2009 Mayıs Anneleri

benimde prim gün sayımın dolmasına 9 yıl var sonra çalışmasamda olur maaş için yaşı bekleyeceğim gerçi maaş alıcak yaşa gelirmiyim oda ayrı bir konuda her neyse 9 yılı bekliyorum en azından çocuğum ilkokula giderken hem ikincide olursa çalışmak zorunda olmam.tabi yine maddi durum iyi olursa...

banucum sen yağmuru kaç yaşında doğurdun ki yaşın bizimle ama 2.yi yaptın valla ne kadar güzel aslında.

canım ben erken anne oldum :)) kızlarımla birlikte büyüyorumopuyorumnanaktan

inşallah banucumya..biliyorsun bende daha büyük bir eve geçmek istiyorum bunu yaza satışa çıkarıp istediğimiz semtte başka bir ev almak.tabi bide ceren gibi benimde prim gün sayımın dolmasına 7 yılım var yaş hariç:)) o yüzden daha 6 yıl allahtan bişey olmassa çalışmam lazım

ayy banu aslında ne güzel ya benim ablamda 38 yaşında 18 yaşında kızı var abla kardeş gibiler:))

ayy banu aslında ne güzel ya benim ablamda 38 yaşında 18 yaşında kızı var abla kardeş gibiler:))

aynen tatlım yağmurla biryere gidince ablasımısınız diyen çok oldu hatta geçen gün duruya kıyafet almak için annemle çarşıya çıktık satıcı kız anneme abla kızına çok güzel oldu dedi annemde kızlar benim değil dedi kız şaşırdı :)))))

benim annemde beni 18 yaşında doğurmuş bizi görende kız kardeş sanırdı...bu ara eşimde bunun hesabını yapıyor keşke önce yapsaydık ben 60 yaşına geldiğimde çocuğum 30 olucak ve ben 60 yaşımı görebilecekmiyim diye bunun bu kadar tatlı olduğunu bilememişiz diyor. öncedende ben çocuk olsun diyince arada aman aman yok ben daha istemem derdi baktı baldan tatlı şimdi pişman oldu ama insan çocuk olmadan gerçekten bu tadı bilmiyor..

banucum bende özledim ama yarın yeğenimin doğumgünü var hazırlık yapıcaz.aslında değişiklik olurdu gerçi havada kötü haftasonu böyle geçicekmiş galiba.çamaşrlar birikti napıcam benya kurumuyorlarda offfff

günaydın tünaydın kızlarrrrrrr

bizde kalktık maşallah oğluşlarım geceleri beni fazla üzmüyor artık yaa
ama babası öle değil kızlar artık ben şaşırdım .....kafam durdu bu adam ne istior ben anlamıyorum
huzurunu bozuyormusum yaaa huzur bulduğun yere gitttttttttttttt dedimmmmmmmmm
sonra gelip sarılıyor....soğutuyor kendinden iyice yaaaaaaaaaaaaaa
neysee bende dert bitmezzzzzzzzz

kıvılcım cnm gözün aydın hep sağlıklı olsun kuzular 2010 bizede iyi gelsin temennim bu

tubişim çok geçmiş olsun çokkkk rabbim sifasını versin kuzum ...duacıyımm

nurtenin annesi ve defdefin ananesi geliyormuşş ohhhhh

ayyy aklımda kalmadı daha yaa hee siboşum geçmiş olsun
ilginde misafir var
heryer olduğu gibi burada hava berbat

bende kalkacağım kuaföre gideceğim kızarrr bir iki alışveriş yapacağım evi toplayım papaz olmayım annemle

gülhan cnm nasılsın misafirlerinmi var cnm göremedim seni
ankaa okuyon okuyan kaçıyonnn katılımcı ollllllllllll
özlem cnm aranız nasıl oldu kocişleee
tülay karamelli saçı göremedik küsecemmm yaaaaa
bozon sen nasılsın cnm

tatlım bu sabah barıştık akşam konuşmadım hiç
halen nerey gitiğini sormuş değilim
okeye gitmiştir kesin
akşam bana sokulamadı uzakta yattı eşimde kızdığımı anlamış iyi oldu
sabahda zeynebin bahanesiyle konuşmaya başladık bir iki
sonra sarıldım falan öptüm beni çok sinir ettiğini bir iki bişey daha anlattım bakalım artık

siz nasıl oldunuz cnm
bizim gibi bir toparlanamıyorsunuz valla sizde
bir dargın bir barışık aklım karmakarışık:bbo:

özlem canım merhaba.aman ya bu erkekler hep öyle valla gerçi benimki temizlikten hiç anlamaz desemde boşver sende yapma kadın tutalım yapsın der.gerçi ben hiçbişeye alışmamasını kayınvalideme bağlıyorum hala gittiğimizde bebek gibi davranıyorlar koskoca adama:)) o yüzden fazla ince düşünüp üzülmemke lazım.

özlem canım merhaba.aman ya bu erkekler hep öyle valla gerçi benimki temizlikten hiç anlamaz desemde boşver sende yapma kadın tutalım yapsın der.gerçi ben hiçbişeye alışmamasını kayınvalideme bağlıyorum hala gittiğimizde bebek gibi davranıyorlar koskoca adama:)) o yüzden fazla ince düşünüp üzülmemke lazım.

haklısın cnm
eşim herşeyi biliyor 3 sene yalnız yqaşadı ama gel gör ki bana bişey yapmıyor
nayse aramız düzeklmişken yine düşünüp sinir olmayayım

hatişcim merhaba iyiyiz sen nasılsın kızlar benim yarın hem gündüz hemde akşam misafirim var yarın gün içinde arkadaşım gelecek annesiyle uzun zamadır görüşmüyorduk ben nasıl yetiştireceğim hazırlığı hem gündüz hem akşam

kızlar bişey yazmadan çıkıverdim zeynep sağolsun kapattın pc yi
şimdi yürütece koydum bakalım duracak mı
alıştı hep sehbaya gidiyor kaldırdım vazoları falan bi yaramazlık yapmasın diye

X