2009 Mayıs Anneleri

Maşallah canım kuzu çok tatlı:nazar: allah nazardan korusunopuyorumnanaktan

Afferin Defdef'e opuyorumnanaktan

Ooo loş ışık ve aşk-ı memnu e güzell:1hug:

Sağolasın canım a.s.

merhaba cnm zeynepde iyi ne olsun kusura bakma görmeim pat diye çıkmak zorunda kaldım zeynep uyandı ağladı baya o yüzden
senin zeynebin nasıl cnm?

cnm benim ya kıyamam bi an önce çıkar inş dişi kuzunun

kolay gelsin cnm

oh afiyet olsun defdefe hihoyyyt

maşallah cnm çok güzel olmuş cimcime

ohhhhh keyif yapın maşallah cnm
imreniyorum valla size
eşin ne güzel mamsını yedirmiş yardımcı olıuyor sana
sonra başbaşa tv keyfi
bizimki ise of neyse

Sağolsun elinden geldiğince her işte yardımcı olur bana bazen sopalık halleri oluyor :eek:klava:

Beyaz , şimal merhaba kızlar nasılsınız?a.s.

Biz kuzumla bugün pazara gittik eve gelincede kuzum yürütecinde oynayınca baya yorulmuş miniğim ay saat 6 dan beri uyuyo maşallah:nazar:opuyorumnanaktan

Kız maşallah da sonra gece uyumamazlık yapmasın :uhm:

kızlar eşimle aramız yine bozuk
ben mi hatalıyım bilemedim
3 gündür annemlerdeydim okual gittiğim için eşimde senelik izinde evde 2 hafta
online oynadığı bi oyun var sürekli onu oynuyor zaten
neyse dün akşam geldik eve özlemiş kızını sevdi bana sarıldı falan
dün güzel geçti gece 4 e kadar oyun oynamış öyle geldi yattı yatağa ki biz kaç gündür ayrıyız
dün söylemiltim yarın bana yardımcı ol biraz evi toparlayayım dersim var onu yapayım diye
bugünde dedim ben işleri yapmaya gittim öylesi,ne odaya bi uğradım zeynep sehbahanın üzerinden örtüyü çekiyo az kaldı vazo kafasına düşecekti
beni de bişey dürttü git bak diye
dedim baksana bişey olmaz diyo neyse
süpürgeyi açtım tek odayı süpürdüm zeynep durmuyo kucak istiyo yavrum ağlıyo aldım
bizimki hala oyun oynuyo
bide dedim yardım edecektin
aldım zeynebi giitm bütün evi zeynepte süpürdüm paspas yaptım
sonra zeynep acıktı ağlamaya başladı mam yapıyorduk beraber mutfakta eşim geldi gel kızım diyo gerek yok dedim
aldı bende mamyı yaptım ver bana uyutucam dedim
arkamızdan sesleniyo kızım sinirli annesi anne kızmış falan
neyse zeynebi uyuttum odaya geldim bi burasının paspası kalmıştı,
konuşmadım hiç kızıdm ebdne viledayı tutuyo bırakmıyo dedim bırak zeynep uyurken bari yapayım biraz
bırakmıcam dövcen mi diyo gülüyo adam ya
döverim dedim
sigara konusunda da kızdım heryeri kül yapıyorsun diye söylendim gittim
gündüzde hiçvermedim zeynebi
akşamüstü almış kucağına ver bana gerek yok sen oyna dedim
öğlen yemek yedik bana oyunla ilgili bişeyle ranlatıyor
doğumdan önce bende çok oynardım bu oyunu
bana dedim oyunla ilgili bişey anlatma duymak istemiyorum ilgilenmiyorum ters ters baktı yemeğim bitmemişti zeynebi bıraktı bana gitti
gerek olamdıkça konuşmuyorum
az önce bişeyler atıştırmış mutfakta ben zeynebi uyutuum
ben gidiyorum dedi çıktı gitti
hep söylerdi işte şuraya gidiyorum d,iye yok
güle güle dedim bakmadım bile bende
uzatıyormuyum bilmiyorum ama sinirlerim bozuldu artk ya
hem oul hem ev hem çocuk gelen giden bıktım valla
akşam gelecek sarılavak yatakta her zamanki gibi nasıl davransam bilemedim yine surat asıcam sanırım
kafam allak bullak oldu

Haklısın dicem ama kendini boşuna üzmüş olucaksın. Hepsi aynı oluyor bazen tatlım. Ne kadar anlayış göstermelerini beklesekte bazen bizimle aynı düşünemiyorlar. Surat yapmada al karşına bi konuş. İnan surat asmakla bişey çözülmüyor tecrübeyle sabit yani CADIARZU

Maşallah canım ya kocaman olmuş çok da tatlı :nazar:

Ay canım ya evinide özledin dimi a.s.
efeett!! evimi de, kocamı daaaa:eek:

Kayınvalidem uğradı gitti. Bizde eşimle yemeğimizi yedik. Ben mutfağı toplarken babası Defdef'e mamasını yedirdi. 130 cc yapmıştım bitince ağladı cadı. 100 daha yaptım onu da yedi kafamçokkarıştı Suyunu içerken küt diye uyudu kaydirigubbakcemile3

Bizde Kurtlar başlayana kadar Aşk-ı Memnu'yu izliyoruz kocişle loş ışıkta kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bacum aşk-ı memnu kocişle loş ışıkta izlenmez. izlense de sonu gelmez:roflol::roflol:

Ay kapı çaldı bu satte kim dedim. Karşı komşum çocuklarına sigara böreği kızartmış. Koca bir tabak, yanına da çay koymuş getirmiş bize. Apartmanda bi onunla tanışıyorum ama tüm komşulara bedel valla sağolsun a.s.

efeett!! evimi de, kocamı daaaa:eek:

bacum aşk-ı memnu kocişle loş ışıkta izlenmez. izlense de sonu gelmez:roflol::roflol:

Yavru vatan kan ağlıyorsa Aşk-ı Memnuyu karanlıkta da izlesen sonu gelir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Sağolasın canım a.s.

Sağolsun elinden geldiğince her işte yardımcı olur bana bazen sopalık halleri oluyor :eek:klava:

Haklısın dicem ama kendini boşuna üzmüş olucaksın. Hepsi aynı oluyor bazen tatlım. Ne kadar anlayış göstermelerini beklesekte bazen bizimle aynı düşünemiyorlar. Surat yapmada al karşına bi konuş. İnan surat asmakla bişey çözülmüyor tecrübeyle sabit yani CADIARZU
valla cnm haklsıın aslında konuşşsam da yine kendini haklı çıkarack sen haklsın demeyecek o yüzden tavır yapıyorum
inan sıkıldıma rtık bu işten
şu ödevimi yapayımda zeynebimi koynuma alıp yatıcam yine
Ay kapı çaldı bu satte kim dedim. Karşı komşum çocuklarına sigara böreği kızartmış. Koca bir tabak, yanına da çay koymuş getirmiş bize. Apartmanda bi onunla tanışıyorum ama tüm komşulara bedel valla sağolsun a.s.
ohh maşallah ne güzel komşun var ya

Yavru vatan kan ağlıyorsa Aşk-ı Memnuyu karanlıkta da izlesen sonu gelir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol:

amaaaann bende tam tekmil hazırım, ağda mı bile yaptırdım bugün.:lepi: ama malesef aşk-ı memnu'yu tek başıma izliyorum!:çok üzgünüm::eek::eek:

valla cnm biz mi çok hassasız onlar mı çok ruhsuz bilemedim:1no2:

Bacım onlar ruhsuzzz:eek:klava: ama sen yine de konuş bakalım bi inş düzelir canıma.s.

Kuzum uyandı ay haklısın inş gece uyur:uhm:

Ne iyi olmuş canım afiyet olsunncokacimcoook

canım merkezde değil, afşin'de yaşıyoruz. benim ailemde mersin'de. :çok üzgünüm:

Anladım canım bizimkiler merkezde sen oraya gidince gurbet oluyo ben oraya gitmek istiyom:teselli:

amaaaann bende tam tekmil hazırım, ağda mı bile yaptırdım bugün.:lepi: ama malesef aşk-ı memnu'yu tek başıma izliyorum!:çok üzgünüm::eek::eek:
oy pamuk gibi oldun desene ne güzel işte yarın evdemişssin kaydirigubbakcemile3
Bacım onlar ruhsuzzz:eek:klava: ama sen yine de konuş bakalım bi inş düzelir canıma.s.

Anladım canım bizimkiler merkezde sen oraya gidince gurbet oluyo ben oraya gitmek istiyom:teselli:

yok cnm konuşmıycam karar verdim şimdi bakalım o nasıl davranacak be yine surat asıcam yokmuş gibi davranıyorum deli oluyo olsun bakalım biraz daha
inş uyur cnm kuzun ya

kızlar ben şu ödevimi halledeyim gelirim yine

Ay güldürdün beni:roflol::roflol:

Yarın kavuşcakmışın inş beraber izlersin artıkkkaydirigubbakcemile3

izler miyiz, çevirir miyiz artık bilemiyorum:roflol::eek::eek:

oy pamuk gibi oldun desene ne güzel işte yarın evdemişssin kaydirigubbakcemile3

evet pamuk gibi oldum! ev taşıma telaşı, tatil, bayram derken kendimden geçmiştim. şimdii ohhh mis gibi oldum:))

dün güzel geçti gece 4 e kadar oyun oynamış öyle geldi yattı yatağa ki biz kaç gündür ayrıyız
dün söylemiltim yarın bana yardımcı ol biraz evi toparlayayım dersim var onu yapayım diye
bugünde dedim ben işleri yapmaya gittim öylesi,ne odaya bi uğradım zeynep sehbahanın üzerinden örtüyü çekiyo az kaldı vazo kafasına düşecekti
süpürgeyi açtım tek odayı süpürdüm zeynep durmuyo kucak istiyo yavrum ağlıyo aldım
bizimki hala oyun oynuyo
sonra zeynep acıktı ağlamaya başladı mam yapıyorduk beraber mutfakta eşim geldi gel kızım diyo gerek yok dedim
konuşmadım hiç kızıdm ebdne viledayı tutuyo bırakmıyo dedim bırak zeynep uyurken bari yapayım biraz
döverim dedim
bana dedim oyunla ilgili bişey anlatma duymak istemiyorum ilgilenmiyorum ters ters baktı yemeğim bitmemişti zeynebi bıraktı bana gitti
akşam gelecek sarılavak yatakta her zamanki gibi nasıl davransam bilemedim yine surat asıcam sanırım
kafam allak bullak oldu
ahanda aynı benim eşimi anlattın sanki:KK43:(
benimki sadece sigara içmiyor ama geçen hafta ağladım bağrındım kızdım bu hafta pek bi ilgili maşallah temizlik bile yaptı vallaha
ağla bakalım belki işe yararrrr:)

ben çok geride kaldım esencim yaa, geçmiş olsun.nesi var bebeğimin?? o bayramdaki hastalığı mı hala babasıyla beraber?
yok canım yaaa diş çıkarıyo bi de üstüne nezle olmuş fenalardayız yaniii
Kayınvalidem uğradı gitti. Bizde eşimle yemeğimizi yedik. Ben mutfağı toplarken babası Defdef'e mamasını yedirdi. 130 cc yapmıştım bitince ağladı cadı. 100 daha yaptım onu da yedi kafamçokkarıştı Suyunu içerken küt diye uyudu kaydirigubbakcemile3

Bizde Kurtlar başlayana kadar Aşk-ı Memnu'yu izliyoruz kocişle loş ışıkta kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

oh afiyet olsun kuzuma Ahsende yedi az önce yemeğini nees alamıyor hala bağırıyorr

benimki sadece sigara içmiyor ama geçen hafta ağladım bağrındım kızdım bu hafta pek bi ilgili maşallah temizlik bile yaptı vallaha

oh afiyet olsun kuzuma Ahsende yedi az önce yemeğini nees alamıyor hala bağırıyorr

demek odunluk bu adamların içinde var cnm
benimkinde vicdan yok cnm
ağlasam bile boşuına olur inan
çocuğu aldım gittim
salon soğuk içi dayanmaz gelir alır dedim oyunu bırakıp gelmedi huysuz

Anaaaaam ne kadar düşmüş çeneniz bacular, oku oku bitmedi, bide gülmekten yarıldım okurken, sağolsun tuba bi gelmiş pir gelmiş, karnımı tuta tuta güldüm :))))
Arkasındanda pınar ve ayşeniin aşkımemnu geyiği tam oldu yane :))))

Kızlar izmirde oturan varmı burası çok güzel bir birini gürmeden nekadar güzel arkadaşlıklar kuruluyor çok güzel ya insanın bazen hiç kimseye anlatamıyacağı şeyleri burda konuşuyoruz harikaya keşki gelip gidebilsekte nekadar güzel olurdu

Cnm öyle falla bi nevi aile oluyoruz burda :))) banada beklerim

selam kızlrar ben okuldan geldim Ahsen hala aynı poffffff
geçsin hemen yaaa çok zor
dr a götürdüm şükür ciğerlerinde bişe yok diş geliyormuş ama görünürlerde o da yok çıksa da rahatlasaak bu ne yaaa

geçmiş olsun kuzuya

şükürrrr okudum geçmişii kocalardan bahsedilmiş
benimkide tam bir ev kuşu bütün hafta işe gittiği ve artı seyhatte olduğu için
dışarı çıkmak istemiyormuş ....eskiden bende sürekli gezdiğimden h.sonu hep misafir alır pazarda p.tesi ,için hazırlık yapardım....bu konuda hem fikir oluyorduk
ama artık dengeler değiştiği için ben her dk.gezerek geçirmek istiyorum...
neyse bizdede tubiş gibi kim bastırırsa o kazanıyor....

bana gelince aksam eşim baya tırsmış evi bırakma işime
eniştem trasport araba ile gelidim ancak aldı eşyaları diyince eşim annemlerin kapısında beklemiş bizi
sonra taşıdı...dedi biz burada ne kadar kalacağız çocukların yazlıklarını almamışsın sanırım sadece dedi
dedim evin işini halledene kadar gelmeyeceğim eve dedim

kardeşimin odasına iki park yatağı kurduk....dolabın bir katını boşalttık
parkyatağın alt katında yatığı benim veletler aksi halde atıyor aliş ilk kattan
peteğe geldi file kısmı birde odada akvaryum var su sesi var çocuklar daha uzun uyuyolar
gece yarısına kadar uyumayan çocuk ağlyan çocuk sesi kesti bu gece birkere kaltı
alişde aynı şekilde....sabahda 9 kadar uyudu...
kahvaltı yaptık meyve yedirdik halam geldi
onla dışarı çıktık kızına bişey almış büyük gelmiş değiştirdik
oradanda halamın bir evi var kirada o eve gittik adam kirasını ödemiyor
neyse evde yakaladı
halam illa bu evi size satalım kalan krediyi siz ödeyin
evinizi sattığınız parayı verin ....ama bizim kredi ödeyecek durumumuz yok şuan
ve ev önden bodrum arkadan bahçe katı ...çok güsel geniş yeni bina
neyse eşim zaten hayatta yanaşmaz....bende istemem
neyse eve geldik sonra birer tost yaptık yedik ...
halam annem ben bir komsu spora yazılacağız sabah annem ile komsu gidecek
öğlende halamlada ben ....
burada zaman çok iyi geçiyor ...relaxx oldum
artı çocuklarda yaramazlık yapmıyor...

bakım konusuna olmuş doğum sonrası tuba gibi tedavide aldığım kilolar kaldı hamişlik gitti
saçlarımı kestirdim boyattım ama eşim beğenmedi
o saçımın rengini ve uzun saçı seviyormuş...
makyajı sevmezmiş nişanlıyken bile derdi
onun aksine ben makyajı seven kokoş bi kadınım ...

yani kısaca benim kocam bakım işini sevmiyor....temizliğe önem veriyor....

başkaa ne yasacaktım unuttum valla ...ben bu kadar o zaman

annemle büyük titizlikle geçiniyoruz.....o beni kasmıyo ben onuu

oy oy oy işler önce bi karışmış sonra durulmuş anladığım, neyse hayırlı olsun birsen nerde mutlu olursan orda kal o zman

kızımın teyzelerı merhaba bayramda kayınvalıdemlerde cekmıstık anca fırsat buldum yuklemeye bakın durumaaaa büyümüşmüüü minik kelebeğimmm

büyümüş annesi maş. prensese

bizimki hala oyun oynuyo
döverim dedim
kafam allak bullak oldu

hepiciği aynı bunların cnm ya takma dicem yine takıcan kendimden biliyorum, en azından çok takma

valla cnm haklsıın aslında konuşşsam da yine kendini haklı çıkarack sen haklsın demeyecek o yüzden tavır yapıyorum
inan sıkıldıma rtık bu işten
şu ödevimi yapayımda zeynebimi koynuma alıp yatıcam yine

ohh maşallah ne güzel komşun var ya

:roflol:

Yap yat uyu boşver kuzunla koyun koyuna a.s.

Ay çok güldüm ya yarın bol bol Aşk-ı Memnu çevirirsiniz bacım kaydirigubbakcemile3

Sağoalsın canım a.s. İnşallah sorun çıkarmadan uyur kuzun a.s.

Sağolasın canım. Ahsen'ime de afiyet bal şeker olsun. Ya bi buhar makinası alsanız ucuzundan. Acaip işe yarıyor CADIARZU

Anaaaaam ne kadar düşmüş çeneniz bacular, oku oku bitmedi, bide gülmekten yarıldım okurken, sağolsun tuba bi gelmiş pir gelmiş, karnımı tuta tuta güldüm :))))
Arkasındanda pınar ve ayşeniin aşkımemnu geyiği tam oldu yane :))))

Cnm öyle falla bi nevi aile oluyoruz burda :))) banada beklerim

geçmiş olsun kuzuya

oy oy oy işler önce bi karışmış sonra durulmuş anladığım, neyse hayırlı olsun birsen nerde mutlu olursan orda kal o zman

büyümüş annesi maş. prensese

hepiciği aynı bunların cnm ya takma dicem yine takıcan kendimden biliyorum, en azından çok takma

Yaaaa akşam akşam günaha sokacak bu Ayşe beni kaydirigubbakcemile3

cerencim baya komik olaylar dönmüş geçmişte :)))) kocalara naz çekme muhabbeti, he bide şu 10 kiloluk nazar boncuğu kısmında kptum ben dahada bağlayamadım kendimi :))) tavsiye ederim bugünkü geçmişi bi oku vaktin varsa :))))
benden iyilik cnm, datlu yapmıştım, etimek datlusu, şekerini fazla koymuşum feci baydı, su içip açılmaya çalışıyorum :))) bayadır yapmamıştım ölçüsünü kafadan yapim dedim tutmadı :)))) sen nasılsın kızzzz

X