- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım güle güle kullanın hediyelerinizi..
Yap canım afiyet olsun kocişine a.s.
Boşver sen keyif alıyorsam gerisi boş onlar almasada olur kaydirigubbakcemile3
Aaaa babalık konusunda bende hakkını yemeyyeim kocişimin. Akşamları zaten sadece o ilgilenir Defdef'le. Hafta sonu da elinden geldiğince bakar. Benimkide iyi baba oldu efferim kocaman kaydirigubbakcemile3
ya pınar defdefe çok gülüyorum sen yazdıkça çok hoşuma gitti. şimdi kocişlerin hakkını yemiyelim iyi birer babalar ya tam tersi olsaydı ayy o zaman çenemiz hiç durmazdı.tubaa konuş ama sonra gönlünü almak için yaparsın tatlıyı
merhaba kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl umarım herkes iyidir.tubacım yılbaşı hediyemiz geldi canım arkadaşım hem oğluşuna hemde bana çok güzel hediyeler almış.yaaa canım benim hepsi birbirinden güzel hediyeler yollamışsın çok mahçup oldum yaa çok düşünceli ve ince birisin.çok ama çok teşekkür ederim canımbenim.opuyorumnanaktan
Kızım yerde sakin sakin oynarken bi duş alacağım ama gelince nereye girmiş olarak bulurum onu bilemiyorum :uhm:
kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar toparlanayım öptüm
şimalcim güle güle kullanın hediyelerinizi
fulyacım merhaba iyi vermişssin valla kiloları 23 kilo süper ya nasıl yaptın formül:))
fulyacım iyiyiz canım sen nasılsın sık giremiyorsun sanırım bebişin nasıl
ya pınar defdefe çok gülüyorum sen yazdıkça çok hoşuma gitti. şimdi kocişlerin hakkını yemiyelim iyi birer babalar ya tam tersi olsaydı ayy o zaman çenemiz hiç durmazdı.tubaa konuş ama sonra gönlünü almak için yaparsın tatlıyı
merhaba kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl umarım herkes iyidir.tubacım yılbaşı hediyemiz geldi canım arkadaşım hem oğluşuna hemde bana çok güzel hediyeler almış.yaaa canım benim hepsi birbirinden güzel hediyeler yollamışsın çok mahçup oldum yaa çok düşünceli ve ince birisin.çok ama çok teşekkür ederim canımbenim.opuyorumnanaktan
kızlar merhaba internetimde sorun var kopuyorum bağlanmamda gecikiyor.
benim oğlanda öyle canım bırakıp içeri gidiyoruz yerinde durmuyor
ayy kızlar ne kaynatmışsınız. adamların kulakları çın çın edip durmuştur kaç saattir.
ama böyle dalga geçip gülmek en iyisi galiba. ciddiye alıp kendimizi yiyoruz. onların dünyadan haberi yok. hepsi aynı al birini vur ötekine :))
sağol cnm.. hiç bişey yapmadan verdim :) kilo tutmuyorum
evet cnm sık giremiyorum girsemde yazamıyorum.. çook hızlısınız yaa:)) zeynep iyi tatlım.
güle güle cnm ..
tuba denkleme bayıldım :roflol:
pınarcım aynen benim annemi anlatmıssın sanki.. yaa hepsi mi aynı olur:)
ayy bende kuzucumu çok özledimmm...mesai bitsede gitsem
evet pınarcım eski ofiste olsa şimdiye çıkardım ama burda diğer elemanları bekliyorum burası bayağı şehre uzak çünkü( yada çok geç olursa eşim gelip alıyor