- 4 Temmuz 2008
- 1.755
- 0
- 42
canım konuşmaya benimde takatim yok inan konuşunca dırdırcı olup çıkıyorum evet somut örnekler çok işe yarıyor bende öyle yapıyorum...slm kizlar a.s.
annem bendeydi..yeni gitti :) serrosuda yedirdim oynuyor cadicik :) bende buraya bi bakayim dedim :)
burcucummm canim benim ya..cok sıkılmıssın ay bu adamlari toplayip bi sopadan gecirmek lazim hee..okadr yap et bide nazlarini cek..valla hayatim bende senin gibi "aman agzina laf vermiyim" diye düşünüyordum..her işimi yapardim..ama inan anlamiyorlar..sen yoruldugunla kaliyorsun..tam tersi salla gitsin herşeyi..ozaman belki algilari acilir birazcik..birak ev pazara dönsün..sallama yemekler yap..sandvic gibi,kahvalti gibi..sadece oglusunla ve kendinle ilgilen..bi laf edersede "yoruluyorum,keyfim yok..beni kimse düşünmedigi için benim kendimi düşünmem lazim" de..bide hülyanin tavsiyeside cok dogru..sakin konusmayi dene..mümkünse dişarida bi yerde yada evde herşey kapaliyken (tv,pc,radyo vs.) konus..suclamadan konus..ben böyle düşünüyorum,çünkü yansittiğin bu de..somut örnekler ver..cünkü bundan anliyorlar ancak :) haksizsam söyle diyede teyit et söylediklerini inşaAllah biran önce toparlar kendini eşin..
nurtencim yaa sendemi agladin ay noluo bu adamlara be..diyorum ya ayar vakitleri var bunlarin..rot-balans : benimkininde vakti geliyor!!! bugun yarin..ama konusmaya takatim yok valla..cok yoruluyorum serros,ev,uykusuzluk vs derken..kendimi saldim gidiyorum..farkina varir umarim! sanada burcuya verdigim ayni tavsiyeyi veriyorum canim..umrim seninkide yola gelir..
banucum bebişlerden sonra sanada gecti he..aman dikkat et kendine yaa..
bursali hatunlar bulusuyormusss..carsiya cikacaklarmişşş..bakalim neler yapcaklar :)
birsencim bakiyorum bizi cagiran yok tamam cicim hıhhhh
sibel sen soganliktamiydin kiz :) 1 ay kadar önce sana komsu geliyordum :) soyak evraka evlerine :) sonradan vazgectik :)
ferdacim canim sen kavaciga yakinsin tatlim..yani bi otobüsle gelebilirsin kanlicaya felan..bulusuruz bigün inşaAllah :) ama şöyle büyük bi toplanti yapalim gerçekten kizlarin dedigi gibi :) çatlasin bursalilar D
ay unuttum daha ne yazicaktim..
he banucum benide listeye ekleyin bi zahmet tatlim :) diger topice yazayim :) kzı ne zaman haber verceksiniz bize? yarin aksammi?
ama başka haller var.. anlayacaz bakalım.. bide acaba haksızlıkmı ediyorum diyorum adam çok çalışıyo şuan başka iş yapıyo taksicilk gibi ama korsan olanlarından.. normalde arada yapardı boş kaldıkça ama şu aralar hergün gidiyor.. erken gidip geç geliyo zorlanıyo halıyle ama hiç olmadıgım kadar şefkatli davranıyorum oda bunun farkında oldugunu söyledi dün akşam... ama bu ilgisizlik niye anlamıyorum... şımarıyolar heralde... başım agrıyo düşünmekten..
kızlar çok şükür bizde sorun yok. allah bozmasın. eşim hiç beklemediğim şeyleri yapar oldu.çocuktan sonra daha çok bağlandık. ben ne yapcam çocuktan sonra hiçbirşeyine bakmaz derken tam tersi oldu. aşırı ilgili....
hep derlerdi boşanmalar artıyor yada eşler birbirinden uzaklaşıyor diye ama bizde tersi oldu şükür allaha... benim yarı yardımcım eşim. işten geliyor ben yemeği yapıyorum hatta çoğu zaman kıvır zıvır yiyoruz hiç önemli değil oğluşuma bak başka birşey istemem ne olsa yerim diyor ve yiyor ne bulursa. ben mutfağı filan toparlayana kadar sürekli o bakıyor. geceleri çoğu zaman mamasına eşim kalkıyor. sabah erkenden kalıp onunla oynuyor. akşamlarıda öyle. mesela altını filan yıkayacağım zaman ben yıkayım diyor ve yıkıyor. makineye çamaşır atıyor çıkarıyor seriyor. filan filan filan yani şükür allahım bozmasın ağzımızın tadını bana daha çok değer vermeye başladı yani...hatta eve temizlikçi alınmasına asla izin vermezdi hep karşıydı geçen hafta temizlikçi bile aldım valla...
allah sizlerinde kocalarını tez zamanda yola getirsin inşallah gönlünüzüe göre versin yarabbim...
valla üzüldüm sizi okuyunca kocalarınızı dövesim geldi elime aldıracaklar oklavayı sonunda klava:
maş. size cnm bizde defneden sonra tam anlamıyla aile olduk daha önceki 2 senelik evliliigimiz flört gibiymiş bunu anladım.. kızına çok düşkün oyüzden dahada baglandı eve ama bu seferde beni boşladı... bunlar dengeyi kuramıyorlar anacım tubanın dedgi gibi ayar yapmak lazım bunlara....