iyiyim canım sen nasılsın a.s.
bende memnun oldum sevgi. besleyim tabi, sonra o zayıf ben dombili olursam nolacak! :))Gözün aydın canıma.s.Ohh afiyet olsun bacımcokacimcoook besle tabi kocişini
Memnun oldum canım buyrunnnnnnnnnbenim adım da Sevgia.s.
noolduu kız? neye kızdın adamcağıza?Gülşah'cım maşallah canım kuzuma güzel kilo almış a.s.
Defne'de almıştı birinden mikrop ama geçti hemen inşallah sizinkide ileremeden geçer canım a.s.
Olsun canım tekrar bakarsın gönlüne göre bulursun inşallah a.s.
Kolay gelsin canım a.s.
Ay evet ya öfff valla fena sıkıldım :umursamaz:
Adamda ders çalışıyo ama azcıkda bakıversin Defne'ye canımklava:
Hoşgeldin canım a.s.
Besle kargayı oysun gözünü olur 1-2 gün sonra. Bu kocalara çok sinirliyimklava:
kızlar merhaba
Sağol canım ya a.s.
Canım eşim doktora yapıyo tezi ile ilgili bişiler çalışyo zaten hiç bitmez onun çalışmalarıı:dilcikar:
Cerencim nasılsın? a.s.Evine ve eşine kavuşmuşsundur inş:1hug:
merhaba kızlar. ben evime döndüm sonunda!! tatil çok iyi geldi ama evimi de özlemişim:))
geçmişi okuyacam fırsat bulursam. umarım bir terslik yoktur.
bide tarçınlı kurabiye tarifi aldım annemden,onu yapacam kociş bakımsız kalmış yazık 10 gündür,accuk besleyim:)))
noolduu kız? neye kızdın adamcağıza?
kızlar isimlerinizi çok fazla bilmiyorum yazarmısınız benim adım hatice
pınar canım mrb nasılsın defne hanım nasıl? biz iyiyizşükür.busıralar benim oğluşum mızmız uyumak istemiyo sabahlara kadar oturuyoruz hiç uykusu gelmiyo bu oğluşunkaydirigubbakcemile3. canımbenim yaa sen spor işini nasıl araya sıkıştırıyorsun maşallah sana.ben enfazla 3 defa gittim kaldı gelince çok yorgun halsiz oluyorum bu birazda benim bahanemde oluyor gitmemek için ama önümüz yaz ve bu kilolar gitsin istiyorumgünden güne üzerime daha fazla yapıştılar:bbo: canım bide face defnoşun fotolarını çok beğendim bide nazarboncuğu tak yakasına nacizane tavsiyem.ii akş. defneyi öp benim için.opuyorumnanaktan
Kızlar başlığınız 47,510 mesaj olmuş bunu kilitleyip yenisini açalım size olurmu bi ses verin bakalım
Kızlar başlığınız 47,510 mesaj olmuş bunu kilitleyip yenisini açalım size olurmu bi ses verin bakalım
öslemmmm naberrr
iyiyim tatlım sen naıslsın?zeynep le oynuyoruz uyumadı balım daha,ben çamaşırları getirdik seleyle o da kurcalıyo şimdikaydirigubbakcemile3birazdan onkları katlıycam
kağan napıyo cnm? uyudumu miniman?
iyi akşamlar kızlar, geçmişi üstünkörü bi okudum aklımda pek bişi kalmadı,
Tuba anneannen yoğğumbakımdaymış Allah şifa versin inş.
hımmm işi zormuşşş
ooo besle tabi cnm
yeni mi geldin desene bu akşam aşkı memnu varkaydirigubbakcemile3
ben şuna bi bakayım yetişemiyo çamaşırlara hehehe uazana uzana düşecek yürüteçden zilli
hehe aldı bi tane bakalım ne yapacak
orasına burasına bakıyo elini yukarı kaldırmış beğenmedi başka alıyoruz
tabi, pembe olan daha güzel heheeheh
:))) kuzuya iyi karıştırmalar :)))kaydirigubbakcemile3 sanada kolay gelsin cnm,kağancm uyuyo, çaycının dibi kireç olmuş çalışırken ses yapıyo ona bile uyanıyo ama... ara arada bağırarak uyanıyo, dişten diye şüpheleniyorum bakalm hayırlısı, bugün cal jel aldık ama sürmeyi unuttumbi daha uyanırsa sürücem