2009 Mayıs Anneleri

Bende çayımla birlikte 2 tane sigara böreğini güplettim kaydirigubbakcemile3

Aşk-ı Memnu bitti tam Kurtları açtık benim kociş koltukta uyudu kaldı garibim ya. Bende azcık bakınayım da yatarız artık a.s

ohhh afiyet olsunnn, canım çekti falla banada gönder bi tanecik :)))

ama ben yatıyorummm. hepinize ii geceler. yatcam kalkcam evimde kocişle olacam!!:1rolleyes:

cnm iyi yolculuklar sana çokkk öptümmm

Anam kombiyi 1'de yaktık ev oldu 26 derece bayılazaaaammmmmakannehir

oyyyyyyy yazın benim ev 30 dereceydi o geldi aklıma bayılazaaaaaaam deyince
akannehir

pınarcım datlım haftasonunu bekliyorum ablam getşrecek onda vardı iyisinden bugünlük kaloriferin üstüne vicksli su koyucam bakalım
oh burcu afiyet olsun benimde canım çekti şimdi etmekli tatlı amaaaan olsada yesem çok üşeniyorum yapmayaa

ohhh afiyet olsunnn, canım çekti falla banada gönder bi tanecik :)))

oyyyyyyy yazın benim ev 30 dereceydi o geldi aklıma bayılazaaaaaaam deyince
akannehir

Göndereyim bacım hemen aç ağzını ohhhh a.s.

Ay sorma yazın ben evde 35 dereceyi gördüm ya offfff akannehir

Heh iyi canım çok işe yarıyor valla bende iyiki zamanında almışım diyorum. Geçen gün Defdef'in sesi kısıktı. Doktor buhar makinesiz yatmayın dedi valla CADIARZU

hııımmm işe yarıyorsa iyiymiş ben almadım gerek yok demişti dr umuz ablamda bende var deyince ondan istedim getirecek

esencm gel beraber olsun cnm , accuk fazla şerbetli olmuş ama , kağanişimin parmakı değmiş olsa gerek :))))
pınarcm ne yazdı beee, bu yaz kısmetse kaçıcam buralardan tabi eşimi atlatabilirsem bi temmuz ağustosu daha o şekil geçirmek istemiyorum, gözünü sevdiğimin tekirdağı be ohh iklimi bile güzel :))))

hııımmm işe yarıyorsa iyiymiş ben almadım gerek yok demişti dr umuz ablamda bende var deyince ondan istedim getirecek

Valla ben çok faydasını gördüm canım. Hatta dün akşam su doldurulan deposunu bir türlü açamadık eşimle. Sıkışmış heralde. Defdef'in burnu tıkandı hemen. Petek üzerine su falan koydum ama yalan yani. Kuzum uyandı sürekli :çok üzgünüm:

bana da bu yaz çok sıcak gelmemişti geçtiğimiz yaz evin içinde 35 leri görünce bu sene daha iyiydii

benim kocamda o tatlıya bayılıyor yaa bense sütlü tatlı sevmiyorumm

kızım uyudu bende yatayım nöbet sırası eşimde sabahh 5ten sonra ben devralıyorum
iyileşene kadar bölee

aaaaaa birso ablamla konuştum Ahsen iyi olursa gelicem ablamla arabasını getiriyor birlikte gelicez inşallah iyi olur yaaa

bana da bu yaz çok sıcak gelmemişti geçtiğimiz yaz evin içinde 35 leri görünce bu sene daha iyiydii

Ay bizim bu ev hep sıcak valla kışın iyide yazın fenalık geliyor akannehir

Ohhh ne iyi olur valla zemuszemus

Bende bu sene tatil yapamadım halbuki deniz kuşuyum ama bir kere gidebildik Defdef'le. Kısmetse bu sene 15 gün tatil yapmak istiyoruz bakalım CADIARZU

pırt vadisindeyimmmmm pınoşşş arayabilirmiyim seniiii bişi diyecem

Ara tabi bacummmm a.s.

İyi geceler canım inşallah güzelce uyur kuzum a.s.

Bende facee Defdef'in bikaç resmini yüklüyorum yaticim sonra geç olmuş muckkkk a.s.

Günaydinlar Herkese...

Bugün forumu ben acayim dedim. Aksam daha gün batmadan yatinca, sabahin körünü görmeden kalktim yine. Bu sefer oglum kaldirmadi, kendim kalktim. Bir sürü alinti yapmis, yazmistim ama yanlislikla sildim, bir daha da üsendim yeniden yapmaya.

Dün Dorugun sol böbregiyle ilgili doktor kontrolü vardi ve korkarak gittik. Belki ameliyat olmasi gerekiyor diyecekti doktor. Neyseki genisleme ilerlememis ve artik sadece 6 ayda bir takip edilecekmis. Coook sevindim.

Güzel bir gün dilerim herkese.

günaydin kizlar a.s.

dün ananemi yogun bakima aldilar zatureden şüpheleniyorlar..hatta %80 eminler kalp ve seker hastasi..77 yaşinda..bakalim bugun ne diyecekler kimseyi almiyorlar tabi yaninada bugun birazda olsa gidicem hastaneye sansimizada hava firtinali

kızlar dua edin olurmu öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…