2009 Mayıs Anneleri

slm kızlar...

pınarım defnoşa çok üzüldüm inan çabucak atlatır inş.

birsen bende molfix 1 defa aldım pişik yapmadı şükür ama prımadan gerisi yalan... troysd çok işe yarıyo..

beta kuzuna geçmiş olsun panık oman çok normal bende olsam panık olurdum evde fitilin hep bulunsun paronox süper..

burcu cnm balanlorda güzelde benimki olewer ve oki boki dansına bayılıyo oynuyo zilli geçen gün yatak odamda ayagımda sallıyorum tv oturma odamda birden oki boki dansı başladı benimki yarı uykulu kafayı bi oyana bi buyana sallaya sallaya uyudu bitanem ya..

esenim ne güzel kutlama dolu bi gün geçmiş..

ferdacım hayırlısıyla git gel inş.

erzencim sende evine yerleşmişsin cnm hayırlı olsun eşinde sagasalim gelir inş. bide şu klozet takımını çok merak ettim biara koy tatlım..

kızlar bu akşam kızım ilk defa balık ve petibör bisküvi yedi :)))
balıgı elimizle ezerek verdik. bogazına takılır falan dedim ama maşşallah hiç takılmadı ben elimi uzattıkça agzını açtı eveleye geveleye yedi biraz fazlada versek yerdide ilk etapta baymasın dedik..

petibörüde eline vermştim benimki elindekini agzına götürmeyi pek bilmiyo biraz agzına sürdüm falan çok hoşuna gitti bırakmadı elinden koca koca parçalar gitti agzına ezdi yedi valla şaşırdık kaldık :))) bide elinden alabilene aşkolsun sinirden titriyo nasıl aglamak.. sonradan korktum fazlası gideer bogazına kaçar die zor unutturduk...

bugün aslında evde kalıcaktım ama annemin orada pazar vardı annem gel geziniriz dedi eşimde sagolsun bıraktı gittim ama abbboooowww ne kalabalık anlatatmam bayram haftası oldugu için herkes tüm şehremini pazardaydı ee yollarda dar olunca bol bol sıkıştık ve kavga ettim herkes bebek arabaları dan şikayet ediyo napalım yani çocukları evdemi bırakalım dedim.. çocuklu kadının ne işi varmış pazarda ayyyy millete klaf yetiştirmekten hiç bişi bakamadım... yrn akşam çıkıp bakıcam.. kendime deil defneye tabi....

ayy erken yatmak istiyorum ama bitürlü kısmet olmuyo.. hadin iyi geceler.

ferdacım iyi yolculuklar canımmm

nurtencim nefes filmine gittim beğendim filmi askeri bir film ama çatışma sahnesi sadece bir defa var psikolojik bir filmdi çok hoştu yaniii
cidden iyi oldu bana çok sıkılmıştım

çok iyi olmuştur hakkaten herkeste çok övüyo filmi..

ben bırak sinemayı bi dizinin sonunu zor getiriyorum on defa kalkıyorum yermden bişi anlamıyorum sonradan kızıyorum...

kızlar günaydın
nasıslınız
bugün biraz daha iyim size bi bakayım dedim
geçenlerde bahsetmiştim
hastayım diye daha kötü oldum akaşm ateşim 38.8 e kadar çıktı 2 gündür yatıyorum zeynebe annem bakıyor
dünde zeynebin aşıları vardı bende muayene olayım diye gittim
gribal enfe.başlangıcı dedi
istirahat verdi
burun akıntım olmadığı için takip edelim perşembeye kadar dedi
akşam bogazlaım da ağrımaya başladı midem de fena ağrıyor
emzirdiğim için bişey veremezmiş öyle dedi
vücut direncim düşmüş
b vitamini ve demir ilaı verdi sadece
size haber vereyim dedim
bi süre giremeye bilirim
zeynep 3 tane aşı oldu
1 de damla ağzından
1i pnömokok,1 i hepatit,1 5 li karma
damla olan ise poli ymiş
sizinde böyle mi oldu?
domuz gribi içinde aşı yaptımıycaz imza mı attım
hiç iştahım yok 3 gündür bişey yiyemiyorum
3 gündür yediklerimi toplasam 1 tek öğünde yediklerim yapmaz
eşimde dr.a götürsem ne olacak ilaç veremeyecekler yine sen bol bol dinlen terle diyo bakıcaz artık
ben yatıcam kızlar
geçmişi okuyamadım
sanırım defne hastaymıoş
pınar geçmiş olsun cnm

günaydın herkese pınarcım geçmiş olsun tatlım defneye inşallah biran önce iyileşir

esencim gününün güzel geçmesine sevindim tatlım

kızlar günaydın
nasıslınız
geçenlerde bahsetmiştim
hastayım diye daha kötü oldum akaşm ateşim 38.8 e kadar çıktı 2 gündür yatıyorum zeynebe annem bakıyor
istirahat verdi
vücut direncim düşmüş
size haber vereyim dedim
bi süre giremeye bilirim
zeynep 3 tane aşı oldu
1 de damla ağzından
damla olan ise poli ymiş
sizinde böyle mi oldu?
eşimde dr.a götürsem ne olacak ilaç veremeyecekler yine sen bol bol dinlen terle diyo bakıcaz artık
ben yatıcam kızlar
geçmişi okuyamadım
sanırım defne hastaymıoş
pınar geçmiş olsun cnm

canım benim yaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun.dikkat et kendine bak annende sağolsun zeynebe bakıyorken dinlen güzelce moralini yüksek tut.ıhlamur kış mevsimindeyiz portakal mandalina bol bol yee vücudun direç kazansın.tekrar geçmiş olsun.opuyorumnanaktan

cnm oncelıkle hayırlı olsun ıns bebısını saglıkla kucagına alırsın
bebek arabası olarak sana ılk onerım4 tekerınde 360 derece donebılme ozellıgı olması cok onemlı ınanılmaz rahat gıdısı var zaten alırken sadece 2 teker 360 derece donenıde denersın aradakı farkı cok rahat gorursun
bızımkı baby2go bzı 250tl aldık aynı sekılde tum tekerlerı her yone donenın pıerre cardın olanı 370tl ydı ozellıklerı aynıydı ama markaya gorede degısıyor ben cok memnunum

Ben Pierre Cardin Enigma Aluminyum 2020 kullanıyorum çok memnunum bi bak istersen netten 300'e ald
kızlar saolun araştırırım netten bakıyorum ama aynısı gelirmi güvenemiyorum eşimle konuşurum artık sizin gibi bizde bebişlerimi kucağımıza aldığımız günler gelir inşallah

günaydın kızlar nasılsınız?? banucum durunun ateşi çıkmış galiba geçmiş olsun canım.pınarcım sanada çok çok geçmiş olsun inşallah atlatır biran önce.sibelcim yağız paşa ne güzel çıkmış öyle maşşallah kuzucuma..

sağol tülaycım nasılsın dün girmedin hiç merak ettim seni ofisten aradım bakan olmadı herşey yolunda demi selin nasıl

kızlar günaydın
nasıslınız
geçenlerde bahsetmiştim
istirahat verdi
vücut direncim düşmüş
size haber vereyim dedim
bi süre giremeye bilirim
zeynep 3 tane aşı oldu
1 de damla ağzından
damla olan ise poli ymiş
sizinde böyle mi oldu?
ben yatıcam kızlar
geçmişi okuyamadım
sanırım defne hastaymıoş
pınar geçmiş olsun cnm

Günaydın canım çok geçmiş olsuna.s.Acil şifalar inş.Zeynep'e de geçmiş olsun inş ateşlenmez.Aşılarda evet aynen öyle olduk bizde

Herkese günaydınllar a.s.sağlıklı bir gün olur inş. Allah yavrularımızı hastalıklardan korusun.Hasta bebişlerede geçmiş olsun..

banucum iyiyim canım saol selinimde iyi teyzesi dün tüm gün dışarı işlerimi hallettim canım.biliyorsun bulunduğum yer uzakya o yüzden dışarıya çıktığımda tüm gün gelmiyorum canım.

kızlar günaydın
nasıslınız
geçenlerde bahsetmiştim
istirahat verdi
vücut direncim düşmüş
size haber vereyim dedim
bi süre giremeye bilirim
zeynep 3 tane aşı oldu
1 de damla ağzından
damla olan ise poli ymiş
sizinde böyle mi oldu?
ben yatıcam kızlar
geçmişi okuyamadım
sanırım defne hastaymıoş
pınar geçmiş olsun cnm
cnm gecmıs olsun tekrardan
zeynepte ıns sorun olmamıstır asılardan dolayı
bızde 6. ayda aynı asıları olmustuk

günaydın herkese pınarcım geçmiş olsun tatlım defneye inşallah biran önce iyileşir

esencim gününün güzel geçmesine sevindim tatlım
gunaydın cnma.s.
günaydın arkadaşlarrrrkaydirigubbakcemile2
gunaydın tatlımma.s.
kızlar saolun araştırırım netten bakıyorum ama aynısı gelirmi güvenemiyorum eşimle konuşurum artık sizin gibi bizde bebişlerimi kucağımıza aldığımız günler gelir inşallah
rıca ederım cnm
günaydın kızlar nasılsınız?? banucum durunun ateşi çıkmış galiba geçmiş olsun canım.pınarcım sanada çok çok geçmiş olsun inşallah atlatır biran önce.sibelcim yağız paşa ne güzel çıkmış öyle maşşallah kuzucuma..
gunaydın tulaycım
Günaydın canım çok geçmiş olsuna.s.Acil şifalar inş.Zeynep'e de geçmiş olsun inş ateşlenmez.Aşılarda evet aynen öyle olduk bizde

Herkese günaydınllar a.s.sağlıklı bir gün olur inş. Allah yavrularımızı hastalıklardan korusun.Hasta bebişlerede geçmiş olsun..

gunaydın tatlımmm

günaydın aysuncum nasılsın canım

günaydın aysuncumm nasılsın?

ıyıyım canlarım saolun opuyorumnanaktan
sımdı tostumu yaptım cayımı demledım kahvaltımı yapacam
sız ne guzel calısınca duzenlı yemek yıyorsunuz bende bazen calıstıgım gunlerı ozluyorum cokda uzak degıl gercı artık.........
oglum azcık daha buyusun ama maddı anlamda zorlanıyoruz ıse hemen baslasam cok ıyı olacakta su hastalık muhabbetınden korkuyodum artık asılandık oda gectı ama kısmetse bahara baslıycam ıse

gunaydın kızlar
herkescıkler ıyıdır ıns
ogluma kahvaltısını yedırdım uyutmaya calısıyorum

Günaydın canıma.s.Afiyet olsun ve iyi uykular oğluşuna:ecrin_bebek:

Kızımda bana bugün kıyak geçti hayret 9 da kalktı kahvaltısını yedi şimdi de mamasını içti ve uyudu:1shok:Sabah 6-7 de uyanırdı.

günaydınlar a.s.

pınarcım defne'ye çok üzüldüm. geçmiş olsun canım çabucak atlatırsınız inşallah.

beyaz16 sana da geçmiş olsun canım. inşallah zeynep'e bulaşmaz hastalığın.

çalışan anneler size de iyi mesailer.

X