2009 Mayıs Anneleri

kendim yapıyorum canım iki günde bir artanı ben yiyiyorum biraz mız mızlanıyor ama yiyiyor
onun gözü bizim yemeklerde dü kurufasulyenin etinden yemeye çalışıyordu bugünde mercimekli köfte yiyiyor zilli:))

ya hakikaten bizim yemeklerden versek artık kuzulara nolurki? benim oğlumda kendi çorbasını hiç sevmiyor. sütümde yok artık. çorba içmeyip aç kalınca mama veriyorum mecburen. ama kendi yemeklerimizden versem yiyor! az tuzlu az baharatlı yapsam versem acaba zararı olur mu ki? CADIARZU

merhaba kızlar
dırek dalayım konuya bız recepe 6.ayından berı bızım yedıklerımızden az cok verıyoruz hele babası bu
gun burger kıngde dondurma yalattı ızdım ona ama dınleyen olmuyor
ama yemeklerden bırsey olmaz kendımıze yaptıgımız yoğurt corbasıdır mercımektır
sonra sulu yemeklerın hep tadına baktırırız bayılır ekmegı bandırınca
balıktan kucuk kucuk parcalar verırız zararı olcagını dusunmuyorum

ay canım görmedim aysuncum yaaa baktım kimse yok çıktım bende,
bizde veriyoruz bizim yemeklerden sürekli ama sadece tadımlık doyumluk zararlıdır sanırım

Selam kızlar ben geldim a.s.

Ay koca alışveriş merkezinde gezmediğimiz bebek mağazası kalmadı. Wenice, Zara, Gap, C&A, Benetton, Mothercare hepsi boş ya. Herşey günlük kıyafet tarzında. Hiç bayram için şöyle güzel elbise olsun, pantolon olsun bişey yok ya. Gıcık oldum resmen :eek:klava:

Yarın bide Naitulustaki Zara ve Benetton'a bakıcam. Belki farklı bişey vardır. Boyner'in içinde de bebek kıyafetleri satılıyor. Oraya da bakarım. Kendime de bişey bulamadım hep aynı şeyler fıtık oldum yine :eek:klava:

Neyse gezdik geldik. Görümcemde geldi. Bende kalıcak bu akşam. O şimdi Defnoş'a bakıyor bende size kaydirigubbakcemile3

Yemek konusunda konuşmuşsunuz. Bende Defne'ye ne yersem ucundan tattırıyorum ama doyumluk değil. Çünkü doktorum yağlı, salçalı ve tuzlu yiyeceklerin böbreklerine ve midesine zarar vereceğini söyledi. Sadece tattırın dedi a.s

Selam kızlar ben geldim a.s.

Ay koca alışveriş merkezinde gezmediğimiz bebek mağazası kalmadı. Wenice, Zara, Gap, C&A, Benetton, Mothercare hepsi boş ya. Herşey günlük kıyafet tarzında. Hiç bayram için şöyle güzel elbise olsun, pantolon olsun bişey yok ya. Gıcık oldum resmen :eek:klava:

Yarın bide Naitulustaki Zara ve Benetton'a bakıcam. Belki farklı bişey vardır. Boyner'in içinde de bebek kıyafetleri satılıyor. Oraya da bakarım. Kendime de bişey bulamadım hep aynı şeyler fıtık oldum yine :eek:klava:

Neyse gezdik geldik. Görümcemde geldi. Bende kalıcak bu akşam. O şimdi Defnoş'a bakıyor bende size kaydirigubbakcemile3

Yemek konusunda konuşmuşsunuz. Bende Defne'ye ne yersem ucundan tattırıyorum ama doyumluk değil. Çünkü doktorum yağlı, salçalı ve tuzlu yiyeceklerin böbreklerine ve midesine zarar vereceğini söyledi. Sadece tattırın dedi a.s

ooohhh gezmelerden donulmus ...........
cnm bulursunuz ıns hem defnosa hemde kendıne guzel seyler
kızlara cok cesıt oluyor ama ınsan degısık seyler ıstıyor

iyi akşamlar kızlarr!
kızımı uyutuyorum bi yandanda geçmişe bakyorum.
bugün bi markete gittik. ankara eryamanda oturan arkadaşlar varsa hipp markanın iyi geceler maması kutu şeklinde elmalıydı sanırım 1tlydi. market el değiştirdiğinden bazı üünlerde acayip indirim vardı. daha benim ilgi alanıma girmediği için almadım.

aysun bugün burcu gelmedi iyi değilmi sen konuşuyorsun tlf da bir sorun yoktur inşallah
o günkü hali kafama takıldı

kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
yeni yılda herkes için herşey çok iiyi olur inş...

yemek konusuna gelince ben çok rahatım bu konuda açıkcasıda ben yemek işine alışmalarını
istiyorum ki çocuklarım yemek yemek istiyolar ....

ben köfteden tavuğa balığa kadar veriyorum kızlar bugün 2-3 çekirdek bile verdim yediler

her yediğim yemekten 2-3 yemek kaşığı veriorum hiç bir yemeği ayrımıyorum valla

slm millet,a.s.
bugün bi çıktım pir çıktım bidahada giremedim valla..oğlum uyandı çorbası altı üstü derken,eşim kaptı pc yi bende bi ağda partisi veriyim dedim daha işim bitmeden kayınvalidem aradı hadi gelin diye,kalktık giyindik gittik,mama sandalyesi aldık Dağhan beye ıkeadan bayıldı valla oturuyoo çok güzel..akşamda maç var diye benim bey komşunun eşiyle maça gitti o da bize geldi oturduk ..Gittiler ama sonrada bizimki biberlerim çürüdü diye oturdu yine pc nin başınaa..aaa yeter ama diyip sonunda alabildim ama çokda uykum geldi...oğlumda uyurken yatmayı düşünüyorum kızlar,zaten oğluma aldığım çorabıda yanlışlıkla poşetle çöpe göndermişim..:KK43:
Gülhancım kahvaltıya 3 bisküvi,
bir kutu labne
1 tatlı kaş. ceviz
1 çay kaş.tereyağ,
1 tatlı kaş.pekmez,
azıcık sütt
yanii çok suluda değil katıda ama yok pek sevmedi,her şekli denicem ama..yılmak yok!!

Pınarcım emeklemekten kastım sürünüyoo yani..Gidiyoo ama baya eller üstünde ayaklarıylada ittiriyoo ama gövdesi kalkmıyoo daha pek..

Kızlar ben yediklerimizden vermiyorum yaa,herşey var içinde daha erken bence,ancak bir yaşında sizinle aynı masaya oturup aynı şeyleri yiyebilir diyor kitaplarda..

bozon ,esen,simal,aysun...iyi akşamlar kızlar,nasılsınız??

X