Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben izmiri çok severimde bu arada bayılırım ölürüm izmire........
kayınvalidemlerdeyim kızlar. herkes uyudu burda( oğlum da dahil. çok sıkıldım. neyseki dizim başlıyor. yarın dönüyoruz inşallah evimize.
Kayınvalidem uğradı gitti. Bizde eşimle yemeğimizi yedik. Ben mutfağı toplarken babası Defdef'e mamasını yedirdi. 130 cc yapmıştım bitince ağladı cadı. 100 daha yaptım onu da yedi kafamçokkarıştı Suyunu içerken küt diye uyudu kaydirigubbakcemile3
Bizde Kurtlar başlayana kadar Aşk-ı Memnu'yu izliyoruz kocişle loş ışıkta kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
merhaba cnm zeynepde iyi ne olsun kusura bakma görmeim pat diye çıkmak zorunda kaldım zeynep uyandı ağladı baya o yüzdenmerhaba cnm hoşgeldin nasılsın? zeynebim nasıl
güle güle tatlım.. iyi akşamlar
cnm benim ya kıyamam bi an önce çıkar inş dişi kuzununselam kızlrar ben okuldan geldim Ahsen hala aynı poffffff
geçsin hemen yaaa çok zor
dr a götürdüm şükür ciğerlerinde bişe yok diş geliyormuş ama görünürlerde o da yok çıksa da rahatlasaak bu ne yaaa
kolay gelsin cnmaksam yemeği hazırlamaya gidiyorum
oh afiyet olsun defdefe hihoyyytBende yemeklerimi hallettim. Soframı kurdum. Kayınvalidemler bize yakın olan kardeşine gideceklermiş. Eşim geçerken almış onlarıda. Buraya uğrayıp burdan geçicekler. Salonumu toparladım bende. Maşallah Defdef hallediyo her yeri. Üzerini de değiştirdim. Az önce eline verdiğim armutu hem yemiş hemde kendini batırmış zilli kaydirigubbakcemile3
maşallah cnm çok güzel olmuş cimcime
Kayınvalidem uğradı gitti. Bizde eşimle yemeğimizi yedik. Ben mutfağı toplarken babası Defdef'e mamasını yedirdi. 130 cc yapmıştım bitince ağladı cadı. 100 daha yaptım onu da yedi kafamçokkarıştı Suyunu içerken küt diye uyudu kaydirigubbakcemile3
Bizde Kurtlar başlayana kadar Aşk-ı Memnu'yu izliyoruz kocişle loş ışıkta kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3