2009 Mayıs Anneleri

banucum evet yarın 10 gibi çıkıcaz bugün sabah erkenden çamaşırlarımı yıkadım eve gidincede valizi hazırlıcam umarım kuzucum hastalanmadan geliriz çok tedirgin gidiyorum ama yapcak bişey yok

selam kızlaaaarrr nasılsınız ne zamandır giremiyorum buraya hastayım raporluyum
hepinizi çok özledim
bebişler nasıl
defneciğime geçmiş olsun

tülaycım inşallah hayırlsıyla hastalanmadan gider gelirsiniz:))

bengicim hoşgeldin tatlım nasılsın

özlem ve bengi çok geçmiş olsun ne oldu kızlar ya..

herkese slmlar
bengi_, bigudi54+, bozon_06, dırımkızı+, ilgin0707, Serzenish, tlyonl2009
nasılsınız???

offf ya defne hala kabız sabahtan bu yana ıkınıyo kıpkırmızı oluyo tam atlattı diyorum bidaha kabız bigün normal bıgün kabız anlamadım gitti.... evde kayısı falanda yok napsam ya??

yrn dr konntrolümüz var kesin dr kabızlık için bişi verir... aslında dündü ama acayip yogun yrna bulduk randevu...

nurtencim hoşgeldin canım nasılsın? canım zeytinyağı içirsen yada armut rendesi yada erik püresi falan varsa ver canım

nurtencim iyiyim ilaç kullandım yoksa iyileşemeyecektim tabi duruya iki üç gün süt sağamadım ilaç içtiğim için

nurtencim zeytinyağı içir bir çay kaşığı kayısı armut ve erik püresi ve bol su içir iyi gelir

tülaycım armut ve erik,kayısı yok ama z.yagını veriyorum bol sıvı vermeye çalışıyorum meyve çayı falanda veriyrm du bakyım uyansın bidaha z.yagı vereyimm sagol tülaycım..Şeniz

banu olsun cnm sen iyi olda.. artık çok çok içsin inş. durucuk :))) çalışıyosun bide 2 çocuk hepsi ilgi bekliyo zor senin işin allah yardımcın olsun cnm

sağol nurtencim anne olmak hep ayakta kalmak güçlü olmak demek Allah hepimize güç kuvvet versin ki afacanlarımızla ilgilenebilelim

dene filizcim eğer hala yapamıyorsa yarına kadar yapmassa artık dr fitil falan verir gerçi bizede verdi ama ben kullanmadım hiç z.yağı iyi geliyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…