2009 Mayıs Anneleri

canımya ne dicemi bilemiyorum ama bir daha ne zaman gel dedi doktor.benim de 4+3 günlük bugün gidicem doktora bende korkuyorum aslında

canım benımde 4+3 gunluk.ama nettekı gebelık takvımınde10 ila 16 eylul arasında ılk dr zıyaretı yazıyor dıye bende o zaman gıtmeyı planladım.kese o zaman gorunur dıye.sen bugun gidiyosun demek.benım sat 5 ağustostua.s.

Canım benimde alttan bakıldı ve sadece kese göründü. Henüz bebek oluşmamış dedi. Bu kadar stres yaparsan vücut ters tepki verir. Lütfen bu kadar negatif olma...

6 hafdalıkdı dün gittim bu gün tahlil verdi yapdırdık 2 buçukda alıp tahlili gösderecez ona göre gün vericem durum aynıysa olumsuz gebelik alıcaz dedi

hasret sen kaç haftalık hamilesin? ben şimdi kendi ultrason resimlerine baktım da 4+6 iken kese görünmüş, 6+1 ken kesenin içinde bebek görünmüş. bebişinide kendini de sıkma, Allah yardımcın olsun.

hormon bide hayvansal şeyden oluşan hasdalık çıkdı oda düşük riski yapıyomuş kesenin yanında kanlanmada gördü yani durumum karışık ilginiz için saolun patlicakdım dünden beri

ben,imde bugün daha4+3 bende doktora gidicem erkenmi gidiyorum yoksa

sat tarıhın ne zamandı canım.bu nettekı gebelık takvımlerıne gore ilk dr zıyaretı 10 ila 16 eylul arasında yazıyodu.bilmiyorum ama şimdi kese gorunmesı bıle zor bence.ama sen gıtmek ıstıyorsan gıt nolucak belkıde gorursun:CüvCüv:

canım eğer bi bebek görmeyi umuyosan gitme :) şak abi yana bu haftada sadece kese görünür bebek değil... Bebek 6 ve 7. Haftada kesenin içinde oluşur...

canim bebek zaten görememde kese için yada bir sorun varmi diye gideyim demiştim.

hormon bide hayvansal şeyden oluşan hasdalık çıkdı oda düşük riski yapıyomuş kesenin yanında kanlanmada gördü yani durumum karışık ilginiz için saolun patlicakdım dünden beri

canım geçmiş olsun, Allah hakkında hayırlısını versin. herşey olacağına varıyor o yüzden çok sıkılmamaya üzülmemeye çalış. hayırlısı olsun

Benim sat 1 ağustos. Bugün tam 5 haftamız doldu. Çarşamba günü gittim keseyi gördüm. Şimdilik sorun yok bundan sonra içinde bebek oluşmasını beklicez dedi doktorum. 27 eylülde gidicem kısmetse. O zaman 8 haftalık olmuş olucaz .Bi problem olmazsa hem bebişi hemde kalp atışlarını dinleyeceğiz. Yani şu anda hiç birimizin garantisi yok. Bebek oluşmayabilir. Ama ben hep oluşacak diye düşünüyorum. Kötüyü düşünüp çağırmamak lazım. Stres yaptıkça vücut bunu algılıyor ve ters tepki veriyor. İçinizi hep ferah tutun. Unutmayın ki eğer bi düşük olacaksa bu bebeğin sağlıklı olmamasından kaynaklanacak. Tabiki çok büyük bir acı Allah kimseye vermesin ama şimdiden sıkıntıya düşmeyelim kızlar. Umut edelim ki hepimizin bebişleri keselerinde oluşsun ve biz onları görelim :)

Hasretcim valla bende çok üzüldüm ne diyeceğimi bilmiyorum.ama inşallah sonucun iyi çikar. Bende dün doktora gittim.5+4 benimki. Benimkide görünmedi. Zaten doktor dedi. şu an sadece kese görebiliriz diye. Sadece keseyi gördük.hakkinda hayirlisi olsun.

kızlar ben size birşey diyeceğim.dün doktora gittimya.aslında bu gittiğim doktor benim devamlı gideceğim doktorum değil.benim sürekli gitmek istediğim doktoru aradım bana ilk 13 eylüle gün verdi.çok doluymuş. ben de 13 eylüle randevu aldım.ama dayamayıp işte dün başka bir doktora gittim.ve bu gittiğim doktor bana 16 eylüle gün verdi ve kağıda fk kontrol yazdı. ama tabi artık ben bu doktora gitmeyecğim. yalnız fk kontrol ne onu bilmiyorum.bileniniz varmı.birde 13 eylülde gideceğim doktorumda acaba bana bu fk kontrolü yaparmı bu neyse?

hoşgeldin canımm gerçekten hayırlısı olsun hasret arkadaşım dualarımız seninle

ben şu an 25 yaşındayım.kısmet olursa 26 yaşımda anne olacağımmmmmm......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…