2009 Mayıs Anneleri

ya pınar defdefe çok gülüyorum sen yazdıkça çok hoşuma gitti. şimdi kocişlerin hakkını yemiyelim iyi birer babalar ya tam tersi olsaydı ayy o zaman çenemiz hiç durmazdı.tubaa konuş ama sonra gönlünü almak için yaparsın tatlıyı

merhaba kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl umarım herkes iyidir.tubacım yılbaşı hediyemiz geldi canım arkadaşım hem oğluşuna hemde bana çok güzel hediyeler almış.yaaa canım benim hepsi birbirinden güzel hediyeler yollamışsın çok mahçup oldum yaa çok düşünceli ve ince birisin.çok ama çok teşekkür ederim canımbenim.opuyorumnanaktan

canım güle güle kullanın hediyelerinizi..

çok teşekkür ederim canım.tuba beni çok mutlu etti.oğluşuma çıtçıtlı badiler çeşit çeşit,çok güzel bi takım almış oğluşuma irem bebeden ve bide oyuncak almış şuan elinde oynuyor oğluşta çok sevdi:) tabi teyzemiz benide unutmamış bana çokgüzel bi şal ve deodorant almış çok sağol tubacım.kesene bereket.notun içinde ayrıca teşekkürler.:emir_bebek:

Yap canım afiyet olsun kocişine a.s.

Boşver sen keyif alıyorsam gerisi boş onlar almasada olur kaydirigubbakcemile3

Aaaa babalık konusunda bende hakkını yemeyyeim kocişimin. Akşamları zaten sadece o ilgilenir Defdef'le. Hafta sonu da elinden geldiğince bakar. Benimkide iyi baba oldu efferim kocaman kaydirigubbakcemile3

evet evet haklarini yemeyelim :) vicdanim sizldi valla :KK70: koskocaman afferin hemde hepsine :KK70:

ya pınar defdefe çok gülüyorum sen yazdıkça çok hoşuma gitti. şimdi kocişlerin hakkını yemiyelim iyi birer babalar ya tam tersi olsaydı ayy o zaman çenemiz hiç durmazdı.tubaa konuş ama sonra gönlünü almak için yaparsın tatlıyı

yok kız ben zaten kahve yapip öyle konusurum :KK70: bagirarak konusamam zaten :KK70: yani gönlünü alcagim bi durum yok :) hem kupu kiz :KK70: yarin diyete giricem ben :KK70: evde bişi kalmasiin :p kahve yeter :KK70:D bide cikolata yaninda oh :KK70:

merhaba kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl umarım herkes iyidir.tubacım yılbaşı hediyemiz geldi canım arkadaşım hem oğluşuna hemde bana çok güzel hediyeler almış.yaaa canım benim hepsi birbirinden güzel hediyeler yollamışsın çok mahçup oldum yaa çok düşünceli ve ince birisin.çok ama çok teşekkür ederim canımbenim.opuyorumnanaktan

ayyy cok sevindimmmm :) hem gelmesine hem begenmenizeee :) güle güle kullanin canim mutlu günlerde inşaAllahhh :) sende cok güzel şeyler yollamişsin :) burdan da teşekkür edeyim tekrar :) opuyorumnanaktan

ayy kızlar ne kaynatmışsınız. adamların kulakları çın çın edip durmuştur kaç saattir.
ama böyle dalga geçip gülmek en iyisi galiba. ciddiye alıp kendimizi yiyoruz. onların dünyadan haberi yok. hepsi aynı al birini vur ötekine :))

fulyacım merhaba iyi vermişssin valla kiloları 23 kilo süper ya nasıl yaptın formül:))

sağol cnm.. hiç bişey yapmadan verdim :) kilo tutmuyorum

fulyacım iyiyiz canım sen nasılsın sık giremiyorsun sanırım bebişin nasıl

kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar toparlanayım öptüm

evet cnm sık giremiyorum girsemde yazamıyorum.. çook hızlısınız yaa:)) zeynep iyi tatlım.
güle güle cnm ..

tuba denkleme bayıldım :roflol:

pınarcım aynen benim annemi anlatmıssın sanki.. yaa hepsi mi aynı olur:)

Sağolasın canım benimde hoşuma gidiyorum canım Defdef zemuszemus

Hoşgeldin canım güzel günlerde kullanın hediyelerinizi a.s.

kızlar merhaba internetimde sorun var kopuyorum bağlanmamda gecikiyor.

Selam canım a.s.

benim oğlanda öyle canım bırakıp içeri gidiyoruz yerinde durmuyor

Öyle canım ya cesaret edemedim zaten uyuttum kaydirigubbakcemile3

kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar toparlanayım öptüm

İyi akşamlar canım a.s.

ayy kızlar ne kaynatmışsınız. adamların kulakları çın çın edip durmuştur kaç saattir.
ama böyle dalga geçip gülmek en iyisi galiba. ciddiye alıp kendimizi yiyoruz. onların dünyadan haberi yok. hepsi aynı al birini vur ötekine :))

Kesinlikle haklısın canım a.s.

sağol cnm.. hiç bişey yapmadan verdim :) kilo tutmuyorum

evet cnm sık giremiyorum girsemde yazamıyorum.. çook hızlısınız yaa:)) zeynep iyi tatlım.
güle güle cnm ..

tuba denkleme bayıldım :roflol:

pınarcım aynen benim annemi anlatmıssın sanki.. yaa hepsi mi aynı olur:)

Aynı bacım hepsi aynı kaydirigubbakcemile3

ayy bende kuzucumu çok özledimmm...mesai bitsede gitsem

Az kaldı canım ya sende koşarsın hemen a.s.

evet pınarcım eski ofiste olsa şimdiye çıkardım ama burda diğer elemanları bekliyorum burası bayağı şehre uzak çünkü:KK43:( yada çok geç olursa eşim gelip alıyor

Defdef'i bırakıp duşa girmeye cesaret edemedim. Vaktim pek sakin. Uykusu geldi dedim. İki salladım uyudu kuzum. Bende rahat rahat duşumu aldım, banyomu toparladım, kremlerimi sürdüm, dişlerimi fırçaladım kaydirigubbakcemile3 Geldim kızım uyandı. Neyse ben işimi halletmiş oldum :lepi:

Eşimden şimdi karşıdan çıkıyormuş. Gelmesi 1 saati geçer. Bende o arada yemeğimi yapayım bari. Zaten etim kavrulmuş halde. Bi soğan 2 patates doğradı mı bitti gitti alkisalkisalkis

X