2009 Mayıs Anneleri

Kızlar mrb, kk yı deniyim bi dedim açıldı :KK70: sevindim, geçmişi okuyamadım direk yazıyorum, kağan hiç bişi yemekistemiyo kızlar ya yoğurttan 2 kaşık yedi sebzeden hiçççç yemedi, sadece emmeyi kabul ediyo, anlamadım noldu bu çocuğa ya...

Beyazcım iyiyim sen nasılsın?
Geçmiş olsun Pınar tatlım ya şimdi öğrendim
bende iyiym cnm sağoalsın
Kızlar mrb, kk yı deniyim bi dedim açıldı :KK70: sevindim, geçmişi okuyamadım direk yazıyorum, kağan hiç bişi yemekistemiyo kızlar ya yoğurttan 2 kaşık yedi sebzeden hiçççç yemedi, sadece emmeyi kabul ediyo, anlamadım noldu bu çocuğa ya...

bende bi bakayım dedim açıldı yavaş mavaş ama olsun
cnm belki diş çıkaracaktır iştahı yoktur bu yzüden
emiyorsa zorlama bence yemesi için

burcu cnm olabilir bence zorlama canı ne isterse onu ver

çocuklarda ara ara oluyor bu durum cnm
herhangi bişey yok yani

ıyi Akşamlar Kızlar,

Sorunda sıte normale dönmüş galiba.Sabah erkenden anneme gittim biraz önce döndük eve.Azcık kollarım dinlendi valla.Şimdide esim kahve yapıyor bana tarıf ettim bakalım becericek mı köpüklü yapmayı.

Pınar canım hem annene hem teyzene cok gecmış olsun.Bebısıde Allah korusun.

Hulyam sanada cok gecmış olsun.Ya bu iştahsızlık hepsinde coştu yıne.Kağan da,Zeynep tede varmış.Borayada oyunla zorla yredırıyorum.Ağzını bır kapatıyor imkanı yok acmıyor.Sebzeyı sever diye kırmızı pancar koydum.Ama hıç fayda etmedi.Offf söyle iştahla yeseler mamalarını.

güzel hatunlara selam olsun opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

tutkunum gelmiş hoş gelmşş kız seni rüyamda gördüm hatta geçmişe yazmıştım ama okumadın heralde...

birsen canım çok geçmiş olsun şimdi haberim oldu neoldu oglana ya?? şuan nasıl??

pınarcım geçmiş olsun ama şuan her grip vakasına d.giribi diyorlarmış geçen bi ark. muayene etmiş bi dr ve ateşi oldugu için sen d.giribisin direk hasekiye git demiş.. ama salgın çok hakkaten allah korusun bebelerimizi ve bizi...

hülya cnm geçmiş olsun çok zor ya..

burcu kızlar haklı oğlanın üstüne gitme bi haftada yemeyiversin sebze yogurt,,

seninki en kıymetlisisni içiyo zaten...

özlemşim kızlar...

kaçgündür ayagı yanmışlar gibi geziyorumkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yrn evimdeyim inş.

hayırlı geceler...

ay kızlar çıldırıcam ya , kağan sadece su ile yyaşamaya başladı, dün 3 sefer azıcık emdi sadece başka bişi yemedi, zorrrrrrla muhallebi yedirdim yatmadan önce, bu sabahta kahvaltı ile yememeye başladı yeniden zoorla 2 kaşık verdim , sulu şekildede yemiyo, çenesini kitliyo, eşek dedim annemde bana kızıyo niye dermişim sabrım taştı nada kızdım, çocuk benim çocuğum istediğimi derim sende karışamazsın dedim

kendimi bütün emeklerim boşa gitmiş gibi hissediyorum bi anda ne oldu bu çocuğa böle ya...

forumda benden başka kimsede yok pöf...su veriyorum cokcokcok içiyo, meme veriyorum azcık emiyo... ve hiçbirşey yemiyo...

selam kızlar nasılsınız <az önce misafirimiz gitti bizde şimdi kızımla keyif yapıyoruz
kahvaltısını yemedi minnoşum şimdi yer belki tekrar deneyim
ay bu arada kızlar Ahsen geçenlerde ateşlenmişti ya 6. hastalıkmış vücudu kırmızı kırmızı döküntü oldu dün daha azalmışş
neyse biz de atlatmış olduk barii

Son düzenleme:
esen öylemiymiş canım hakkaten kaçgün sende düşüremedin ateşini dimi?? neysemki geçti artık geçmiş olsun...

kız burcu kızıcam sana ya olur böyle tatlım çocuk bu robot degilki her istedigini yesin... kaan önce herşeyi yedi ne versen geri çevirmedi maş. seni üzmedi sende çeşit çeşit yaptın oglana yedirdin..
ama bıktı demekki defnede böyle oldu önce sebzeyi nasıl yiyordu anlatamam koca kaseleri bitiriyodu hatta çok veriyosun diye kızıyordu annem ama o yiyince benim hoşuma gidiyordu.. fakat bizaman sonra tiksindi ve hala yemiyor melesef :KK43:( benim dr bıkmış demekki çokmu verdin dedi ,biraz ara ver ve zorlama dedi bence sende zorlama ben 2 günde 1 çorba veriyorum artık oda zorla 3 kaşık :KK43:(
zaten sesi kısıktı kaçgündür yeni düzeldi nerdeyse 1 haftadır sebze yediremedim..

ay kızlar çıldırıcam ya , kağan sadece su ile yyaşamaya başladı, dün 3 sefer azıcık emdi sadece başka bişi yemedi, zorrrrrrla muhallebi yedirdim yatmadan önce, bu sabahta kahvaltı ile yememeye başladı yeniden zoorla 2 kaşık verdim , sulu şekildede yemiyo, çenesini kitliyo, eşek dedim annemde bana kızıyo niye dermişim sabrım taştı nada kızdım, çocuk benim çocuğum istediğimi derim sende karışamazsın dedim

Canım ya seni anlıyorum.Walla benim kız bir haftadır böyle hiçbişi yemiyo zaten emmiyoda ancak uyurken mama içiyo.Bende çok yıprandım kendime kızıyom niye yemiyo diye kızım ağzına verdiğimi bekletiyo ben bıkıyom o bıkmıyo walla en sonunda öksürüyo boğazına kaçıyo offf offf noldu bu çocuklara yaaa

selam kızlar nasılsınız <az önce misafirimiz gitti bizde şimdi kızımla keyif yapıyoruz
kahvaltısını yemedi minnoşum şimdi yer belki tekrar deneyim
ay bu arada kızlar Ahsen geçenlerde ateşlenmişti ya 6. hastalıkmış vücudu kırmızı kırmızı döküntü oldu dün daha azalmışş
neyse biz de atlatmış olduk barii

Geçmiş olsun Ahsen'e neyseki atlatmış...a.s.

papatya cnm ağzını kiltiyo,biliyrum aç ama açmıyo ağzını hiç birşeye, iki elimle yanağını sıkıp 2-3 kaşık bırakabilirsem ağzına onu zorla yutturuyorum, benim endişelendiğim konu böyle bi bebek değildi , aç olduğu zmn yerdi yemese bile emerdi, ateşide yok ama hastalık fln mı geçiriyo acaba diyorum...

selaaam hemen hemen bir aydır uğramıyorum buraya nasılsınız özledim sizi valla ne var ne yok yememe sorunu bizdede oluyor bir hafta yiyosa birb hafta hiç yemiyo 9 kilo 4 grmız iyi galiba bugün 6 ay 20 günlük oldu mehmetim normalmi ama çoook hareketlendi hiç durmuyo sürekli faliyette diş falan çıkmadı daha bizim emeklemede yok biraz desteksiz artık ama yürüteçte süper hızlı deli fişeğim diyorum yapmadığı yaramazlık kalmıyo hem atıyo bişeyleri hemde yüzüme bakıyo kızacakmıyım diye

burcuu canım benimkisi de bir kase çorba muhallebi yerdi artık yemiyo anca 2-3 kaşık ağzınıda kitliyo Kağan gibi hasta falan da değil ama bazen böyle yapıyolarmış ben dr una sordum zorlama dedi bir müddet sonra yemezse bakarız dedi sende canını sıkma bu kadar bu sıoalar yapıyo böyle yine götür doktora için rahat eder ama üzülmea.s.inş iştahları açılır tez zamanda

selam kızlar bende baya zamandır yazamadım Gülce dede aynı ağzını kilitleme sorunu var oyuncaklarla oyunlarla güç bela yemek yediriyorum mama veriyorum off umarım kısa zamanda geçer bizdede daha diş emekleme yok kızlar beyaz et ve balık veriyomusunuz bu aylarda bebeklerinize

X