2009 Mayıs Anneleri

selam kızlrar ben okuldan geldim Ahsen hala aynı poffffff
geçsin hemen yaaa çok zor
dr a götürdüm şükür ciğerlerinde bişe yok diş geliyormuş ama görünürlerde o da yok çıksa da rahatlasaak bu ne yaaa

şükürrrr okudum geçmişii kocalardan bahsedilmiş
benimkide tam bir ev kuşu bütün hafta işe gittiği ve artı seyhatte olduğu için
dışarı çıkmak istemiyormuş ....eskiden bende sürekli gezdiğimden h.sonu hep misafir alır pazarda p.tesi ,için hazırlık yapardım....bu konuda hem fikir oluyorduk
ama artık dengeler değiştiği için ben her dk.gezerek geçirmek istiyorum...
neyse bizdede tubiş gibi kim bastırırsa o kazanıyor....

bana gelince aksam eşim baya tırsmış evi bırakma işime
eniştem trasport araba ile gelidim ancak aldı eşyaları diyince eşim annemlerin kapısında beklemiş bizi
sonra taşıdı...dedi biz burada ne kadar kalacağız çocukların yazlıklarını almamışsın sanırım sadece dedi
dedim evin işini halledene kadar gelmeyeceğim eve dedim

kardeşimin odasına iki park yatağı kurduk....dolabın bir katını boşalttık
parkyatağın alt katında yatığı benim veletler aksi halde atıyor aliş ilk kattan
peteğe geldi file kısmı birde odada akvaryum var su sesi var çocuklar daha uzun uyuyolar
gece yarısına kadar uyumayan çocuk ağlyan çocuk sesi kesti bu gece birkere kaltı
alişde aynı şekilde....sabahda 9 kadar uyudu...
kahvaltı yaptık meyve yedirdik halam geldi
onla dışarı çıktık kızına bişey almış büyük gelmiş değiştirdik
oradanda halamın bir evi var kirada o eve gittik adam kirasını ödemiyor
neyse evde yakaladı
halam illa bu evi size satalım kalan krediyi siz ödeyin
evinizi sattığınız parayı verin ....ama bizim kredi ödeyecek durumumuz yok şuan
ve ev önden bodrum arkadan bahçe katı ...çok güsel geniş yeni bina
neyse eşim zaten hayatta yanaşmaz....bende istemem
neyse eve geldik sonra birer tost yaptık yedik ...
halam annem ben bir komsu spora yazılacağız sabah annem ile komsu gidecek
öğlende halamlada ben ....
burada zaman çok iyi geçiyor ...relaxx oldum
artı çocuklarda yaramazlık yapmıyor...

bakım konusuna olmuş doğum sonrası tuba gibi tedavide aldığım kilolar kaldı hamişlik gitti
saçlarımı kestirdim boyattım ama eşim beğenmedi
o saçımın rengini ve uzun saçı seviyormuş...
makyajı sevmezmiş nişanlıyken bile derdi
onun aksine ben makyajı seven kokoş bi kadınım ...

yani kısaca benim kocam bakım işini sevmiyor....temizliğe önem veriyor....

başkaa ne yasacaktım unuttum valla ...ben bu kadar o zaman

annemle büyük titizlikle geçiniyoruz.....o beni kasmıyo ben onuu

birsencim sevindim senin adına iyi oldu böyle bir elin nesi var iki elin sesi var olayı annenle rahat olursunuz
sporda iyi gelir sana şimdi git git
bende bir rahatlasam ne iyi olcek araba alırsak rahatlıycam eşime vermiycem gezecem de gezecem vallaaa

Birsom senin adına sevindim bacım. Spor iyi gelir valla. Annende sağolsun anlayışlı davranmış. Eşinde evi halletsin geçersin evine a.s.

Esen'cim Ahsen kuzumun ciğerlerinde birşey çıkmamasına çok sevindim canım. ınşallah kısa sürede dahada iyi olacak a.s.

Bende yemeklerimi hallettim. Soframı kurdum. Kayınvalidemler bize yakın olan kardeşine gideceklermiş. Eşim geçerken almış onlarıda. Buraya uğrayıp burdan geçicekler. Salonumu toparladım bende. Maşallah Defdef hallediyo her yeri. Üzerini de değiştirdim. Az önce eline verdiğim armutu hem yemiş hemde kendini batırmış zilli kaydirigubbakcemile3

kızımın teyzelerı merhaba bayramda kayınvalıdemlerde cekmıstık anca fırsat buldum yuklemeye bakın durumaaaa büyümüşmüüü minik kelebeğimmm

ben çok geride kaldım esencim yaa, geçmiş olsun.nesi var bebeğimin?? o bayramdaki hastalığı mı hala babasıyla beraber?

kayınvalidemlerdeyim kızlar. herkes uyudu burda:KK43:( oğlum da dahil. çok sıkıldım. neyseki dizim başlıyor. yarın dönüyoruz inşallah evimize.

kızımın teyzelerı merhaba bayramda kayınvalıdemlerde cekmıstık anca fırsat buldum yuklemeye bakın durumaaaa büyümüşmüüü minik kelebeğimmm

Maşallah canım ya kocaman olmuş çok da tatlı :nazar:

kayınvalidemlerdeyim kızlar. herkes uyudu burda:KK43:( oğlum da dahil. çok sıkıldım. neyseki dizim başlıyor. yarın dönüyoruz inşallah evimize.

Ay canım ya evinide özledin dimi a.s.

Kayınvalidem uğradı gitti. Bizde eşimle yemeğimizi yedik. Ben mutfağı toplarken babası Defdef'e mamasını yedirdi. 130 cc yapmıştım bitince ağladı cadı. 100 daha yaptım onu da yedi kafamçokkarıştı Suyunu içerken küt diye uyudu kaydirigubbakcemile3

Bizde Kurtlar başlayana kadar Aşk-ı Memnu'yu izliyoruz kocişle loş ışıkta kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Maşallah canım kuzu çok tatlı:nazar: allah nazardan korusunopuyorumnanaktan

Kayınvalidem uğradı gitti. Bizde eşimle yemeğimizi yedik. Ben mutfağı toplarken babası Defdef'e mamasını yedirdi. 130 cc yapmıştım bitince ağladı cadı. 100 daha yaptım onu da yedi kafamçokkarıştı Suyunu içerken küt diye uyudu kaydirigubbakcemile3

Bizde Kurtlar başlayana kadar Aşk-ı Memnu'yu izliyoruz kocişle loş ışıkta kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Afferin Defdef'e opuyorumnanaktan

Ooo loş ışık ve aşk-ı memnu e güzell:1hug:

merhaba cnm hoşgeldin nasılsın? zeynebim nasıl

güle güle tatlım.. iyi akşamlar
merhaba cnm zeynepde iyi ne olsun kusura bakma görmeim pat diye çıkmak zorunda kaldım zeynep uyandı ağladı baya o yüzden
senin zeynebin nasıl cnm?
selam kızlrar ben okuldan geldim Ahsen hala aynı poffffff
geçsin hemen yaaa çok zor
dr a götürdüm şükür ciğerlerinde bişe yok diş geliyormuş ama görünürlerde o da yok çıksa da rahatlasaak bu ne yaaa
cnm benim ya kıyamam bi an önce çıkar inş dişi kuzunun
aksam yemeği hazırlamaya gidiyorum
kolay gelsin cnm
Bende yemeklerimi hallettim. Soframı kurdum. Kayınvalidemler bize yakın olan kardeşine gideceklermiş. Eşim geçerken almış onlarıda. Buraya uğrayıp burdan geçicekler. Salonumu toparladım bende. Maşallah Defdef hallediyo her yeri. Üzerini de değiştirdim. Az önce eline verdiğim armutu hem yemiş hemde kendini batırmış zilli kaydirigubbakcemile3
oh afiyet olsun defdefe hihoyyyt

maşallah cnm çok güzel olmuş cimcime

ohhhhh keyif yapın maşallah cnm
imreniyorum valla size
eşin ne güzel mamsını yedirmiş yardımcı olıuyor sana
sonra başbaşa tv keyfi
bizimki ise of neyse

Beyaz , şimal merhaba kızlar nasılsınız?a.s.

Biz kuzumla bugün pazara gittik eve gelincede kuzum yürütecinde oynayınca baya yorulmuş miniğim ay saat 6 dan beri uyuyo maşallah:nazar:opuyorumnanaktan

Selam cerencim ayy sen Kahramanmaraş'ta mı oturuyosun?

Benim ailem akrabalarım herkes orada bak içim fena oldu şimdiimafoldumben

kızlar eşimle aramız yine bozuk
ben mi hatalıyım bilemedim
3 gündür annemlerdeydim okual gittiğim için eşimde senelik izinde evde 2 hafta
online oynadığı bi oyun var sürekli onu oynuyor zaten
neyse dün akşam geldik eve özlemiş kızını sevdi bana sarıldı falan
dün güzel geçti gece 4 e kadar oyun oynamış öyle geldi yattı yatağa ki biz kaç gündür ayrıyız
dün söylemiltim yarın bana yardımcı ol biraz evi toparlayayım dersim var onu yapayım diye
bugünde dedim ben işleri yapmaya gittim öylesi,ne odaya bi uğradım zeynep sehbahanın üzerinden örtüyü çekiyo az kaldı vazo kafasına düşecekti
beni de bişey dürttü git bak diye
dedim baksana bişey olmaz diyo neyse
süpürgeyi açtım tek odayı süpürdüm zeynep durmuyo kucak istiyo yavrum ağlıyo aldım
bizimki hala oyun oynuyo
bide dedim yardım edecektin
aldım zeynebi giitm bütün evi zeynepte süpürdüm paspas yaptım
sonra zeynep acıktı ağlamaya başladı mam yapıyorduk beraber mutfakta eşim geldi gel kızım diyo gerek yok dedim
aldı bende mamyı yaptım ver bana uyutucam dedim
arkamızdan sesleniyo kızım sinirli annesi anne kızmış falan
neyse zeynebi uyuttum odaya geldim bi burasının paspası kalmıştı,
konuşmadım hiç kızıdm ebdne viledayı tutuyo bırakmıyo dedim bırak zeynep uyurken bari yapayım biraz
bırakmıcam dövcen mi diyo gülüyo adam ya
döverim dedim
sigara konusunda da kızdım heryeri kül yapıyorsun diye söylendim gittim
gündüzde hiçvermedim zeynebi
akşamüstü almış kucağına ver bana gerek yok sen oyna dedim
öğlen yemek yedik bana oyunla ilgili bişeyle ranlatıyor
doğumdan önce bende çok oynardım bu oyunu
bana dedim oyunla ilgili bişey anlatma duymak istemiyorum ilgilenmiyorum ters ters baktı yemeğim bitmemişti zeynebi bıraktı bana gitti
gerek olamdıkça konuşmuyorum
az önce bişeyler atıştırmış mutfakta ben zeynebi uyutuum
ben gidiyorum dedi çıktı gitti
hep söylerdi işte şuraya gidiyorum d,iye yok
güle güle dedim bakmadım bile bende
uzatıyormuyum bilmiyorum ama sinirlerim bozuldu artk ya
hem oul hem ev hem çocuk gelen giden bıktım valla
akşam gelecek sarılavak yatakta her zamanki gibi nasıl davransam bilemedim yine surat asıcam sanırım
kafam allak bullak oldu

X