- 5 Kasım 2007
- 7.521
- 2
günaydın banucum iyiyim canım evet ya hava felaket..kızlar kuzucumunn ikinici dişide geldi:)))
canım selinimin ikinci inciside hayırlı olsun maşallaha.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın banucum iyiyim canım evet ya hava felaket..kızlar kuzucumunn ikinici dişide geldi:)))
banucum nasılsın canım?
günaydın kıvılcım.oğluşunun iyi olmasına çok sevindim.çok geçmiş olsuncanım benim.a.s.
Günaydınlar Herkese,
Benim oğlanda sabahın köründe uyandı.Hepimizin kuzularında olduğu gibi Yağızdada huysuzluk son sınırda.Birde yıl sonu olduğu için hedefler falan işyerinde soluk alamıyorum.Eve gelincede bayılıyorum diyebilirim yorgunluktan.2 gündürde hastayım raporluyum.Sinüzitim azdı birde üzerine üst solunum yolları enfeksiyonu.Uzun zamandır yazma fırsatım olmadı şimdide fırsat bu fırsat bi bakayım dedim.Geçmişe çok az bakabildim.Cerenim beni sormuş tatlım sağolasın.
Dün akşamki geyikte süpermiş valla.Aşk-ı Memnu :))
Filizcim Doruğun sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim.
Tubacım çok geçmiş olsun dualarımız sizinle inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur ananen.
canım günaydın dualarımız anneannenle tatlım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah
sibelcim sanada günaydın geçmiş olsun tatlım sinizüt bendede var çok kötü canım ya yağızımda huzursuzmuş kıyamam canım benim
kıvılcım oğlunun iyi olmasına çok sevindim gözünüz aydın
gelelim bize burada hava çok yağışlıydı halada devam ediyor kızlarıma üzülüyorum sıcacık yataklarından çıkıyorlar üşüyorlar kıyamam onlara dünde misafirlerim geldi oturduk onlarıda ağırlamış oldum arada
bu arada ne zaman hava yağsa baş ağrım tutuyor nemden sanırım mirmirmirmir
canım iyi atlatmışsınız bişi çıkmamış allahtan bende çookk sevindim..a.s.
canım çokk geçmiş olsun..
allah yardımciniz olsun tez vakit şifa bulsun inş. zatürre çok velettir insana bi yapıştımı zor gidiyor kardeşim küçükken çok çekti ama atlattı çok şükür inş. annanende iyileşir..
sakin olcanım ya eger hamilelik testiyse ki öyle gözüküyor çift çizgi çıkması lazım... hadi hayırlısı...
Günaydın canım sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim geçmiş olsun a.s.
Günaydın Aynur'cum a.s.
Ay canım çok geçmiş olsun ya. İlk annem diye okudum sonra Nurten söyleyince ananen olduğunu farkettim. Bi an annen diye çok korktum. Ananede de çok çok geçmiş olsun canım. Hayırlısı ile atlatır inşallah dualarımız onunla a.s.
Canım ImageShack® - Image Hosting bu adrese gir yükle a.s. Ne testi hamilelik falan mı CADIARZU
Günaydın bacım a.s.
Allah kolaylık versin valla hasta halinle herşeye yetişmek zor. Zaten kuzular huysuzlukta yarışıyolar valla :çok üzgünüm: Neyse Allah beterinden saklasın diyelim ya a.s.
Geçmiş olsun canım nem yaparç. Kuzularında alıştılar artık sıkma canını a.s.
Günaydın canım a.s.
Benimkide gelcek ama servis bozulmuş geç gelcek azcık. Bende o gelmeden toparlayayım kaydirigubbakcemile3
Günaydınlar bacılar a.s.
Kızımla kalktık az önce. Annem gelicekti ama çalıştığı servis arıza yapmış. 10:30 gibi gelicek. 2 haftadır servisle ilgili 2. olay bu. Allah hayıra çıkarsın diyorum valla fisfisfis
Bende anniş gelmeden ortalığı toparlayayım. En azından Defdef'in kahvaltısını hazırlayayım da anniş gelince rahat rahat yaparız bizde a.s.
kızlar günaydın... sibelcim çok geçmiş olsun bendede migren var tuttmmu o an kendimi bir yerlerden atmak istiyorum çok fena bişey.tuğbacım ananene çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin.
Günaydın canıma.s.
Doruk içinde sevindim iyi olmasına tamamen atlatır inş.:Saruboceq:a.s.
Günaydın canım a.s.
Günaydın canım a.s.Geçmiş olsun dualarım sizinle allah acil şifalar versin:Saruboceq:
Günaydın Geçmiş olsun tatlıma.s. Kolay gelsin
Günaydın canım a.s.Geçmiş olsun
Günaydın canıma.s.
Günaydınlar bacılar a.s.
Kızımla kalktık az önce. Annem gelicekti ama çalıştığı servis arıza yapmış. 10:30 gibi gelicek. 2 haftadır servisle ilgili 2. olay bu. Allah hayıra çıkarsın diyorum valla fisfisfis
Bende anniş gelmeden ortalığı toparlayayım. En azından Defdef'in kahvaltısını hazırlayayım da anniş gelince rahat rahat yaparız bizde a.s.[/QUOTE
Günaydın tatlıma.s.
günaydın canım. çok geçmiş olsun gözünüz aydın canım...kaydirigubbakcemile2
allah acil şifalar versin geçmiş olsun dualarımız seninle canım.:Saruboceq:
geçmiş olsun sibelcim. özlettin kendini valla.Şeniz
günaydın pınarcımmmmmmm afiyet olsun.kaydirigubbakcemile2
günaydın tülaycım...kaydirigubbakcemile2
günaydın canım teşekkür ediyorum...a.s.
oooooooooooo maşallah maşallah bak sen kuzuya...daha bizde yok yawwww :uhm:
Sagolun kizlar. a.s.
günaydin kizlar a.s.
dün ananemi yogun bakima aldilar zatureden şüpheleniyorlar..hatta %80 eminler kalp ve seker hastasi..77 yaşinda..bakalim bugun ne diyecekler kimseyi almiyorlar tabi yaninada bugun birazda olsa gidicem hastaneye sansimizada hava firtinali
kızlar dua edin olurmu öptüm hepinizi
Dualarimiz seninle canim. Allah acil sifalar versin.
opuyorumnanaktan
iyyim bitanem sen nasılsın oğluşun nasıl a.s.
günaydın kızlar ve güzel kuzuları...
sibelcim geçmiş olsun canım.
tuba anneannene de geçmiş olsun. dualarım onunla.
çalışan annelere iyi mesailer.
kıvılcım gözün aydın doruğun sonuçları iyi çıkmış. bir de özeline bakar mısın bu konuda sana bişeyler sordum canım.
kızlar günaydın... sibelcim çok geçmiş olsun bendede migren var tuttmmu o an kendimi bir yerlerden atmak istiyorum çok fena bişey.tuğbacım ananene çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin.
Günaydın canım a.s.Geçmiş olsun
geçmiş olsun sibelcim. özlettin kendini valla.Şeniz
günaydın kızlar ve güzel kuzuları...
sibelcim geçmiş olsun canım.
tuba anneannene de geçmiş olsun. dualarım onunla.
çalışan annelere iyi mesailer.
ceren canım aynı şeyi bende yaşıyorum evde herşeyi yiyor ama anneme gidince zorla yediriyor annem bazen kesinlikle ağzını açmıyor.sanırım psikoljik bir durum bizde 8400 falan kilomuz.
günaydin kizlar a.s.
dün ananemi yogun bakima aldilar zatureden şüpheleniyorlar..hatta %80 eminler kalp ve seker hastasi..77 yaşinda..bakalim bugun ne diyecekler kimseyi almiyorlar tabi yaninada bugun birazda olsa gidicem hastaneye sansimizada hava firtinali
kızlar dua edin olurmu öptüm hepinizi