Günaydin Kizlar,
Geceden beri uyanigim ve sersem gibiyim resmen. Iki haftadir Doruk cok güzel uyuyordu, dün gece yine tozuttu ve ne beni ne de babasini uyuttu. Babasi gece 03:00'de ise gidecekti, 1 saat uykuyla gitti zavallim. Biz uyumak istedikce o katila katila gülüyor sipa. Birde ögrenmis, yatagina koydugumda "Aba, aba" diye bagiriyor. Bu arada babasina "aba" diyor, acayip bozuluyor bizimki. En sonunda salona göctü ama orada da uyku tutmamis...
Esra'cigim hosgeldin. Seni yeniden görmek gercekten güzel. Türkiz nasil?
Gülhan'cigim gece gece insan o muhabbeti acar mi hic? Gerci ben hayatimda 1 kez, Datca'ya giderken, Bursa'da verdigimiz molada yemistim Iskender. Ama tadi damagimda kaldi resmen.
Bu arada Burcu hic aktif olmamissin canim. Ama aklima ne geldi. Kendi deneyimlerime dayanarak yaziyorum. Simdi Kagan'da Doruk gibi 5. ayina kadar sadece emerek beslendi ya, memeyle arasinda muhakkak duygusal bir bag olusmus olmali! Doruk ara ara emerken memeye pas vermez, mizikcilik yapardi. Ama ek gidaya gectigimizden beri, meme delisi oldu resmen. 1 saat versem, birakmiyor bir türlü. Sen yogunluguna ek gidaya yüklenmissen, sana karsi tepki olarak yemeyi redediyor olabilir. Bence su icirmeyi azalt, bir süre yogunluguna emzir ve ek gidayi azar azar vermeyi dene bu süreci atlatana kadar. Belki ise yarar. Cekincende olmasin, sonucta 6. aydan sonra Anne sütü bebegin vitamin ve mineral ihtiyacinin hala %70'ini karsiliyormus.