2009 Mayıs Anneleri

günaydın tünaydın kızlarrrrrrr

bizde kalktık maşallah oğluşlarım geceleri beni fazla üzmüyor artık yaa
ama babası öle değil kızlar artık ben şaşırdım .....kafam durdu bu adam ne istior ben anlamıyorum
huzurunu bozuyormusum yaaa huzur bulduğun yere gitttttttttttttt dedimmmmmmmmm
sonra gelip sarılıyor....soğutuyor kendinden iyice yaaaaaaaaaaaaaa
neysee bende dert bitmezzzzzzzzz

kıvılcım cnm gözün aydın hep sağlıklı olsun kuzular 2010 bizede iyi gelsin temennim bu

tubişim çok geçmiş olsun çokkkk rabbim sifasını versin kuzum ...duacıyımm

nurtenin annesi ve defdefin ananesi geliyormuşş ohhhhh

ayyy aklımda kalmadı daha yaa hee siboşum geçmiş olsun
ilginde misafir var
heryer olduğu gibi burada hava berbat

bende kalkacağım kuaföre gideceğim kızarrr bir iki alışveriş yapacağım evi toplayım papaz olmayım annemle

gülhan cnm nasılsın misafirlerinmi var cnm göremedim seni
ankaa okuyon okuyan kaçıyonnn katılımcı ollllllllllll
özlem cnm aranız nasıl oldu kocişleee
tülay karamelli saçı göremedik küsecemmm yaaaaa
bozon sen nasılsın cnm

saol canım. yukarda da dediğim gibi çoookkk yorgunummm çoookkk.

birsencim valla fırsat bulup inan resim bile çekemiyorum ya:KK43:(( ama senin için en kısa zamanda halledicem

ya kızlar ben hep geçen haftalarda izindeydimya oğluşumun bir sorunu yoktu bu pazartesi işe geldim akşamına eve gittiğimde annem dediki hiç biberon almadı ve doğru düzgün yemek yemedi dedi.
sonra bu 4 gündür biberonu almıyordu. zaten hastalıktan başımız kurtulmuyor. ben size anlatmamıştım. berke düğünden 1-2 önce ateşlendi filan grip olmuştu kına gecesinin sabahı düzelmişti. zaten tam çocuk toparlanmaya başlıyor bir bakıyorum 15 gün sonra hastayız. işte doktoruna söyledim sürekli hasta dedim oda bazı çocuklarda 3 yaşına kadar grip bu şekilde sık sık olabilir dedi. dün sabahta annem sağlık ocağına götürmüş doktor diş olabilir yada annesini özlüyor olabilir inadından yemeyebilir demiş.çocuklar bu aylarda inatlaşır demiş. sonra akşam 9 da biberonu nasıl olduysa bir verdim aldı mamayı bitirdi. gecede yedi sabah 6 da verdim yedi ben işe geldim 8 de annem vermiş yine almamış. yine inatlaşı herhalde. zaten internette de yazıyordu bu aylarda bebeğiniz yemek yemek istemeyebilir diye.dedimya bir türlü hastalandığı için doğru düzgün kilo almıyor alsada hemen gidiyor. doktorda aşırı geri değil çocuk dedi. 8.600-8.700 filan kilosu hep.zaten kilolu çocuk sağlıklı çocuk anlamına gelmez dedi.bende biliyorum ama işte bu durumlara biraz canım sıkıldı.

Cerencim aynı huysuzluğu yağızda bazen yemeyerek bazen uyumayarak yapıyor.Bencede bizi gün içinde görememelerinden kaynaklı.Sağlıklı ya Berke kiloya takılma bencede...

slm kizlr..geçmiş olsun dilekleriniz ve dualariniz için çok çok teşekkürler a.s.

henuz bi değişiklik yok maalesef :KK43: serra uyansin bende bi gidicem hastaneye kadikoye..ay evde durdukca geriliyorum..görmesemde enazindan biraz içim rahatlar :S belki doktoruyla felan konusabilirim :S

hayat işte ya..ne kadar tuhaf..dün gündüzünde neler düşünüyordum aksaminda nelerle ugrastim..insanin derdi olmayinca sacma sapan,gereksiz şeylere takiyor kafayi..sevdiklerine bişi olunca herşey saçma sapan geliyor resmen..hayirlisi herşeyin :)

hadi öptüm hepinizi..dualarinizi eksik etmeyin lütfen anneannemden..annem diye anlaşilmiş kusura bakmayin..annem olsaydi herhalde bende yogun bakimda olurdum muhtemelen :S Rabbim tüm sevdiklerimize saglik afiyet huzur afiyet versin inşaAllah..

Rabbim tez zamanda şifasını versin dualarımız sizinle.Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

günaydın tünaydın kızlarrrrrrr

bizde kalktık maşallah oğluşlarım geceleri beni fazla üzmüyor artık yaa
ama babası öle değil kızlar artık ben şaşırdım .....kafam durdu bu adam ne istior ben anlamıyorum
huzurunu bozuyormusum yaaa huzur bulduğun yere gitttttttttttttt dedimmmmmmmmm
sonra gelip sarılıyor....soğutuyor kendinden iyice yaaaaaaaaaaaaaa
neysee bende dert bitmezzzzzzzzz

kıvılcım cnm gözün aydın hep sağlıklı olsun kuzular 2010 bizede iyi gelsin temennim bu

tubişim çok geçmiş olsun çokkkk rabbim sifasını versin kuzum ...duacıyımm

nurtenin annesi ve defdefin ananesi geliyormuşş ohhhhh

ayyy aklımda kalmadı daha yaa hee siboşum geçmiş olsun
ilginde misafir var
heryer olduğu gibi burada hava berbat

bende kalkacağım kuaföre gideceğim kızarrr bir iki alışveriş yapacağım evi toplayım papaz olmayım annemle

gülhan cnm nasılsın misafirlerinmi var cnm göremedim seni
ankaa okuyon okuyan kaçıyonnn katılımcı ollllllllllll
özlem cnm aranız nasıl oldu kocişleee
tülay karamelli saçı göremedik küsecemmm yaaaaa
bozon sen nasılsın cnm

Canım sağolasın,eşleri anlamakta zor en iyisi kendi hallerine bırakmak bi şekilde doğrunun farkına varıcaklar ama ne zaman???

merhaba güzel annneler!
tam yaazıcam benim cadı durmuyor. öksürük krızi yüzünden pek nazlıyız. bugünde şimdiye kadar iki kere hem ben hem Özgü olmak üzere üstümüzü değiştirdik. Balgamını ancak kusarak çıkarabiliyor. offf çok kötü bi durum öksürük nöbeti gelince kızım mahvouyor. eskiden çok ağlıyordu bende çok panikliyordum ama şimdi ikimizde allıştık. Burnunun tıkanıklığını geçirdik sayılır umarım biran önceöksürükte geçer.
Esen geçmiş olsun canım. Ben burun tıkanıklığında herşeyi denedim en etkilisi bolca serum fizy. kullandım. damlatarak değilde şırınga ile sıktım. sonra oturtuyorum akanları temizliyorum.bunu bazı günler her iki saate bir uyguladım. hem hastanedeki hemde sağlık ocağındaki dr söyledi sakıncası yok dediler. kuzum 2-3 gündür burnundan rahat uyuyor ama bizi de öksürük mahvediyor.

Filizcim herşeyin iyiye gitmesine sevindim. İnşallah dediğin gibi 2010 sana uğurlu hatta hepimize uğurlu gelir.
Tuba geçmiş olsun canım. Dualarımız ananen için. inşallah atlatır. güzel haberlerle dönersin buraya.
Sibel'cim sanada geçmiş olsun canım. Ev iş çocuk derken insan kendini unutuyor sonrada hasta olunca farkına varıyor yorulduğunun.
Birsen moralinin düzelmiş oğluşların da uslanmış heerhalde diş çıkarınca. inşallah annende biraz daha kendine gelirsin. bende kızım iyileşsin soluğu Antalya'da alacam annemin yanında. çokk yoruldumm çokkk...
Tülay'cım Selin'in ikinci incisi hayırlı olsun canım
Ceren çalışan anne olunca sanırım çocuklar annelerini özledikleri için yanında olmadıklarından dolayı yemeyerek tepkilerini göstriyorlar. tatilde uzun olunca alışmıştır iyice sana paşan. büyüyünce herşeyin daha bi farkında oluyorlar.

diğer tüm arkadaşlar herkesler iyidir umarım. sizleri ve bebişleri öpüyorummm

Teşekkür ederim canım sizede geçmiş olsun yağızda üst solunum yolları enfeksiyonu oldu burnu tıkalı birde sizin gibi balgam yüzünden yediklerinide kusuyor allah yardımcımız olsun en kısa zamanda düzelirler inşallah uykusuz kalmak çok zor

off kızlar ofisin kliması yeni bakımdan geldi ama çalışmıyor dondum burda resmenya:KK43:((((((((((((( servisede ulaşamıyorum offfffffffff

kızlar çıldırmak üzereyim. ceylin sabah kahvaltısını yemedi.bir kaç kaşık zorla vereyim dedim onun da çoğunu tükürerek attı ağzından.
öğlen için sebze çorbası yaptım. bir kaşık bile yemedi.
onu bıraktım kalkıp yoğurt çorbası yaptım. onu da yemedi. ağlaya ağlaya uyuya kaldı.
şimdi o uyurken tarhana çorbası yapıcam. bunu da yemezse artık kafayı yerim heralde.
ne oldu anlamadım çok iştahlıydı benim kuzum. ne versem yok demezdi. hasta da değil.
mama içsin diycem biberonu da reddediyor.
napiyim kızlar bi akıl verin mafoldumben

kızlar çıldırmak üzereyim. ceylin sabah kahvaltısını yemedi.bir kaç kaşık zorla vereyim dedim onun da çoğunu tükürerek attı ağzından.
onu bıraktım kalkıp yoğurt çorbası yaptım. onu da yemedi. ağlaya ağlaya uyuya kaldı.
şimdi o uyurken tarhana çorbası yapıcam. bunu da yemezse artık kafayı yerim heralde.
ne oldu anlamadım çok iştahlıydı benim kuzum. ne versem yok demezdi. hasta da değil.

Canım ya sakin ol bunlar arada yapıyo böyle geçenlerde benim kızımla Kağan da böyle yaptı yavaş yavaş yiyo şimdi kızım bende herşeyi denemiştim ve benimkide biberon bile almıyodu ama zorlayınca daha kötü olyu biraz verme bişi sürekli arka arkaya deneme zaten yemiyecekse yemez biraz zaman geçsin ara ara biberon dene iyice acıkınca belki içer canını sıkma düzelira.s.

canımya zorlama arada yapıyorlar bunu.akşam bende biberonla muhallebi ydirmeye kalktım ağzını bir kitledi açmak ne mümkün.daha onra içine az pekmez koyup kaşıkla yedirdim hepsini bitiridi. ama üstüne gidince yemiyorlar rahat bırakmak egrek biraz.

Canım ya sakin ol bunlar arada yapıyo böyle geçenlerde benim kızımla Kağan da böyle yaptı yavaş yavaş yiyo şimdi kızım bende herşeyi denemiştim ve benimkide biberon bile almıyodu ama zorlayınca daha kötü olyu biraz verme bişi sürekli arka arkaya deneme zaten yemiyecekse yemez biraz zaman geçsin ara ara biberon dene iyice acıkınca belki içer canını sıkma düzelira.s.

canımya zorlama arada yapıyorlar bunu.akşam bende biberonla muhallebi ydirmeye kalktım ağzını bir kitledi açmak ne mümkün.daha onra içine az pekmez koyup kaşıkla yedirdim hepsini bitiridi. ama üstüne gidince yemiyorlar rahat bırakmak egrek biraz.

tamam kızlar. zorlamiycam elbet açlık canına tak edince yiyecek dimi.

tamam kızlar. zorlamiycam elbet açlık canına tak edince yiyecek dimi.

canım bencede zorlama aynısını 4 gündür bizimkide yapıyor. annem dün çıldırmış artık doktora götürmüş düşünsene siniri bozulmuş çocuk aç geziyor diye. ama bu aylarda çocuk bu şekilde davranabilirmiş.internette de yazıyor yemek yeme isteği olmayabilir diye sorun etmeyin diye yazıyor.hem bize doktorda demiş dişten olabilir yada annesini özlüyor onun için inat yapar demiş. dişi kaşınır sinirlenir canı birşey istemez demiş yani herşey olabilir bizimkide çok güzel yerdi ama 4 gündür birberonu ağzına koymuyordu ilk defa dün akşam aldı ve çok sevindim sabah yine almamıştı annemden. biraz önce aradım yine 1 sefer almış şükür işte böle yani takılma fazla canları istedimi yiyorlar...

canım bencede zorlama aynısını 4 gündür bizimkide yapıyor. annem dün çıldırmış artık doktora götürmüş düşünsene siniri bozulmuş çocuk aç geziyor diye. ama bu aylarda çocuk bu şekilde davranabilirmiş.internette de yazıyor yemek yeme isteği olmayabilir diye sorun etmeyin diye yazıyor.hem bize doktorda demiş dişten olabilir yada annesini özlüyor onun için inat yapar demiş. dişi kaşınır sinirlenir canı birşey istemez demiş yani herşey olabilir bizimkide çok güzel yerdi ama 4 gündür birberonu ağzına koymuyordu ilk defa dün akşam aldı ve çok sevindim sabah yine almamıştı annemden. biraz önce aradım yine 1 sefer almış şükür işte böle yani takılma fazla canları istedimi yiyorlar...

demek seninki de öyle canım. inşallah çabuk geçer bu dönemleri. aç olmalarına dayanamıyoruz. ama demek ki iştahı yok yavruların napalım.

bizimki beni çok arıyor ben biliyorum ondan yapıyor çünkü akşam ben eve gidince yalıyor suratımı filan boynuma sarılıyor yüzümü ağzına alıyor görseniz.
geçen kız kardeşim bana akşam işten gelince yaptıklarını gördü de ağladı yazık ya diye çok duygulandı

bizimki beni çok arıyor ben biliyorum ondan yapıyor çünkü akşam ben eve gidince yalıyor suratımı filan boynuma sarılıyor yüzümü ağzına alıyor görseniz.
geçen kız kardeşim bana akşam işten gelince yaptıklarını gördü de ağladı yazık ya diye çok duygulandı

kıyamam ona. demek ki ne çok özlüyor seni yavrum.

ceren canım aynen hatta uyandığı zaman eğer beni görmesse yıkıyor ortalığı elini tutunca bile hemen uykuya dalıyor.:KK43:((( ayy bunları düşünnüce çalışmak ölüm gibi geliyor

kıyamam ona. demek ki ne çok özlüyor seni yavrum.

ceren canım aynen hatta uyandığı zaman eğer beni görmesse yıkıyor ortalığı elini tutunca bile hemen uykuya dalıyor.:KK43:((( ayy bunları düşünnüce çalışmak ölüm gibi geliyor

aynen valla işe hiç bu kadar isteksiz geldiğimi bilmiyorum. ay birde gece mamaya kalkıyorya öyle gözümün içine baka baka emdiğini görseniz kaldırıp sarılasım geliyor uykusu kaçacak diye çene de veremiyorum kuzuma. ama ne yapalım onlar için çalışıyoruz bunu bulamayanda var dimi ama ki biz annerimize bırakıyoruz ya bakıcı baksaydı ne yapcaktık herhalde evin her tarafına kamera taktırırdım...-tatlicadiarzu-

cerenn tülaycım haklısınız valla bende gün içinde o kadar çok özlüyorum ki kızlarımı dün zaten ağladım biraz yağmur anne okulda şiir okuyacağız beni dinlemeye gelirmisin patronundan izin alıp dedi çok kötü oldum onların bize en ihtiyacı olduğu zamanda yanlarında olamamak duygusu beni çok üzüyor bir taraftanda herşey bebeklerimizin geleceği için

haklısın banucum .o yüzden inaşllah herşey plandığımız giderse kızım okula başlamadan bırakıcam çalışmayı.

haklısın banucum .o yüzden inaşllah herşey plandığımız giderse kızım okula başlamadan bırakıcam çalışmayı.

canım eşimle bizim niyetimizde ev almak Allahın izniyle yaza kadar ozaman bende çalışmak istemiyorum kızlarımla vakit geçirmek onların yanında olmak istiyorum inşallah herşey gönlümüzce olur tatlım

benimde prim gün sayımın dolmasına 9 yıl var sonra çalışmasamda olur maaş için yaşı bekleyeceğim gerçi maaş alıcak yaşa gelirmiyim oda ayrı bir konuda her neyse 9 yılı bekliyorum en azından çocuğum ilkokula giderken hem ikincide olursa çalışmak zorunda olmam.tabi yine maddi durum iyi olursa...

banucum sen yağmuru kaç yaşında doğurdun ki yaşın bizimle ama 2.yi yaptın valla ne kadar güzel aslında.

X