Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben Kartal Soğanlıktayım çok yakın değiliz ama olsun biryerele gdebiliriz birlikte diye düşünüyorum gerçi çalışıyorum cumartesi sana uyarmı bilmiyorum ama bi plan yapabiliriz.Yada herhangi birimizde toplanabiliriz anadolu yakasındaki kızlarada haber veririz valla şu bursalı hatunları bi utandıralım derim.
sağol birsencim ama işte insanlar anlamıyor özelliklede eşim ((( yağmurda hastalığı biz 6 da uçaktan indik yarım saate diğer abisi gelecek diye onu bekledik istanbulda ozaman oldu eşim çok düşüncesiz yağmur var bekleyemeyiz demedi damada bizde hastalandık hava değişiminden
bugün git yemek yap sinema sözü verdi eşim gitsinler kendileri bizde yatalım evde
birsencim kutlay çok erken gidiyo ve bizde onunla çıkıcaz..sibelimide görmek isterdim..
aman bide keyfim yok sizinde keyfinizi kaçırmayayım..
sen sibele söyle nezamn geliceksen sibelle anlaşın bana beraber gelin ok..
ferda bacım senin araba vardı sanırım
sende yarın ol yayamaz oğlunu koş gelll kızzzzzzz bu dönem alışveriş merkezleri çok zor bacımmm girp vs..
geçmiş olsun cnm yakızlar merhaba nasılsınız çok yorgunum gerçekten duru biraz iyileşti şükür yağmurda daha iyi öncekine göre
ben kötüyüm bu sefer uykusuzluk yorgunluk eltimler geldi eşimi görseydiniz utanmasa kuş tüğünde yatıracaktı kardeşidir ama ben hastayım çocuklar hasta ilgilenmedi bile geç yattık eltimle sohbet ettik eşimle bende çatışmalar yaşarım ama takmıyorum herşeyi pozitif görmeye çalışıyorum yoksa evlilik çekilmez
burcu tatlım değiştiremiyoruz malesef benimki dün üşüdüm ben biraz rahatsızdım ben gelmeyim sen al dedim zorla götürdü beleğe tam kapıdan aldık eve geldik eltimleri camıda açtılar resmen titredim şükür gece ilaç aldımda bugün biraz daha iyiyim
yönetim kurulu toplantısı var giremedim
merhaba cnm iyiiz sen ansılsınbeyaz16+, bocek_82+, bozon_06, civciv1981+, drmumine+, sibiko+, simal06, tlyonl2009+
nasılsınız kızlar
tünaydın bayanlar!
benim cadı uyudu. ay bide çok komik ya Özgü'yü "Arkadaşım Eşşek" şarkısıyla uyutuyorum sadece. ama benim yada babsının söylemesi lazım.
bugün bide eşim işe giderken tam yatak odasının kapısını kapatacak bizimki ba ba ba ba deyip ardında da bişeyler mırıldanıyor. beni öpmeden gidiyon diye mırıldanıyor cadı. geri dönünce nasıl seviniyor. sanki onuda götürecek. akşamlarıda gelince yüzünde bi gülücükler sanki ben eziyet çektiriyom günboyu. tabi onu zıplatıp hoplatamadığım için sadece beni acıktığında istiyor.
dün kocaları şikayet günüymüş anlaşılan. ay hiç canımı sıkmıyorum ben. kızım canımı okuyor zaten bide onu ekleyemem dertlerim arasına. bazen yemek bile yapamıyorum evi haftasonu birlikte temizliyoz çoğu zaman. konuşmuyorum bile bi sorun olunca. susmak daha bi zorlarına gidiyor. sonra kendi geliyor paşa paşa. yani çok pis susarım konuşmam.
Dağhanla çok zor cnmm yaa,deniz otobüsüyle filan düşünsene!!Çok isterim ama gelemem malisef.Bidahaki sefere inşallah!!evet cnm karşıdayım ben b.köy deniz otobüsünden sonra ancak taksi ile gelirsen çok rahat gelebilirsin
canım burcum, benim yokluğumda neler olmuş böyle!! daha önceden yoktu değil mi? yani pek bahsetmezdin en azından. çok şaşırdım ve çok üzüldüm. bu ilgisizliğinin sebebini tahmin ettiğin bişeyler varmı? sorunca zaten "bişe yok" der gıcıklar ama!! canımsın ya, sütünün azalmasından hiç de kendini sorumlu tutmaz,yine seni suçlar. ya da ona göre ne var ki,giderse gitsin. çok çok mama ile beslersiniz:çok üzgünüm: sen dikkat et kendine hayatım. bi süre sende o yokmuş gibi davran!!klava:kızlar artık yoruldum eşimden... ona bir ders vermek istiyorum... kendimi anlatmaya çalışıyorum anlamıyor, dinlemiyor... suçluyor... dediklerimi yapmıyor... beni anlamıyor, dinlemek için hiç bir çaba göstermiyor, resmen umrunda değilim... kendimi yalnız ve çok çağresiz hissediyorum maalesef... beni anlasın en azından çaba göstersin istiyorum... olmuyor... orta yolu bulmaya çalışıyorum olmuyor... içime atıyorum ateş gibi düşüyo... kendimi işe vuruyorum işe saldırıyorum sonu daha büyük hüsran... düzelsin diye Allah'ıma yalvarıyorum düzelmiyor... her geçen gün daha kötü... bi gün düşünmekten çıldırıcam diye korkar oldum...Rabbim kimseye daha büyük dert vermesin inş.
canımın içi seni çok iyi anlıyorum, benim duygularımı yazmışsın gözlerim şişti aglamaktan, 1 ay oldu bişiler var buadamda, üstünede gitmiyorum maddi problemleri var biliyorum ama bana bukaadr yansıtmazdı... buakşam başka planlarım vardı eve girer girez benden uzak durun ateşim var galiba dedi..ama bu bahaneler sürekli oluyo çok üzüldüm uzaklaşmaya çalışır gibi..sonra anladı tavır yaptm çekti kolumdan neyin var aşkım diyo aglamaktan konuşamadım çok doluyum... ben ondan hiç bişi bekelmiyorum sadece ilgisini bekliyorum ama anlatamadım bitürlü.. şuan bende mutsuzum... hiç bişi olmamış gibi ben yatıyorum dedi ve yattı.................................
kızlar noluyo hepinize birden yahu?anaaaaaam noldu bu adamlara yaw hepsi mi böyle bunların yoksa içlerinde eli öpülecek numunelikler var mı
söylenecek bişe bulamıyorum sadece üzülüyorum çünkü aynı sorunu bende yaşıyorum
nooldu canım, ne yapmış ki gene? bu arada baban nasıl oldu,geçmişe bakamadım. uzun zamandır da burda olmayınca habersizim kusuruma bakma:çok üzgünüm:ananem annemin sinirlerini harap etti yaaaaaaaa çok kızgınım kızlarr