2009 Mayıs Anneleri

GÜlhan boranın fotolarına bayıldım bu arada kız knk nabersİn[/QUOTE]

Sağol Dünürcüm damat yetıştırıyoruz sana işte.Mama sandalyenızıde gule gule kullanın.Yurutecle ben cok rahat ettım tavsıye ederım.Özellıkle durmayan bebışler için.Rahat rahat wc ye gıdıyorum en azından.kaydirigubbakcemile3

Ben bır aydan berı sebzesıne 1 kuşbası dana etı koyuyorum canım.

SELAM KIZLAR NASILSINIZ BENDE BUGÜN KIZIMA MAMA SANDALYESİ BEĞENDİM kRAFTIN BİDE YÜRÜTEÇ ZATEN ALMAZSAM YANDIK KIZ ARTIK DURMUYOR.dİŞ MİŞ YOK BİZDE YA.BİDE ET VERİYOMUŞSUNUZ ARTIK BENDE BAŞLAYIM BU ARADA BEN YOĞURTU SEVDİREMEMİŞTİM ŞU DANİNONUN MAVİ OLAN PEYNİRLİ BİSKÜVİLİ YOĞURDUNU DR VERDİ ÇOK BEĞENDİK ONU YİYOR.SADECE ÖĞLEN BROKOLİ PIRASA ISPANAK HAVUÇ PATATES VE PİRİNÇTEN OLUŞAN ÇORBA VERİYORUM.

GÜlhan boranın fotolarına bayıldım bu arada kız knk nabersİn

Knk benimi gördün rüyanda hayırdır nasıl merak ettim bak

tatlım iyiyim ya ben senin yüzünü hiç görmedigim için rüyamdadada yüzünü görmedimkaydirigubbakcemile3
ama sizin oldugunuz aprt. taşınmışız ve senden bebek arabanı isteyecem kapına geliyorum eşin acıyor kapıyı senin olmadıgını söylüyor.. gerisini hatırlmıyorum ama tam taşınma zamanındı heralde bu kız taşındı faln yazmıştım buraya..

SELAM KIZLAR NASILSINIZ BENDE BUGÜN KIZIMA MAMA SANDALYESİ BEĞENDİM kRAFTIN BİDE YÜRÜTEÇ ZATEN ALMAZSAM YANDIK KIZ ARTIK DURMUYOR.dİŞ MİŞ YOK BİZDE YA.BİDE ET VERİYOMUŞSUNUZ ARTIK BENDE BAŞLAYIM BU ARADA BEN YOĞURTU SEVDİREMEMİŞTİM ŞU DANİNONUN MAVİ OLAN PEYNİRLİ BİSKÜVİLİ YOĞURDUNU DR VERDİ ÇOK BEĞENDİK ONU YİYOR.SADECE ÖĞLEN BROKOLİ PIRASA ISPANAK HAVUÇ PATATES VE PİRİNÇTEN OLUŞAN ÇORBA VERİYORUM.

Selam canım a.s.

Benimkide öyle valla. Yerinde durmuyor hiç. Yürüteç rahatlatacak hepimizi heralde yerimseniben Eti 6.ayda başlattı bizim doktor. Ama benim kuzu sebze yemediği için onu da yiyemiyor maalesef :çok üzgünüm: Sen kahvaltı, meyve falan vermiyor musun CADIARZU

Nurten sen 1-2 gun kaçamak kılo yapmaz demıştın ya.Ben bayramda bı dağıldım hala toparlanamadım valla.Hafta sonu yıyorum eee 2 gun den birsey olmaz kı demı ama.Ay saka bı yana yarın kesın cıddı cıddı başlıyorum....Bu gun de Bursanın en meshurundan yedım bol tereyağlı hemıde offffff

Sağol Pınarcım defnoşta afıyetle yesın sebzelerı koltuğunda inşallah.Ya aslında benım de içime sınmeyen tek şey fıyat.Chıcco almak için gımıştım.Abım alıcak hedıye diye onu sectım.Ne koparırsam kar mısalı.Bebek arabasınıda o aldı dıye maclaren almıştım.Ama cocuk bıktı benden.kaydirigubbakcemile3

İnşallah yemesine faydası olur canım ya görücez artık yerimseniben

Ooo abin alıyosa iyi yapmışsın boşver. Dayı değil mi olsun o kadarcık yerimseniben

şaka yapıyorum tatlım.. bizde iyiyiz şükür bıdıkla vakit geçiyo.. yok be cicim ne tüyosu bogazı tutmak diyorum başka bişi bilmiyorum...

inş. sever defnoş hanım.. bizim babamızda müsait olsada bizde mama sandalyelensek yaa..

İnşallah canım a.s. Aaaa söyle babaya vakit yaratsın. Olmadı netten alın. Çok rahat olacağını düşünüyorum sandalye ile yerimseniben

Nurten sen 1-2 gun kaçamak kılo yapmaz demıştın ya.Ben bayramda bı dağıldım hala toparlanamadım valla.Hafta sonu yıyorum eee 2 gun den birsey olmaz kı demı ama.Ay saka bı yana yarın kesın cıddı cıddı başlıyorum....Bu gun de Bursanın en meshurundan yedım bol tereyağlı hemıde offffff

oyyyyyyy oyyyyyyyy ben orda olsam hergün yerim sen iyi duruyosunkaydirigubbakcemile3
bende daha toparlanamadım ama hala 55 kiloyum anlamadım hakkaten kilo almadım ..
bide regl dönemim ve iştah süper tutamıyorum :eek:

papatya cnm ağzını kiltiyo,biliyrum aç ama açmıyo ağzını hiç birşeye, iki elimle yanağını sıkıp 2-3 kaşık bırakabilirsem ağzına onu zorla yutturuyorum, benim endişelendiğim konu böyle bi bebek değildi , aç olduğu zmn yerdi yemese bile emerdi, ateşide yok ama hastalık fln mı geçiriyo acaba diyorum...
BAZI GÜNLER YAPIYORLAR CANIM BİRAZ SUYUNA GİT ACIKSIN BİDE ÖYLE DENE

selaaam hemen hemen bir aydır uğramıyorum buraya nasılsınız özledim sizi valla ne var ne yok yememe sorunu bizdede oluyor bir hafta yiyosa birb hafta hiç yemiyo 9 kilo 4 grmız iyi galiba bugün 6 ay 20 günlük oldu mehmetim normalmi ama çoook hareketlendi hiç durmuyo sürekli faliyette diş falan çıkmadı daha bizim emeklemede yok biraz desteksiz artık ama yürüteçte süper hızlı deli fişeğim diyorum yapmadığı yaramazlık kalmıyo hem atıyo bişeyleri hemde yüzüme bakıyo kızacakmıyım diye
İYİYİZ SEN NASILSIN İŞTAH SORUNU HEPİMİZDE
burcuu canım benimkisi de bir kase çorba muhallebi yerdi artık yemiyo anca 2-3 kaşık ağzınıda kitliyo Kağan gibi hasta falan da değil ama bazen böyle yapıyolarmış ben dr una sordum zorlama dedi bir müddet sonra yemezse bakarız dedi sende canını sıkma bu kadar bu sıoalar yapıyo böyle yine götür doktora için rahat eder ama üzülmea.s.inş iştahları açılır tez zamanda
BENDE SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM
selam kızlar bende baya zamandır yazamadım Gülce dede aynı ağzını kilitleme sorunu var oyuncaklarla oyunlarla güç bela yemek yediriyorum mama veriyorum off umarım kısa zamanda geçer bizdede daha diş emekleme yok kızlar beyaz et ve balık veriyomusunuz bu aylarda bebeklerinize
BEN VERMİYORUM AMA VEREYİM ARTIK
kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çokk tşk ediyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

burcucum hemen panik yapma Gazel 3 gün aç kaldı resmen belki kagan da diş çıkrtıyodur ....dr bana zorlama yemiyosa iyice tiksinir yemekten dedi bende şimdi yemediği öğünlerde hiç zorlamadan azda olsa emdiriyorumsanırım bi süre daha böyle gider umarım kağanın iştahıda geri gelir en kısa zamanda...

hanedor cnm benim kızımda erken kahvaltı yemediği için ben 11 de veriyorum tabi yine yemiyor oda ayrı kaydirigubbakcemile3

tutkunum h.g cnm özlemiştik seni bee Şeniz
aşı olayında bende senle aynı fikirdeyim vereliniortak

fulyacım bazen bebekler meme bırakma eylemine girişiyolar o yuzden uyurken vermeye çalış bir müddet yerimseniben

pınarcım teyzene geçmiş olsun ..

birsencim senin kuzulara geçmiş olsun inş atlatır yavrum yaa :bbo::bbo:

KIZ İYİDİR İNŞALLAH ARTIK AMAN DİKKAT ET TATLIM
öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar kızım 7 aylık oldu ama ben hala yumurtaya başlamadım.sizler veriyor musunuz? veriyor iseniz ne kadar nasıl veriyorsunuz?
lbenimde kızım ne çorba ne sebze yiyo...kaşık mamayla idare ediyoruz. o da zaten yapay bişey içim hiç rahat değil bu konuda. bi sabah kahvaltı veriyorum işte onuda papatya çayıyla yapıyorum içine ekmek peynir ve pekmez bazende ceviz koyuyorum onu da zor bela yediriyorum...farklı alternatifleri paylaşırsanız benimle sevinirim. ama her gün mutlaka taze sıkılmış meyve suyu içiriyorum. süütende kesildi aptamiille 2 biberon içiyo gece yatmadan önce ve sabah erken saatlerde...ama bana bi yerlerde bişey eksikmiş gibi geliyor...
HEP BAŞLAMADIK AMA SEN İYİ BESLİYORSUN YİYORSA MAŞALLAH
slm kızlarrr kk gerı gelmişş yasasınnnn gecmişe oglus uyursa bakıcam ınşallahhhhh.....
BIRSEN KUZUCUKLAR hastamı cnm ya gecmişolsun bıtanem..
BURCUU PAPATYA kızlar bebişler yemıo eskısı gıbı demişşiniz diş falan gelıo olmasın bacılar benımkıde eskısı gıbı yemıodu dişler geldı peşpeşe diş iştahsızlıkta yaparmışşşşş.....
MAŞALLAH DİŞLER GELMİŞ DARISI BİZE
burcu tatlım yapma bukadar stresss acıkınca yer bence iştahsızlık gelmiş kaana dişten oturu olabılır benımkıde artık gunde 7 8 kasık yourt yıyo meyvayıda aynıı bıtek corbada sorun yapmıo kımı zaman onuda gerı cevırıo zaman zaman oluo demekkı kuzucuklara nurtennde dedıı gıbı....sen genede gotur bakalım bı dr acanım dr ne dıcek bakalım..

gecmişolsun canım yaaa darısı stlatmayan bebişlere nasıl olsa cıkarılacakmış bu hastalık..hafıf atlatmıs allahtan ahsennn gecmişolsun tekrardan...

ii yapıorsun canım...bende sen gıbı yapıom işten gelınce yıkanıom jellenıom ewe gelenlererde once lavaboyu gosterıom sonra yagızıkaydirigubbakcemile3
VALLA DIŞARIDA OLUNCA DAHA PİMPİRİK OLUYOR İNSAN
Selam Kizlar,

Ya Burcu Kagan'in durumuna cok üzüldüm, gecen hafta Doruk'da öyleydi ama azda olsa birsey yiyiyordu en azindan. Yarin doktor ne diyecek bakalim? Yarina kadar yipratma kendini, herseyin vardir bir cözümü. Seni stresli görmesin, bunu anlarsa daha cok inatlasabilir.

Pinar teyzene cok gecmis olsun. Umarim kisa sürede atlatir gribi.

Esen neyseki ucuz atlatmissiniz su 6. hastaligini. Gecmis olsun...

Birsen Ömer'e gecmis olsun, acil sifalar diliyorum kuzucuguna...

Papatya ben öglen menülerine bazen kirmizi, bazen beyaz et koyuyorum. Bazen corba kivamli, bazen püre kivamli veriyorum ve özellikle dana etini cok seviyor Doruk. Sebzeyle birlikte vermek önemli, corbasina ekleyebilirsin. Ben önceleri findik kadar koyuyordum, simdi neredeyse bir ceviz büyüklügünde haslayip püre halinde veriyorum. Cogunlukla patates, havuc, brokoli, rezene ve maydonoz agirlikli besleniyoruz biz. Ispanak'da veriyordum ama kusmustu birkac hafta önce. Kestim, baliga basladigimda balikla verecegim yeniden.
CANIM NASILSIN
GÜlhan boranın fotolarına bayıldım bu arada kız knk nabersİn[/QUOTE]

Sağol Dünürcüm damat yetıştırıyoruz sana işte.Mama sandalyenızıde gule gule kullanın.Yurutecle ben cok rahat ettım tavsıye ederım.Özellıkle durmayan bebışler için.Rahat rahat wc ye gıdıyorum en azından.kaydirigubbakcemile3

Ben bır aydan berı sebzesıne 1 kuşbası dana etı koyuyorum canım.
İYİ BAK DAMADIMA AMA BİLİYORUM SEN İYİ BAKARSIN BAKALIM BENİM KIZ SEVECEKMİ
tatlım iyiyim ya ben senin yüzünü hiç görmedigim için rüyamdadada yüzünü görmedimkaydirigubbakcemile3
ama sizin oldugunuz aprt. taşınmışız ve senden bebek arabanı isteyecem kapına geliyorum eşin acıyor kapıyı senin olmadıgını söylüyor.. gerisini hatırlmıyorum ama tam taşınma zamanındı heralde bu kız taşındı faln yazmıştım buraya..
EVET TAŞINDIM TABİ HALA YERLEŞİYORUM EŞİM BİRAZ AĞIRDA ONUN İŞLERİ TAMAMLANSA YERLEŞMİŞ OLUCAM AMA DAHA TÜRKİZE ODA YAPAMADIM ONU DÜŞÜNÜYORUM BİRAZ BEKLİYCEZ HALA BİZİMLE YATIYOR ÇÜNKÜ
Selam canım a.s.

Benimkide öyle valla. Yerinde durmuyor hiç. Yürüteç rahatlatacak hepimizi heralde yerimseniben Eti 6.ayda başlattı bizim doktor. Ama benim kuzu sebze yemediği için onu da yiyemiyor maalesef :çok üzgünüm: Sen kahvaltı, meyve falan vermiyor musun CADIARZU
CANIM BEN YANİ ANNEM SABAH HAZIR KAHVALTI MAMASINA PEKMEZ PEYNİR KOYUYOR ÖYLE SONRA YOĞURT İŞTE ODA HAZIR ÖĞLEN DEN SONRA ÇORBA ŞU KARIŞIKTAN DÜN BU ARADA KIZIM YAPRAK SARMASININ İÇİNİ YEMİŞ AKŞAMDA BEN YİNE HAZIR GECE MAMASI VERİYORUM AMA NE YERSEK KIZIMA YEDİRİYORUM MASADA BUGÜN KEKLE KAYMAK VERDİM BU DEDİKLERİMİ AZ YİYOR TABİ MEYVEDE MANDALİNA VERİYORUM DÜN PEYGAMBER HURMASI YEDİ AZ AZ İŞTE YANLIZ LİMONA BAYILIYOR AMA PEK VERMİYORUM SADECE EMDİRİYORUM DEFNECİK NASIL

nurten sen 1-2 gun kaçamak kılo yapmaz demıştın ya.ben bayramda bı dağıldım hala toparlanamadım valla.hafta sonu yıyorum eee 2 gun den birsey olmaz kı demı ama.ay saka bı yana yarın kesın cıddı cıddı başlıyorum....bu gun de bursanın en meshurundan yedım bol tereyağlı hemıde offffff
oy oy oy canım çekti bak bu arada söylemesi ayıp 38 beden 55 kilo oldum ev değiştir hemen verirsin.

oyyyyyyy oyyyyyyyy ben orda olsam hergün yerim sen iyi duruyosunkaydirigubbakcemile3
bende daha toparlanamadım ama hala 55 kiloyum anlamadım hakkaten kilo almadım ..
Bide regl dönemim ve iştah süper tutamıyorum :eek:

ay seninde canın çekti dimi kızlar büyüsünde bi bursa mı yapsak ne gülhanı rahatsız etsek
bizsiz tek yenirmi nasıl boğazından geçti

CANIM BEN YANİ ANNEM SABAH HAZIR KAHVALTI MAMASINA PEKMEZ PEYNİR KOYUYOR ÖYLE SONRA YOĞURT İŞTE ODA HAZIR ÖĞLEN DEN SONRA ÇORBA ŞU KARIŞIKTAN DÜN BU ARADA KIZIM YAPRAK SARMASININ İÇİNİ YEMİŞ AKŞAMDA BEN YİNE HAZIR GECE MAMASI VERİYORUM AMA NE YERSEK KIZIMA YEDİRİYORUM MASADA BUGÜN KEKLE KAYMAK VERDİM BU DEDİKLERİMİ AZ YİYOR TABİ MEYVEDE MANDALİNA VERİYORUM DÜN PEYGAMBER HURMASI YEDİ AZ AZ İŞTE YANLIZ LİMONA BAYILIYOR AMA PEK VERMİYORUM SADECE EMDİRİYORUM DEFNECİK NASIL

Anladım canım maşallah kuzuma güzel yiyormuş. Afiyet şeker olsun a.s.

Defne'de iyi tatlım ne yapsın ya 2 dişi çıktı diğerleride yolda sanırım huysuzluk had safhada :bbo:

vıyyyyy galatasaray son dak. maç kaybetti benimki çıldırdıııııı zor kaçtık odadan...

mama yaptım kızıma yemiyor sinir oldum akşam biraz balık verdim o tok tutmazki ya..

ınşallah yemesine faydası olur canım ya görücez artık yerimseniben

Ooo abin alıyosa iyi yapmışsın boşver. Dayı değil mi olsun o kadarcık yerimseniben

ınşallah canım a.s. Aaaa söyle babaya vakit yaratsın. Olmadı netten alın. Çok rahat olacağını düşünüyorum sandalye ile yerimseniben
biz ikeaya bakıcaz cnm onun için bekliyos keyfini...
oy oy oy canım çekti bak bu arada söylemesi ayıp 38 beden 55 kilo oldum ev değiştir hemen verirsin.

ay seninde canın çekti dimi kızlar büyüsünde bi bursa mı yapsak ne gülhanı rahatsız etsek
bizsiz tek yenirmi nasıl boğazından geçti
dimi ya?????? yenirmi:a015: :a015:

Ben yatıyorum kızlar. Dün gece geç yatıp sabah erken kalkınca uykum geldi fena halde. Sabah görüşürüz öptüm hepinizi a.s.

Anam canınız mı istedı.Eeeee gelın bana sıze en bolundan ısmalıyayım.Ay Esra süpersın ya sendde Nurten gıbı.Ben hala 60 kıloda yım.Bakalım bu ay 2 kılo kesın vermelıyım.Aslında ev tasıma fıkrı bızde de var ama.Bahar da kalkısıcaz o işlere inşallah.

ıyi geceler Pınarcım.Ben de Bora ya 11 gıbı mama verıcem saatı beklıyorum.Benım obur kocışte yemek istedı gıdıp ısıtatım hemen.

Kızlar ÖpÜldÜnÜz sabah ıŞe gıdıcem 7 gıbı tÜrkızı doyurup yatıyoruz ÖpÜldÜnÜz esen ve handede gelmıŞ ama

Anam canınız mı istedı.Eeeee gelın bana sıze en bolundan ısmalıyayım.Ay Esra süpersın ya sendde Nurten gıbı.Ben hala 60 kıloda yım.Bakalım bu ay 2 kılo kesın vermelıyım.Aslında ev tasıma fıkrı bızde de var ama.Bahar da kalkısıcaz o işlere inşallah.

kız istemezmi kim hayır derkiiii..

esra kiloları taa nezaman verdi yeni deildi dimi esra?? ayrıca gülhan kendine haksızlık etme sende gayet iyisin anne dedigin azcık belli olmalı bence sen ideal kilondasın. rahatsız edici bi kilon yokki, beni ilk dogum yaptıgımda gören ark. dün ilk gördü ve aaa nurten bi göbek kalmış oda normal dedi sevinsemmi üzülsemmi bilemedim..kaydirigubbakcemile3

Kızlar ÖpÜldÜnÜz sabah İŞe gİdİcem 7 gİbİ tÜrkİzİ doyurup yatıyoruz ÖpÜldÜnÜz esen ve handede gelmİŞ ama

hadi bende kaçıyorum defneye bi haller oldu boş yere aglıyo gıcık oldum mamada yemiyo derdi ne anlamadım...

aysun4141+, esen81, incihan+, simal06+, tutkun09+ kızlarrr iyi gecelerŞeniz

kız istemezmi kim hayır derkiiii..

esra kiloları taa nezaman verdi yeni deildi dimi esra?? ayrıca gülhan kendine haksızlık etme sende gayet iyisin anne dedigin azcık belli olmalı bence sen ideal kilondasın. rahatsız edici bi kilon yokki, beni ilk dogum yaptıgımda gören ark. dün ilk gördü ve aaa nurten bi göbek kalmış oda normal dedi sevinsemmi üzülsemmi bilemedim..kaydirigubbakcemile3

Anam söyleyene bak ben anayım da sen nesın yaws.55 kıloluk anemı olurmuş hıç.Benım ideal kılom 57 cıcım o kıloya gelmek bana farz valla.Cevremde herkes cop gıbı olunca bana kımse zayıfsın demıyor zaten.60 kılo olmuşum hala acele etme zamanla gıder diyorlar ve ben deli oluyorum.Bı aferın yok be.

İyi geceler öptük sizi...

X