2009 Mayıs Anneleri

kızlar hadi hepinize iyi akşamlar.mesaimiz bitti bizim.yarın görüşmek üzere kendinize ii bakın....

günaydın kızlar dokdora gidenler beni aydınlatın lütfen çok üzgünüm çünkü kese görünüp içinde bebekde göründümü gördünüzmü lütfen yazın benim bebek görünmüyo dedi dokdor kese boş dedi cevabınızı bekliyom

günaydın kızlar dokdora gidenler beni aydınlatın lütfen çok üzgünüm çünkü kese görünüp içinde bebekde göründümü gördünüzmü lütfen yazın benim bebek görünmüyo dedi dokdor kese boş dedi cevabınızı bekliyom

canım günaydın kaç haftalık seninki ve ne zaman doktora gittin

canımya ne dicemi bilemiyorum ama bir daha ne zaman gel dedi doktor.benim de 4+3 günlük bugün gidicem doktora bende korkuyorum aslında

Kızlar bunda korkulacak üzülüecek bişey yok. Önce kese sonra içinde bebek oluşuyor. Bneim bugün 5. haftam bitti. Çarşamba kontrole gittiğimizde sadece kese vardı... Bildiğim kadarıyla 6 ve 7. haftada bebk oluşuyor...

bu gün yine tahlil verdi tahlile bakıp gün vericek gittiğimde aynı manzara olursa kürtaj dedi çok korkuyom ya delirecem

inşş öle olur benimkide oluşurda dünyalar benim olur dua edin lütfen benim için

Kendine böyle sıkıntı yaparsan tabi olmaz. Lütfen iyi şeyler düşün... Bebeğin oluşacak hiç merak etme... Stres yapmaki o da senden etkilenmesin dimi annesi :)

canım tabiki ederiz ama zaten 6.7 haftada anca bebek kalp atışları falan duyuluyor

Bende göremedim henüz. 8. haftada kontrolüm var ve kalp atışlarını dinleyeceğim. Tabi sorunsuz gelişirse inşallah. Bizde henüz keseyle idare ediyoruz :) Hadi sıkma canını pozitif ol. Gelişecek inşallah...

alttan bakıp yinede kese görünüp bebeği görünmeyen varmı kızlar hepinizden allah razı olsun allah bebeklerinize kavuşdursun sizi inşş

ben salı günü 4+3 iken gittim keseyi göremedik. hatta doktor hamile olduğumdan bile şüphe edip orda bana bi idrar testi yaptı. çift çizgi çıktı. daha çok küçük görünmüyo haftaya gel bakalım dedi. yani ben daha keseyi bile göremedim :KK43:(

hasretcim dur hemen paniğe kapılma, belki geç döllenme falandır. kaç haftalık senin bebişin? bir de dr ne zaman çağırdı tekrar bakmak için

X