Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama ben yatıyorummm. hepinize ii geceler. yatcam kalkcam evimde kocişle olacam!!:1rolleyes:
Bende çayımla birlikte 2 tane sigara böreğini güplettim kaydirigubbakcemile3
Aşk-ı Memnu bitti tam Kurtları açtık benim kociş koltukta uyudu kaldı garibim ya. Bende azcık bakınayım da yatarız artık a.s
ama ben yatıyorummm. hepinize ii geceler. yatcam kalkcam evimde kocişle olacam!!:1rolleyes:
Anam kombiyi 1'de yaktık ev oldu 26 derece bayılazaaaammmmmakannehir
ohhh afiyet olsunnn, canım çekti falla banada gönder bi tanecik :)))
oyyyyyyy yazın benim ev 30 dereceydi o geldi aklıma bayılazaaaaaaam deyinceakannehir
pınarcım datlım haftasonunu bekliyorum ablam getşrecek onda vardı iyisinden bugünlük kaloriferin üstüne vicksli su koyucam bakalım
oh burcu afiyet olsun benimde canım çekti şimdi etmekli tatlı amaaaan olsada yesem çok üşeniyorum yapmayaa
hııımmm işe yarıyorsa iyiymiş ben almadım gerek yok demişti dr umuz ablamda bende var deyince ondan istedim getirecek
esencm gel beraber olsun cnm , accuk fazla şerbetli olmuş ama , kağanişimin parmakı değmiş olsa gerek :))))
pınarcm ne yazdı beee, bu yaz kısmetse kaçıcam buralardan tabi eşimi atlatabilirsem bi temmuz ağustosu daha o şekil geçirmek istemiyorum, gözünü sevdiğimin tekirdağı be ohh iklimi bile güzel :))))
bana da bu yaz çok sıcak gelmemişti geçtiğimiz yaz evin içinde 35 leri görünce bu sene daha iyiydii
esencm gel beraber olsun cnm , accuk fazla şerbetli olmuş ama , kağanişimin parmakı değmiş olsa gerek :))))
pınarcm ne yazdı beee, bu yaz kısmetse kaçıcam buralardan tabi eşimi atlatabilirsem bi temmuz ağustosu daha o şekil geçirmek istemiyorum, gözünü sevdiğimin tekirdağı be ohh iklimi bile güzel :))))
pırt vadisindeyimmmmm pınoşşş arayabilirmiyim seniiii bişi diyecem
kızım uyudu bende yatayım nöbet sırası eşimde sabahh 5ten sonra ben devralıyorum
iyileşene kadar bölee
aaaaaa birso ablamla konuştum Ahsen iyi olursa gelicem ablamla arabasını getiriyor birlikte gelicez inşallah iyi olur yaaa