2009 Mayıs Anneleri

yarın benim doğum günüm. unutmuştum az önce kargo geldi canım annem bana hediye göndermiş. iki tane çok şık kazak, adidas eşofman ve kızıma bir sürü kıyafet almış. içinde de güzel bir not. harika bir sürpriz oldu. telefon ettim hemen karşılıklı ağladık. offf ya gurbette olmak çok kötü senağlama

tülaycım gitti dişleri çıkacak birazda üşütmüş demiş

esencim sağol bitanem

cerencim ateşi azalmış dün o ağladı ben ağladım insanın canından can gidiyor şimdi çok şükür iyiymiş canım kardeşim sağol merak ettiğin için senin bebiş nasıl

aman onla geçmiş olsun banucum en kısa zamanda çıkar inşallah dişleri...
berke iyi şükür ishali tamamen geçti allah bir daha göstermesin...

yarın benim doğum günüm. unutmuştum az önce kargo geldi canım annem bana hediye göndermiş. iki tane çok şık kazak, adidas eşofman ve kızıma bir sürü kıyafet almış. içinde de güzel bir not. harika bir sürpriz oldu. telefon ettim hemen karşılıklı ağladık. offf ya gurbette olmak çok kötü senağlama
doğum günün kutlu olsun cnm :)))

CEYLıNıM2009 doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara

BURCUCUM maşallah kaanıma çok yakışmış valla maviş gözlere maviş şapka allah nazardan saklasın

kızlar bende bu ara saçımı boyatcam malum bayram kız kardeşimin düğünü....

ya platin röfle attırıcam yada tümünü platine boyatacam bakalım kısmet olursa bu cumartesi gitmeyi düşünüyorum.sizce ne yaptırmalıyım? Fikirlerinizi söylermisiniz?

CEYLİNİM2009 doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara

BURCUCUM maşallah kaanıma çok yakışmış valla maviş gözlere maviş şapka allah nazardan saklasın

Teşk. tetesi :))) senin oğluşda çok tatlı maş minik dedeler bunlar :)))) ben inş. dede olduğun günleride görürsün diye seviyorum :)))

kızlar bende bu ara saçımı boyatcam malum bayram kız kardeşimin düğünü....

ya platin röfle attırıcam yada tümünü platine boyatacam bakalım kısmet olursa bu cumartesi gitmeyi düşünüyorum.sizce ne yaptırmalıyım? Fikirlerinizi söylermisiniz?

Cnm bence platine tümden boyatma, istersen platin gölge attırabilirsin ama önce rengi saçın görünmeyen bi yerinde dene bence, ama süt verirken nasıl olcak cnm ya röfle süte geçiyo diyolar

ceren bencede tümden yaptırma ama sana kızılda yakışıyor.burcu canım süte geçmez ben doğumdan 3 ay sonra yaptırdım.

ceylinim doğum günün kutlu olsun ayy ne güzel süpriz olmuştur senin için nice yıllara inşallah ailenle birlikte

kağanımmmmmmmmmm yakışıklı yiyenim maşallah pek yakışmış

ceren canımya benim platin röfle ama şu an hiç resmim yok.bide zaten 3 ay oldu haliyle dip boyası geld.i

X