2009 Mayıs Anneleri

aa benim oğlanda öyle akşam eşim kapıyı açarken hani babası nerdeymiş filan diyorum direk kapıya bakıyor ve anılı görünce deliriyoo resmen çok düşkün yaa..olsun hoşuma gidiyor onları birlikte maç izlerken hayal ediyorum hep,ya anne çekil önümüzden ya filan derken düşünüyorum..delimiyim neyim??Allahım o günleri göstersin bize inşallah..

banucum gecmiş olsun cnm..

burcu tatlım hiç sıkma canını.. bak ben her gün yemek yapıyorum ertesi güne kalıyor arada aaa 2 gün aynı yemek mi..ne işe yarıyormusum ben..daha bi sürü sey.. her işi dört dörtlük yapıyorum..
kendine biraz bak vakit ayırmaya calıs tatlım..ama onun için değil kendin için..çık dolaş biraz..
keşke yakın olsaydık :KK43:(

ben tamizlik yapayım biraz.. öptüm hepinizi kızlar..

7774fulya+, beyaz16, bigudi54, bocek_82, Cerennn+, civciv1981, knk+, sibiko+, tlyonl2009+
merhaba arkadaşlar!! nasılsınız??
ben hala ev toparlıyorum. tam anlamıyla yerleşemeden,yeniden kirlendi evim. bi temizlik lazım. ama oğlumla ikimiz olunca evde elektrik süpürgesi çalıştıramıyorum. babayı bekleyecez mecburen! neyse gidip yemek yapayım, 4 gibi bankaya gidecez. sonunda kredi işi de bugün bitiyor!!

yaa yine buluşma planlarııı...

birsen valla ben mayısta gelicem sana :)) şimdiden söylüyorum.yakın arkadasım orda ona gidicem sanada bir gün gelicem valla

[

7774fulya+, beyaz16, bigudi54, bocek_82, Cerennn+, civciv1981, knk+, sibiko+, tlyonl2009+
ben hala ev toparlıyorum. tam anlamıyla yerleşemeden,yeniden kirlendi evim. bi temizlik lazım. ama oğlumla ikimiz olunca evde elektrik süpürgesi çalıştıramıyorum. babayı bekleyecez mecburen! neyse gidip yemek yapayım, 4 gibi bankaya gidecez. sonunda kredi işi de bugün bitiyor!!

sağol cnm.. bende temizlik yapayım biraz

sağol ayşecim iyi işte,tekrar güle güle otur evinde...ohh yeni ev çok güzel olur bilirim,evimiz yok henüz ama ankarada ilk evlendiğimde sıfır eve,Mersine taşındığımızda sıfır eve,ıstanbula geldiğimizde yine sıfır eve girdik, ohh sefam olsun üç ev eskittim 3,5 yılda.. kaydirigubbakcemile3

Akşama kayınvalidemler yemeğe bize geleceklermiş,konuştuk biraz önce,bişey yapma sakın lahmacun söyleriz özledik dedi,sağolsun zaten yaptırmaz hiç bana..
bu arada uni baby yenidoğan kullanan varsa e-bebekte 12 lisi 39.90 a düştü bilginiz olsun ben hala onu kullanıyorumda..Bir kere bile pişik olmadı Dağhan!!tavsiye ederim..

maşallah cnöm ne düşünceli kayınvaliden var
:nazar:

iyiyiz cnm sağol sen nasılsın?

bakamıyorum gecmıse cunku işler cok yogun onumuzdekı hafta ıcın aldım ızmıre gıdıyorum fulya ayarlayın bı buluşma sızıde goreyım gelmısken 4 aralıkta yakın bı arkadasım evlenıyodaa...
ıstanbuldakı hatunlar bulusalım valla maglum bende calısıyorum ama hafta sonu yapıcagınız etkınlıklere katılabılırım sız planlayın benıde unutmayın emııııı:lepi:

birsencimm çok saol canım davetin için ama malesef ben metrobüslere bile korkar oldum farkındaysanız hiç evden çıkmıyorum :KK43:(( anca yazın şu grip falan vs kalksında ortadan kısmet olursa buluşuruz inşallah birgün...

banucum şükür iyiyiz cnm sanada geçmiş olsun aman dikkat edin yaa valla ortalık fena kızlar :KK43:(

bozon benim yaramazda senin kız gibi yapıyorr babaya çokk düşkünn cadı :))

aslında benimde işime geliyor canım. babası kızın senii çok özlemiş deyip hemen atıyorum kucağına:)))

Akşama kayınvalidemler yemeğe bize geleceklermiş,konuştuk biraz önce,bişey yapma sakın lahmacun söyleriz özledik dedi,sağolsun zaten yaptırmaz hiç bana..
bu arada uni baby yenidoğan kullanan varsa e-bebekte 12 lisi 39.90 a düştü bilginiz olsun ben hala onu kullanıyorumda..Bir kere bile pişik olmadı Dağhan!!tavsiye ederim..
yemek konusunda benimkide pek düşüncelidir. bazen keşke aynı şehirde olsaydık diyorum. ama sonra vazgeçiyorum hemen.
hoşgeldin canım. inşallah bir an önce dzenini kurarsın. kolay gelsin. tekrar evin hayırlı ve uğurlu olsun. mutlullukla ve sağlıcakla oturun.

banucum gecmiş olsun cnm..

burcu tatlım hiç sıkma canını.. bak ben her gün yemek yapıyorum ertesi güne kalıyor arada aaa 2 gün aynı yemek mi..ne işe yarıyormusum ben..daha bi sürü sey.. her işi dört dörtlük yapıyorum..
kendine biraz bak vakit ayırmaya calıs tatlım..ama onun için değil kendin için..çık dolaş biraz..
keşke yakın olsaydık :KK43:(

ben tamizlik yapayım biraz.. öptüm hepinizi kızlar..

ay bunlar yaptıkça fazlasını ister. fazla şımartmamak gerikr. kolay gelsin sanada canım.

cnm çokk saol iyiyiz Allah'a şükür sende yerleştin şükür kredide çözüldümü ohhh yan gel yat kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bakamıyorum gecmıse cunku işler cok yogun onumuzdekı hafta ıcın aldım ızmıre gıdıyorum fulya ayarlayın bı buluşma sızıde goreyım gelmısken 4 aralıkta yakın bı arkadasım evlenıyodaa...
ıstanbuldakı hatunlar bulusalım valla maglum bende calısıyorum ama hafta sonu yapıcagınız etkınlıklere katılabılırım sız planlayın benıde unutmayın emııııı:lepi:

aa harikaa olur valla.. :)) çok sevinirim
izmirli kim var acaba baska

aa harikaa olur valla.. :)) çok sevinirim
izmirli kim var acaba baska

izmirli hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrr bı sen varsın benım bıldıgım varsa baska kım var acaba??düğün konakta ama arkadasımın evı bornavada tum hafta sonu oralarda olucam sen neresındesın ızmırın

X