canım çok şükür hayırlı olsun tatlı telaşlar bunlar.. kredi işide çözülmüş ödemede inş. kolay kolay olur...7774fulya+, beyaz16, bigudi54, bocek_82, Cerennn+, civciv1981, knk+, sibiko+, tlyonl2009+
merhaba arkadaşlar!! nasılsınız??
ben hala ev toparlıyorum. tam anlamıyla yerleşemeden,yeniden kirlendi evim. bi temizlik lazım. ama oğlumla ikimiz olunca evde elektrik süpürgesi çalıştıramıyorum. babayı bekleyecez mecburen! neyse gidip yemek yapayım, 4 gibi bankaya gidecez. sonunda kredi işi de bugün bitiyor!!
yaa yine buluşma planlarııı...
birsen valla ben mayısta gelicem sana :)) şimdiden söylüyorum.yakın arkadasım orda ona gidicem sanada bir gün gelicem valla
kızlar artık yoruldum eşimden... ona bir ders vermek istiyorum... kendimi anlatmaya çalışıyorum anlamıyor, dinlemiyor... suçluyor... dediklerimi yapmıyor... beni anlamıyor, dinlemek için hiç bir çaba göstermiyor, resmen umrunda değilim... kendimi yalnız ve çok çağresiz hissediyorum maalesef... beni anlasın en azından çaba göstersin istiyorum... olmuyor... orta yolu bulmaya çalışıyorum olmuyor... içime atıyorum ateş gibi düşüyo... kendimi işe vuruyorum işe saldırıyorum sonu daha büyük hüsran... düzelsin diye Allah'ıma yalvarıyorum düzelmiyor... her geçen gün daha kötü... bi gün düşünmekten çıldırıcam diye korkar oldum...Rabbim kimseye daha büyük dert vermesin inş.
canımın içi seni çok iyi anlıyorum, benim duygularımı yazmışsın gözlerim şişti aglamaktan, 1 ay oldu bişiler var buadamda, üstünede gitmiyorum maddi problemleri var biliyorum ama bana bukaadr yansıtmazdı... buakşam başka planlarım vardı eve girer girez benden uzak durun ateşim var galiba dedi..ama bu bahaneler sürekli oluyo çok üzüldüm uzaklaşmaya çalışır gibi..sonra anladı tavır yaptm çekti kolumdan neyin var aşkım diyo aglamaktan konuşamadım çok doluyum... ben ondan hiç bişi bekelmiyorum sadece ilgisini bekliyorum ama anlatamadım bitürlü.. şuan bende mutsuzum... hiç bişi olmamış gibi ben yatıyorum dedi ve yattı.................................
Kızlar dün akşam tartıştık, kağanın odasına gittim bi saat ağladım sanırım, ne vakit bu kadar değersizleştim hiç farkına varmamışım... sabah kağana kahvaltı için süt sağayım dedim azcık bi süt geldi, ki normalde 3dk fln sağıp kahvaltıyı hazırlıyordum, gece uyandım bacağım kabarmış, kaşınıyo , neyse oğlan bana bakıyo ağlamamam lazım, iyice sinirlerim bozuk, mutsuzum, nurtencm sağol cnm sanırım Rabbim sütümü keserek ona bi ders verdi((
Huysuzluklarından tatlım ya bişeyleri yoktur bizimkide acayip mızmız
Hakkımızda hayırlısı olsun tatlım eşimde bugün yaptıracaktı.Annemle babamda aşı olalı 20 gün falan olmuştur.
İnşallah ateşlenmemiştir Burcucum ne güzel gezmişsinizde.
Vay zilliiiiiii vay kaydirigubbakcemile3
Allah yardımıcısı olsun çok geçmiş olsun çok korkuyorum bende akannehir
İnşallah Dağhan severek yer kahvaltısını
Ah kuzum ya sanki bizimkiler çokmu anlayışlı hepimizi bu tarz durumları aralıklı olarak yaşıyoruz.Baba olmak sorumluluk altına girmek ağır geldi sanırım.Bizden bazen uzaklaştılar bazen anlayışsızlaştılar.Hepsi ama hepsi ortak sıkıntılarımız bide senin hassas dönemin ondanda çok yaralamış olabilir.:teselli:
Bu adamları yola getirecek bir fikri olan paylaşsında hepimiz ortak hareket edelim yaşasın kadın dayanışması :lepi:
kızlar günaydın.nasılsınızz.geçmişe şöyle bir göz attım.pınarcım damla sakızlı pasta tarifini bende istiyorum mutlaka.burcu canımya benim eşimde aynı hatta bazen diyorum çek git evden aklı başına gelsin sanırım sorumluluk ağır geldi hele eşim şu 1 aydır tam vurdumduymaz bende sinirimden çok ağladım ama onu bir müddet takmadım mesafeli oldum sanırım şuan ben kazandım sende bir müddet umrusamaz ol canım.
günaydınlar ilk önce burcu ile giriş yapacam
burcu cnm neden böyle oldunuz yoksa doğumdan sonra hep vardıda canınamıo tak etti
bak benim herifde beni dinlemiyor ben şöyle yapalım böle edelim diyorum
zaman gelişnce o çok başka şeyler yapıyordu en sonunda sokağın ortasıdna bi patladım
birsen ellikere anlatır birsen nasıl olsa hep söyler hatırlatır dimi
o yüzden hiç dinleme gereği duymuyorsun dimi dedim...kimimki ben dileyeceksin dedim
ben senin i,çin bir değer ifade etmiyormuyum dedi...eğer nem değersizsem sen benden 5 kat daha değersizsin dedim
bunları sokakda dedim ve çok utandı çünki gerçekten dinlemiyordu
ağzını bile açamadı düşün....
sende atma içine bak ben attım attım ne oldu all kaynananın yaptığından dilimde siğil çıktı yeniden şişti
ne olacak şimdi devamlı nasıl dopktora gidecem...
senin eşine iyi bir ders verme zamanın gelmiş...
sanırım sende her defasında sustun çocukla kafan çok meşgul olduğundna cnm... takmaaa lütfenn
bursalı hatunlara kocaman alkışşşşşşşşşşş bizim sibel hanımmmmm bi bana gelemdi beeeeeeeeeeee
be diyemmm kiii...bayramdan sonra ilk işimim nurtene cuf cufff yapmak...
doğum öncesinden beri vardı sanırım, ama şu aralar dahada bi kötü, konuşamıyoruz bile, ben anlatıyorum o tv izliyo, ben anlatıyorum o pc ye bakıyo, ben anlatıyorum o başka yere bakıyo, ben anlatıyorum anlatıyorum anlatıyorum dır dır ediyorum oluyo, susuyorum herşey güllük gülistanlık... ağzımı açıyorum hay açmaz olayım diyorum...
yüzünden bakışlarından suçlamalarından benim söylediklerimi dinlemeye ayıracak vakti kalmıyo, bi ışık için bakıyorum gözüne ya lanet olsun, sabahtan akşama kadar onun için oğlum için uğraşıp duruyorum, kendime bile bakamaz oldum,vaktim yok, o ise sana zor geliyo oğluna bakmak diyo ya... varya ufacık bişi yapsa güzel bişi söylese mutlu olucam ama söylemiyo işte, yaptığı zamanda bana yapmacık geliyo çünkü tartışırken gözlerinden nefretini okuyabiliyorum...
Anlatıyorum, büyü diyorum, ben böyleyim sen bunu kabullenemiyosun asla değişmicem diyo bana, o anda kafamı alıp güm diye geçiresim geliyo duvara, ama nafile, ne zaman geçecek nasıl geçecek bilmiyorum...
nasıl bu kadar beni umursamaz hale geldi ya... aklım almıyo, ben neyim onun için yemek yapan evi toplayıp temizliyen gündelikçi kadınmıyım, eskiden ne kadarda mutluyduk bi 6 sene flört ettik şimdi bu adammıydı o diyorum... tanıyamıyorum... ve sanırım o da ben hiç tanımıyor...beklentilerim hep beklentilerim olarak kalıyor, taviz verirsem ne mutlu yoksa işine gelirse diyo...
ya burcu kıyamam canımya bak bizde eşimle uzun süre çıktık hatta varya bana o kadar ilgiliydiki ben şaşırıp kalırdım süprizler yapardı şaşırttırdı beni asla dolmuşla eve göndermezdi kendi alır bırakırdı hergün bizim evin 1 saatlik yolunu çekerdi kaç yıl böyle oldu. ben hatta son günlerde yaşadıklarım karşısında ya ben bu adamlamı flört etmişim diyip yaşadıklarıma inanamıyorum.ama en iyisi susmak ben artık böyle çözüm buldum takmıyorum ve şu an sanırım onlarda babalık depresyonunda...
burcu ders olayına üzüldüm,sütün gitsede kendinden degil senden bilir tatlım dikkat etseydin der... senin yine aklında olsun beklerim...
kızlar bu adamlar insanın tüm enerjisini alıyorlar aglamakta fayda etmiyo görmesinide istemiyorum zaten ama tutamadım kendimi... bana acıması dünyadaki isteyecegim son şey...
lap diye girdim günaydın canlar...
üstümden tır geçmiş gibi yorgunum..
tek güzel şey kızım kahvaltısını yedi...
haklısın cnm kendi üstüne alınacağını hiç sanmam su içmedin ondan oldu der, acıması değil anlaması anlayış ve şevkat göstermesi istediğim ama dedim ya değer vermiyo gibi geliyo, sanki ne söylerse canımı daha çok acıtabilir onu düşünüyo gibi bi hali var
herkeze tünaydın...
burcu cnm senin adına çok üzüldüm malesef bu durumları dönem dönem bir çoğumuz yaşıyoruz ....
bana kalırsa hemen pes etme biraz sakinleş ve eşini al karşına güzel güzel konuşmaya çalış belki onunda bi sorunu memnun kalmadığı şeyler vardır bazı erkekler eşlerinden çocuklarını bile kıskanabiliyor....belki sende ona karşı farkında olmadan ilgisiz kaldın ...kendi şikayetlerini anlat ve onun şikayetlerini dinle bakalım...eminimki doğru yolu bulacaksınız ...sanırım sende bi depresyon dönemindesin ve şu an onun yaptığı her hareket gözüne batıyordur ...al kağanı arabasına koy insanlardan uzak biraz yürü temiz hava al cnm iyi gelicektir sana ...ve sakın üzülüpte o çocugun rıskını kesme herşey yoluna giricek inan buna ŞenizŞenizŞeniz
bursalı hatunlar sırf sizin yüzünüzden bursaya yerleşicemm heee bu ne güzel samimiyet böylee bendee istiyommmmm :gitme::gitme::gitme:
Canım ben Kartal Soğanlıktayım çok yakın değiliz ama olsun biryerele gdebiliriz birlikte diye düşünüyorum gerçi çalışıyorum cumartesi sana uyarmı bilmiyorum ama bi plan yapabiliriz.Yada herhangi birimizde toplanabiliriz anadolu yakasındaki kızlarada haber veririz valla şu bursalı hatunları bi utandıralım derim.
ceren sağol cnm benim ........babam iyi cnm ananemde tabiri caizse kudurmuş
Aynen banucum eŞİmle markete gİdİcez kızın bezİ ve maması bİtmİŞ onları alıp eve gİdİcem arkadaŞım gelecek gİbİ bİraz evİ toparlıcam
tülaycım geçmiş olsun tatlım
benimde başım ağrıyor birde uykusuzum ki sorma bitanem 5 olsada çıksam
izmirli hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrr bı sen varsın benım bıldıgım varsa baska kım var acaba??düğün konakta ama arkadasımın evı bornavada tum hafta sonu oralarda olucam sen neresındesın ızmırın
ayın kaçında burdasın cnm? ben şirinyerdeyim.
allah bozmasın cerencim.
4aralıkta canım:içelim:
Kızlar İyİ akŞamlar
tubiş yaaa niden çağırmayım cnm yaaa uzaksın diye şey ettim aşkolsun yawww
bu arada tutkun hiç girmedi kızlar kimde tutkunun numarası var acepp