2009 Mayıs Anneleri

kızım uyurken rahatça bi kahvaltı edip geleyim görüşürüz...

nurtencim mama alıyor mu bebişin sadece anne sütümü mamasıda yapıyor olabilir

yok be tatlım bizimki 4,5 aylıkken beni emmeyi bıraktı sadece mama yiyoruz ya geçenlerde aptamili bırakıp hipp vermiştim 1 kutu mahfetti çocugumu ((

tekrar aptamile döndüm ama hala kabızsenağlama

yok be tatlım bizimki 4,5 aylıkken beni emmeyi bıraktı sadece mama yiyoruz ya geçenlerde aptamili bırakıp hipp vermiştim 1 kutu mahfetti çocugumu ((

tekrar aptamile döndüm ama hala kabızsenağlama

canım mama yapıyor genelde bizimkide aptamilde kabız oluyor sma falan denedin mi yada similac milupanın conformılıde iyi geliyor kabızlığı bilgin olsun tadı kötü ama

filizcim bende bebelac kullanıyordum sonra aptamile geçtim kızım hem kilo aldı hemde daha iştahlı yiyor gerçi günde 2 kere mama veriyorum ama hepsini tüketiyor.

günaydın kızlarrrrr bu sabah pek halim yoktu çocukar ikikere kalktılar
geç yattık sersem gibi kalktım çokda yoğun regli oluyorum karnım tam 7 aylık gibi vala
ama çocuklar çok enerjikti valla ilk karemiz size evden

benim odada açık kalan yerler vardı benim veletler hep oraya gidiyordu
peteğin önü gibi eski kilimim vardı onu serdim kapı ağzınada bişey koydum soğuk yerde oturmayacaklar
artık evde evlikten çıktı ama damalı eşşek gibi
bugün bişey yapmak istemiyorum yarın eşim inş.yarım gün çalışırda bende evi sişip süpürürm derin iş yapamıyorum zaten...

herkesler iyidir umarım bişey sormak istiyorum kızlar 7 ayda bir aşı oluyor bebekleriniz özellere gidenler ne aşısı bu bizde yok ben devlette yaptırıyorum

bengicim hoşgeldin canım

tülaycım inşallah hayırlsıyla hastalanmadan gider gelirsiniz:))

bengicim hoşgeldin tatlım nasılsın

nurtencim iyiyim ilaç kullandım yoksa iyileşemeyecektim tabi duruya iki üç gün süt sağamadım ilaç içtiğim için

sağolun kızlar iyi olmaya çalışıyoruz işte aşılarımız oldu şimdi gitti hemşire ateş yapabilirmiş bi tanesi
canım kabızlık sorunu bizde de oluyo zeytinyağı veriyorum rahatlıyo
banucum geçmiş olsun hasta olmuşsun bebişin iyi değil mi

filizcim bende bebelac kullanıyordum sonra aptamile geçtim kızım hem kilo aldı hemde daha iştahlı yiyor gerçi günde 2 kere mama veriyorum ama hepsini tüketiyor.
ben aptamil veriyorum ama yok be almıyo kilo maşallah senin kızçen almış

yerim ben bu aslan parçalarınıııııııı
benim evde öyle durduğu yerde durmuyo ki deniz
7. ay aşısını bilmiyorum daha 6 ay doldu dra uğrayınca sorarım

Kızlar merhaba hemen eklemek istedim kağan bugünkü mamasını çk sevdi, ağzını açıp bekledi ya çok hoşuma gitti, ama bende yedim tadı güzeldi, 3 günlük yaptım ilk defa dolaba atıcam ek gıdalara yazdım, şimdi kağanla ilgileniyrum midesini şişirdi uyucak gibi gözüküyo, uyusun dönücem çok öpt hepinizi pc açık

cokacimcoook maşallah yarasın kağanıma annesi

ellerine sağlık burcucum yarasın oğluşuna
kızlar face e deniz'in anne dediği videoyu ekledim bi bakın hele oğlum 3 gündür anne diyodu bu kez yakaladım :)

birsen çok tatlı bunlar yaaaaaaa yiyeceksin :)) maşallah

bengicim duru iyi canım bende iyileştim soğuk algınlığı vardı atlatana kadar çok zorlandım

canım mama yapıyor genelde bizimkide aptamilde kabız oluyor sma falan denedin mi yada similac milupanın conformılıde iyi geliyor kabızlığı bilgin olsun tadı kötü ama
ya banucum biz hep aptamil kullandık abaşka mama kullanmadık ve çok şükür kabızlıgı yoktu ama hipp yaramadı cnm yrn bi dr görsün mutlaka bişiler der ona göre hareket ederim sagol cnm...
tülaycım sen bana yazıyorsun galiba ama ben filiz degil nurtenim kaydirigubbakcemile3 filiz avusturyadaopuyorumnanaktan
canım geçmiş olsun bırak işi gücü otur oğlanlarla.. cnm ya ben ilk defa duydum senden yrn kontrol var bi sorarım bakım neymiş ??
yarasın kaanıma çok şenslı velet annesi ne güzel mamalar yapıyooo....
[QUOyTE=bengi_;10242631]ellerine sağlık burcucum yarasın oğluşuna
kızlar face e deniz'in anne dediği videoyu ekledim bi bakın hele oğlum 3 gündür anne diyodu bu kez yakaladım :)[/QUOTE]

ahy maş. bi ara bakıcam...

kızlar ya fflash tvde fatma girigin oynadıgı ezo gelin oynuyo ayyy nerden takıldım aglayıp duruyorum anaaammm ne çileli bi hatun bu yaaaa ... kayın babası hastaydı kaptıgı gibi sırtına şehire hastaneye götürdü koca adamıkaydirigubbakcemile3

(( nurtencim ya benim kafa valla davul gibi kusura bakma az önce arkadaşımla konuşuyorum onada habire ayten diyorum kızda bana tülay ben ayten değilim ayşeyim diyor:))))

(( nurtencim ya benim kafa valla davul gibi kusura bakma az önce arkadaşımla konuşuyorum onada habire ayten diyorum kızda bana tülay ben ayten değilim ayşeyim diyor:))))

ayy hiç gülecegim yoktu vallaa...

olsun cnm önemli degil..kaydirigubbakcemile3

Selamlar Kizlar,

Bengi gecmis olsun canim, umarim ciddi bir boyutta degildir hastaligin. Acil sifalar dilerim.

Özlem sana da gecmis olsun canim, bol bol dinlen ve vitamin takviyesi al. Sana da acil sifalar.

Pinar umarim Defnos iyilesmistir, bol bol uyumasi iyi. Vücudu dinlenir ve iyilesmesi kolaylasir.

Gecmisi pek okuyamadim, umarim baska bir hastalik durumu falan yoktur.

Bize gelince, keyifsizim. Annem isini kaybetme riskiyle karsi karsiyaymis. Yastan dolayi is bulmasi da cok zor. Morali cok bozuktu. Ben moral vermeye calistim ama kendi moralimde cok bozuldu, pek basarili olamadim. Kardesiminde Mayis'da Istanbul'da dügünü olacak. Ona da ayri bir sinir oldum. Salonu 19:00'dan sonra kiralamislar. Ben Doruk'la o saatte nasil giderim ki? O saatler cocugun uyku saatleri. Birakabilecegim kimse de olmaz, herkes dügünde olur. Hos biraksamda, o saatlerde bensiz asla durmaz. Kardesime sitem ettim, bakalim ne yapacaklar?
Üstüne birde Doruk iki gündüz cok mizmiz. Miy miy sesler cikartiyor tüm gün, sinirlerim artik o seslere tahammül edemiyor, sikiyorum kendimi sürekli ve basim agriyor bu yüzden. Alt damagi kabarmis, sanirim birkac güne kadar bizimde cikacak disimiz.

canım benim ya dur bi sakin olmaya çalış inan stresin banada geldi annene çok üzüldüm inş. işni kaybetmez oda yurtdışında yaşıyordu dimi??

cnm dügün meselesine gelince bizim buralarda hep dügünler 19da olur kimse gündüz dügünü istemez çünki gündüz hrkes ancak işini gücünü ayarlıyo haftasonuda eklenince zor oluyor benm abiin dügünü gündüz olmuştu şehiirdışından gelecekler için gündüz yapmıştık ama inan gündüz olması herkesin geç gelip erken gitmesine sebeb oldu çok eglenceli geçti ama dügünden çok sohpet gibi oldu oyüzden kardeşine kızma hem bak buralarda şöyledir inan çocuklar o sesde nasıl uyuyorlar aklı edemezsin.. hemde erkenden yatıyorlar hemde senin oglan büyümüş olacak cnm ya,, hep aynı düzeni kurmak çok zor olur alışsın doruk bey 1 geceden bişicik olmaz allahın izniylea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…