2009 Mayıs Anneleri

Selam kızlar a.s.

Benimde annem vardı sabahtan öğlen 2:30'da gitti. Güzel bi kahvaltı yaptık. Sonra o Defdef'le oynarken bende evimi temizledim bi güzel. Bi renkli bi beyaz çamaşır yıkadım. Küçük odaya astım bakalım kaç güne kururlar :uhm:

Az öncede uyuttum kuzumu. Akşam sporum var ama kayınvalidemin bu tarafa gelmeye niyeti yok heralde gelirim demedi hiç. Eşim erken gelirse onunla gider önce Defdef'i bırakırım. Ordan spora giderim. Bakalım artık :uhm:

Havada fena ya. Hem soğuk hem fırtına. Ev iyi neyseki. Dünden de yemeğim var. Yanına bi makarna bitti gitti zemuszemus

iyi canim gene eşin fark etmiş :KK70:DD bende hep sari röfle yapiyorum :KK70: ne zaman dip yaptirsam hepten sarişinlaşinca eşim 2-3 gün sonra "sen güneştemi kaldin?yanmişsin sanki CADIARZU" der :KK70:DD bi keresinde de röfleyi cok kullanmiştim..sacimin ön kismi epey bi sarardi..hatta beyazladi :)))) bende hemen findik kabugu boyadim :KK70: okadar büyük renk farkindan sonra eşimin tepkisi ne oldu dersin :))) " yüzün kireç gibi olmus nolduu" akannehir akannehir akannehir ölürmüsün öldürürmüsün :KK70:DD
cnm röfleyi kendin i yapıyorsun yaptııryorsunur şu setlerden alıp cesaret edemedim yapmaya bi türlü baalım bi gün yaparım inş
iyi akşamlar kızlar gidip alışveriş yapayım yarın için hazırlık yapacağım öptüm herkesi

iyi akşamlar cnm kolay gelsin şimdiden maraton başladı Şenizyorma kendini çok fazla

özlem canım o hazır röfleden arkadaşım yapmıştı ama çok kötü oldu hemen ertesi gün kuaföre gitti düzelttirdi.bence riskli bişey tek renk boya olsa daha kolay

kızlar iyi akşamlar. eşim alıcak selinimin eksikleri var gidip onları alalım sonrada kuzucma koşayım.havada felaket yağmurlu soğuk.öptüm hepinizi ve bebişleri.iyi hafta sonları.

kızlar herkese ii akşamlar ii tatiller
haftasonu giremem artık kendinize ve bebişlere iyi bakın opuyorumnanaktan
2 gün paşamlayım inşallahhhhhh çok mutluyum anlatamam sositososito
hepinizi öpüyorum bye byeeeeeeeeeeeeeee :lepi:

Eşim aradı yoldaymış. Bizi alıcak, beni spor salonuna bırakıp Defdef'le kayınvalideme gidicekler. Defddef uyurken bende çantasını hazırladım. Kendimde spor kıyafetlerimi giydim ama size birşey itiraf edeyim. Bu akşam spora değilde, spora birlikte gittiğim arkadaşımla nargile içmeye gideceğiz kaydirigubbakcemile3

Eşim bana sabah gıcıklık yaptı yarınla ilgili, bende bu akşam ona gıcıklık yapıcam hehe kaydirigubbakcemile3

slm kızlar ben kahvaltı sonrası ....dışarı çıktım halamla bir bluz vardı onu aldım oradanda anneme rondo almaya gittim...çorba yapamıyorum zor oluyor..
oradanda kuaföre gittim kaş bıyık aldırdım eve geldim komsu var çay faslııı ancak geldim

özlem canım o hazır röfleden arkadaşım yapmıştı ama çok kötü oldu hemen ertesi gün kuaföre gitti düzelttirdi.bence riskli bişey tek renk boya olsa daha kolay
hım m sağol cnm hiç kalkışmamyayım bile
tek renk boyuyorum ama onu yapabilirmiyim diyordum iyiki denememişimhihoyyythihoyyyt
Eşim aradı yoldaymış. Bizi alıcak, beni spor salonuna bırakıp Defdef'le kayınvalideme gidicekler. Defddef uyurken bende çantasını hazırladım. Kendimde spor kıyafetlerimi giydim ama size birşey itiraf edeyim. Bu akşam spora değilde, spora birlikte gittiğim arkadaşımla nargile içmeye gideceğiz kaydirigubbakcemile3

Eşim bana sabah gıcıklık yaptı yarınla ilgili, bende bu akşam ona gıcıklık yapıcam hehe kaydirigubbakcemile3
oy keyif yapacaksın ne güzel
yap bacım devanmm gıcıklığakaydirigubbakcemile3
slm kızlar ben kahvaltı sonrası ....dışarı çıktım halamla bir bluz vardı onu aldım oradanda anneme rondo almaya gittim...çorba yapamıyorum zor oluyor..
oradanda kuaföre gittim kaş bıyık aldırdım eve geldim komsu var çay faslııı ancak geldim
oh mis gibi olmuşşsun kız birsen yeni halini ekledin mi face saçının falan bakmadım bi bakayım şimdi
bluzunuda güle güle kullan cnmŞeniz

kızlar bişey yazmadan çıkıverdim zeynep sağolsun kapattın pc yi
şimdi yürütece koydum bakalım duracak mı
alıştı hep sehbaya gidiyor kaldırdım vazoları falan bi yaramazlık yapmasın diye

Özlemcim merhaba nasılsın?Eşinle barışmışsın ne güzel:1hug:

iyi akşamlar kızlar gidip alışveriş yapayım yarın için hazırlık yapacağım öptüm herkesi

İyi akşamlar canım kolay gelsina.s.

kızlar iyi akşamlar. eşim alıcak selinimin eksikleri var gidip onları alalım sonrada kuzucma koşayım.havada felaket yağmurlu soğuk.öptüm hepinizi ve bebişleri.iyi hafta sonları.

İyi hafta sonları canıma.s.

kızlar herkese ii akşamlar ii tatiller
haftasonu giremem artık kendinize ve bebişlere iyi bakın opuyorumnanaktan
2 gün paşamlayım inşallahhhhhh çok mutluyum anlatamam sositososito
hepinizi öpüyorum bye byeeeeeeeeeeeeeee :lepi:

Güzel geçen iki gün olur inş canıma.s.

Ohh keyif yap bacım zemuszemus

Hayırlı olsun canım bluzun güle güle kullana.s.

Selam kızlar a.s.çok mutluyum regl oldum sonunda of ne stresti ya 5 gün düşünmekten walla kaydirigubbakcemile3 hemen hapa başladım:kedi:

merhaba kızlar sizleeri çok özledim benim kız sağolsun hiç fırsat vermiyorki işten geliyorum hiç birşey yapmıyorum yatana adar kızla oynuyorum ahh bide dişimiz çıksa yavrum çok huysuz oldu inşallah sizin kuzularda iyidir kızlar hepinizi öpüyorum

selam kızlar ben okuldan geldim sonra eşim gelince arkadaşıma gittim imdi girdim daha
Ahsen daha iyi şükür yavrukuşum b,daha olmaz inşallah
yarın buluşuyoruz di mi bi değişiklik yokk

slm kizlar,

umarim siz ve bebisler iyisinizdir.coktandir firsat bulamadim buraya yazmaya.gecmis baya birikmis olmali kesin okuyamam..

butun bebislerde ayni sorun var galiba,dis cikariyolar haliyle huysuzluk istahsizlik hat safhada..benim oglan 3 gecedir uyumuyo 12 de koyuyom yataga gözlerini aciyo hemen gece 3 lere kadar uyumuyo geri,bende uykusuz kaliyom böylecee:KK43:( neyseki alt iki dis ciktii simdi ust iki dis kabario bakalimm :)

bu arada ogluma aldigim yurutec coook dandik cikti beee..cok agir ben bile kaldiramiom cocuk nasil ittirebilsin ki..bir ton para verdim hic bise yaramadii..neyseki son bi kac gundur zorrla ittirerek geri geri gidiyor oglum:))daha emekleme yok,ayaklarina yeni yeni basmayi ögrendi veletttt:KK70:

hee birde akrabalarimin dugunu var yilbasinda danimarkada,hemde arkaarkaya 3 dugunn:Sbakalim bu yaramazla nasil gidicem oralaraa,cocuk arabaya koydugumuzda basiyor cigligi o kadar yolda ne yapar bilemem artikkkaydirigubbakcemile

kizlarrrrrrrr su cizelgelerden bi tane de bize yapan olursa cook sevinirimm... bi turlu yapamiom,kac kere ugrastim:KK43:oglumun ismi Baran 4 mayis dogumlu..a.s.

Özlemcim merhaba nasılsın?Eşinle barışmışsın ne güzel:1hug:
merhaba cnm evet barıştık sağol
az önce tekrar bozlur gibi olduk amma alıngan oldu heeee mayen günü mü geliyor ne:roflol::roflol::roflol:anlamayacağım bu adamı sanırı hiç:bbo:
Selam kızlar a.s.çok mutluyum regl oldum sonunda of ne stresti ya 5 gün düşünmekten walla kaydirigubbakcemile3 hemen hapa başladım:kedi:
hadi gözün aydın cnmŞeniz
merhaba kızlar sizleeri çok özledim benim kız sağolsun hiç fırsat vermiyorki işten geliyorum hiç birşey yapmıyorum yatana adar kızla oynuyorum ahh bide dişimiz çıksa yavrum çok huysuz oldu inşallah sizin kuzularda iyidir kızlar hepinizi öpüyorum
cnm benim ya kolay gelsin tatlım sana çalışınca zor oluyor işte
slm kizlar,

umarim siz ve bebisler iyisinizdir.coktandir firsat bulamadim buraya yazmaya.gecmis baya birikmis olmali kesin okuyamam..

butun bebislerde ayni sorun var galiba,dis cikariyolar haliyle huysuzluk istahsizlik hat safhada..benim oglan 3 gecedir uyumuyo 12 de koyuyom yataga gözlerini aciyo hemen gece 3 lere kadar uyumuyo geri,bende uykusuz kaliyom böylecee:KK43:( neyseki alt iki dis ciktii simdi ust iki dis kabario bakalimm :)

bu arada ogluma aldigim yurutec coook dandik cikti beee..cok agir ben bile kaldiramiom cocuk nasil ittirebilsin ki..bir ton para verdim hic bise yaramadii..neyseki son bi kac gundur zorrla ittirerek geri geri gidiyor oglum:))daha emekleme yok,ayaklarina yeni yeni basmayi ögrendi veletttt:KK70:

hee birde akrabalarimin dugunu var yilbasinda danimarkada,hemde arkaarkaya 3 dugunn:Sbakalim bu yaramazla nasil gidicem oralaraa,cocuk arabaya koydugumuzda basiyor cigligi o kadar yolda ne yapar bilemem artikkkaydirigubbakcemile

kizlarrrrrrrr su cizelgelerden bi tane de bize yapan olursa cook sevinirimm... bi turlu yapamiom,kac kere ugrastim:KK43:oglumun ismi Baran 4 mayis dogumlu..a.s.

http://lb1f.lilypie.com/nQj4p2.png
buyur tatlım yaptım bakalım beğenecekmisin?şutarafagitti

X