2009 Mayıs Anneleri

Maşallah canım kuzu çok tatlı allah nazardan korusunopuyorumnanaktan

Afferin Defdef'e opuyorumnanaktan

Ooo loş ışık ve aşk-ı memnu e güzell:1hug:

Sağolasın canım a.s.

Sağolsun elinden geldiğince her işte yardımcı olur bana bazen sopalık halleri oluyor klava:

Beyaz , şimal merhaba kızlar nasılsınız?a.s.

Biz kuzumla bugün pazara gittik eve gelincede kuzum yürütecinde oynayınca baya yorulmuş miniğim ay saat 6 dan beri uyuyo maşallahopuyorumnanaktan

Kız maşallah da sonra gece uyumamazlık yapmasın :uhm:

Haklısın dicem ama kendini boşuna üzmüş olucaksın. Hepsi aynı oluyor bazen tatlım. Ne kadar anlayış göstermelerini beklesekte bazen bizimle aynı düşünemiyorlar. Surat yapmada al karşına bi konuş. İnan surat asmakla bişey çözülmüyor tecrübeyle sabit yani CADIARZU

Maşallah canım ya kocaman olmuş çok da tatlı

Ay canım ya evinide özledin dimi a.s.
efeett!! evimi de, kocamı daaaa

bacum aşk-ı memnu kocişle loş ışıkta izlenmez. izlense de sonu gelmez:roflol::roflol:

Ay kapı çaldı bu satte kim dedim. Karşı komşum çocuklarına sigara böreği kızartmış. Koca bir tabak, yanına da çay koymuş getirmiş bize. Apartmanda bi onunla tanışıyorum ama tüm komşulara bedel valla sağolsun a.s.

efeett!! evimi de, kocamı daaaa

bacum aşk-ı memnu kocişle loş ışıkta izlenmez. izlense de sonu gelmez:roflol::roflol:

Yavru vatan kan ağlıyorsa Aşk-ı Memnuyu karanlıkta da izlesen sonu gelir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

valla cnm haklsıın aslında konuşşsam da yine kendini haklı çıkarack sen haklsın demeyecek o yüzden tavır yapıyorum
inan sıkıldıma rtık bu işten
şu ödevimi yapayımda zeynebimi koynuma alıp yatıcam yine
ohh maşallah ne güzel komşun var ya

Yavru vatan kan ağlıyorsa Aşk-ı Memnuyu karanlıkta da izlesen sonu gelir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol:

amaaaann bende tam tekmil hazırım, ağda mı bile yaptırdım bugün.:lepi: ama malesef aşk-ı memnu'yu tek başıma izliyorum!:çok üzgünüm:

valla cnm biz mi çok hassasız onlar mı çok ruhsuz bilemedim:1no2:

Bacım onlar ruhsuzzzklava: ama sen yine de konuş bakalım bi inş düzelir canıma.s.

Kız maşallah da sonra gece uyumamazlık yapmasın :uhm:

Kuzum uyandı ay haklısın inş gece uyur:uhm:

Ne iyi olmuş canım afiyet olsunncokacimcoook

canım merkezde değil, afşin'de yaşıyoruz. benim ailemde mersin'de. :çok üzgünüm:

Anladım canım bizimkiler merkezde sen oraya gidince gurbet oluyo ben oraya gitmek istiyom:teselli:

amaaaann bende tam tekmil hazırım, ağda mı bile yaptırdım bugün.:lepi: ama malesef aşk-ı memnu'yu tek başıma izliyorum!:çok üzgünüm:
oy pamuk gibi oldun desene ne güzel işte yarın evdemişssin kaydirigubbakcemile3

yok cnm konuşmıycam karar verdim şimdi bakalım o nasıl davranacak be yine surat asıcam yokmuş gibi davranıyorum deli oluyo olsun bakalım biraz daha
inş uyur cnm kuzun ya

kızlar ben şu ödevimi halledeyim gelirim yine

Ay güldürdün beni:roflol::roflol:

Yarın kavuşcakmışın inş beraber izlersin artıkkkaydirigubbakcemile3

izler miyiz, çevirir miyiz artık bilemiyorum:roflol:

oy pamuk gibi oldun desene ne güzel işte yarın evdemişssin kaydirigubbakcemile3

evet pamuk gibi oldum! ev taşıma telaşı, tatil, bayram derken kendimden geçmiştim. şimdii ohhh mis gibi oldum:))

ahanda aynı benim eşimi anlattın sanki(
benimki sadece sigara içmiyor ama geçen hafta ağladım bağrındım kızdım bu hafta pek bi ilgili maşallah temizlik bile yaptı vallaha
ağla bakalım belki işe yararrrr:)

ben çok geride kaldım esencim yaa, geçmiş olsun.nesi var bebeğimin?? o bayramdaki hastalığı mı hala babasıyla beraber?
yok canım yaaa diş çıkarıyo bi de üstüne nezle olmuş fenalardayız yaniii

oh afiyet olsun kuzuma Ahsende yedi az önce yemeğini nees alamıyor hala bağırıyorr

demek odunluk bu adamların içinde var cnm
benimkinde vicdan yok cnm
ağlasam bile boşuına olur inan
çocuğu aldım gittim
salon soğuk içi dayanmaz gelir alır dedim oyunu bırakıp gelmedi huysuz

Anaaaaam ne kadar düşmüş çeneniz bacular, oku oku bitmedi, bide gülmekten yarıldım okurken, sağolsun tuba bi gelmiş pir gelmiş, karnımı tuta tuta güldüm :))))
Arkasındanda pınar ve ayşeniin aşkımemnu geyiği tam oldu yane :))))

Cnm öyle falla bi nevi aile oluyoruz burda :))) banada beklerim

geçmiş olsun kuzuya

oy oy oy işler önce bi karışmış sonra durulmuş anladığım, neyse hayırlı olsun birsen nerde mutlu olursan orda kal o zman

kızımın teyzelerı merhaba bayramda kayınvalıdemlerde cekmıstık anca fırsat buldum yuklemeye bakın durumaaaa büyümüşmüüü minik kelebeğimmm

büyümüş annesi maş. prensese

hepiciği aynı bunların cnm ya takma dicem yine takıcan kendimden biliyorum, en azından çok takma

Yap yat uyu boşver kuzunla koyun koyuna a.s.

Ay çok güldüm ya yarın bol bol Aşk-ı Memnu çevirirsiniz bacım kaydirigubbakcemile3

Sağoalsın canım a.s. İnşallah sorun çıkarmadan uyur kuzun a.s.

Sağolasın canım. Ahsen'ime de afiyet bal şeker olsun. Ya bi buhar makinası alsanız ucuzundan. Acaip işe yarıyor CADIARZU

Yaaaa akşam akşam günaha sokacak bu Ayşe beni kaydirigubbakcemile3

cerencim baya komik olaylar dönmüş geçmişte :)))) kocalara naz çekme muhabbeti, he bide şu 10 kiloluk nazar boncuğu kısmında kptum ben dahada bağlayamadım kendimi :))) tavsiye ederim bugünkü geçmişi bi oku vaktin varsa :))))
benden iyilik cnm, datlu yapmıştım, etimek datlusu, şekerini fazla koymuşum feci baydı, su içip açılmaya çalışıyorum :))) bayadır yapmamıştım ölçüsünü kafadan yapim dedim tutmadı :)))) sen nasılsın kızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…