar tavugu yıyebılıcegı kucuklukte dıdıkleyebılırsınız elınızle

Ya bende yarın haşlayayım da vereyim bakayım yiyecek mi :uhm: Sebze yemiyor bari etten vitamin alsın a.s.

Benimkide kuru ekmeğe bayılıyor. Eline veriyorum didik didik yiyor onu kaydirigubbakcemile3

ayyy herkesler toplanmış, ben kaçıyorum. oğluşum uyku türkülerine başladı, babamız kanepede sızdı kaldı. onları toplayımda yatayım bende:)) iyi geceler hepinize!!

eh çok ısrar ettin yazim o zaman :))) sen kocişine sosis pişirsene :))) aşkı memnuyu izlerken atıştırmalık getirirsin :))) bak buna tepkisiz kalacağını düşünmüyorum
:roflol::roflol::roflol:

ooo aşk-ı memnu'yu izlerken atıştırmaya fırsat kalmıyor, doğrudan mideye indiriyor adam!!kaydirigubbakcemile3
kız akşam akşam söylettin yine beni:mymeka:

Benim kuzu da 8:30'dan beri uyuyor. Halit'te maç özeti izliyor. Bende koltukta uyuklayayım bari. Öptüm hepinizi bacılar a.s.

Canım beim kızda yoğurt ve meyveye bayılıyor ama ne çeşit denediysem sebze yediremedim bi türlü :çok üzgünüm:

Sağolasın canım a.s.

Yok ya bişeycik olmaz o kadardan a.s.

Alemsin ya kaydirigubbakcemile3

Canım maşallah Bora'ma :nazar: Bizimkide inatla ıspanak yedirmeye çalış bol bol diyor kafam karıştı şimdi :uhm:

Mandalinaya da Defne bayılıyor. Ağzına sıkıyorum çıldırıyor :uhm:

Ohhh afiyet şeker olsun canım a.s.

Ohhh keyif yapın bakalım a.s.

İyi geceler a.s.

Bizimkide tereyağı vermiyor sadece sızma zeytinyağı. Ama ben arada bir kahvaltısına yarım çay kaşığı katıyorum. Anam benimki pütürlü hiç sevmiyor. Kahvaltısını bile blenderdan geçirip biberonla veriyorum :çok üzgünüm:

Allah kolaylık versin canım ya zor valla işin offf :çok üzgünüm:

Ya bende yarın haşlayayım da vereyim bakayım yiyecek mi :uhm: Sebze yemiyor bari etten vitamin alsın a.s.

Benimkide kuru ekmeğe bayılıyor. Eline veriyorum didik didik yiyor onu kaydirigubbakcemile3

pınarcım hosgeldın tatlım
kahvaltıyı bıle blendırdan gecırıyorum demıssın
cnm catalla ezınce hıcmı yemıyor
ugrassan bellı bır sure sonra mecbur alıscak
drlar 4-6 ay arası blendır 6aydan sonra puturlu verın dıyor
ama bazı bebekler bellı bır yasa gelıncye kadar blendırdan gecırmeden yemıyomus dıye bır yerde okumustum
drun ne dıyor bu konuda

X