- 26 Ekim 2008
- 6.173
- 57
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende iyiym cnm sağoalsınBeyazcım iyiyim sen nasılsın?
Geçmiş olsun Pınar tatlım ya şimdi öğrendim
Kızlar mrb, kk yı deniyim bi dedim açıldı sevindim, geçmişi okuyamadım direk yazıyorum, kağan hiç bişi yemekistemiyo kızlar ya yoğurttan 2 kaşık yedi sebzeden hiçççç yemedi, sadece emmeyi kabul ediyo, anlamadım noldu bu çocuğa ya...
Kızlar mrb, kk yı deniyim bi dedim açıldı sevindim, geçmişi okuyamadım direk yazıyorum, kağan hiç bişi yemekistemiyo kızlar ya yoğurttan 2 kaşık yedi sebzeden hiçççç yemedi, sadece emmeyi kabul ediyo, anlamadım noldu bu çocuğa ya...
ay kızlar çıldırıcam ya , kağan sadece su ile yyaşamaya başladı, dün 3 sefer azıcık emdi sadece başka bişi yemedi, zorrrrrrla muhallebi yedirdim yatmadan önce, bu sabahta kahvaltı ile yememeye başladı yeniden zoorla 2 kaşık verdim , sulu şekildede yemiyo, çenesini kitliyo, eşek dedim annemde bana kızıyo niye dermişim sabrım taştı nada kızdım, çocuk benim çocuğum istediğimi derim sende karışamazsın dedim
selam kızlar nasılsınız <az önce misafirimiz gitti bizde şimdi kızımla keyif yapıyoruz
kahvaltısını yemedi minnoşum şimdi yer belki tekrar deneyim
ay bu arada kızlar Ahsen geçenlerde ateşlenmişti ya 6. hastalıkmış vücudu kırmızı kırmızı döküntü oldu dün daha azalmışş
neyse biz de atlatmış olduk barii