2009 Mayıs Anneleri

aaaa tubacım anneannen rahatsızlanmış geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

slm kızlarrr ben geldımmm buz devrını kocişle anca gelebıldım kuzumuda uyuttum dnlenıyorus yarın 9da kuzumun doktor randevusu var rutın kontrol bakalım nekadar kılo almıss?
pınarcımm keyfın bol olsun sekerım kocana yakalanmada fena bozulur valla spor salonu nerde buarada bende ıstıyorum cok ama duruya kıyamıyorum tum gun zaten evde yokum bıde sporla yorulup kuuzma zaman ayıramam gıbı gelıyo ama bu kılolardanda fenalık geldı neyapcam bılmem
tugbacım ananen ıcın duacıyızz acıl sıfalar verır tez zamanda rabbım ınsallah
beyaz ne odevı ya bu saatte okuyomusun sen?

kızlar sonunda bitti oleyy yatıyorummmmmmmmmmm ohhhhhhhhh
yarın son kez bakarım
bigudim öğretmen olmak için yüksek lisns yapıyorum cnm inş şubatta bitecek bırakmıştım zamanında af çıkınca geri döndüm
iyi geceelr cnm ben acilen yatarrrrr

günaydın kızlar.

birsen ve esen nurten'e gidiyormuşsunuz. iyi eğlenceler size. bol sohbetli bir gün olacaktır.

benim adam daha uyanmadı. kızımla ben sabahın köründen beri ayaktayız. kalksın bakalım napıcaz bugün. gerçi hava da soğuk nereye gidicez ki.

hepinize güzel bir hafta sonu dilerim opuyorumnanaktan

Günaydınlar kızlar a.s.

Çok keyifsizim bugün. Nurten'e gidecektik ama sağolsun kocam yaptı yapacağını. Zaten binbir nazla izin vermişti havayı bahane etti. Fena sinirliyim klava:

Saat 2'de toplantısı var. Gitsinde gözümün önünde olmasın gıcığım kendisine klava:

Birsom ve Esen'cim iyi eğlenceler canlar :çok üzgünüm:

Gülşah'cım ben ıdealtepe'de bi spor salonuna gidiyorum canım haftada 3 gün 2,5 saat a.s.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…