canımya ne dicemi bilemiyorum ama bir daha ne zaman gel dedi doktor.benim de 4+3 günlük bugün gidicem doktora bende korkuyorum aslında
günaydın kızlar dokdora gidenler beni aydınlatın lütfen çok üzgünüm çünkü kese görünüp içinde bebekde göründümü gördünüzmü lütfen yazın benim bebek görünmüyo dedi dokdor kese boş dedi cevabınızı bekliyom
ben,imde bugün daha4+3 bende doktora gidicem erkenmi gidiyorum yoksa
ben,imde bugün daha4+3 bende doktora gidicem erkenmi gidiyorum yoksa
Canım eğer bi bebek görmeyi umuyosan gitme :) Şak abi yana bu haftada sadece kese görünür bebek değil... Bebek 6 ve 7. haftada kesenin içinde oluşur...
canım eğer bi bebek görmeyi umuyosan gitme :) şak abi yana bu haftada sadece kese görünür bebek değil... Bebek 6 ve 7. Haftada kesenin içinde oluşur...
hormon bide hayvansal şeyden oluşan hasdalık çıkdı oda düşük riski yapıyomuş kesenin yanında kanlanmada gördü yani durumum karışık ilginiz için saolun patlicakdım dünden beri
Hasretcim valla bende çok üzüldüm ne diyeceğimi bilmiyorum.ama inşallah sonucun iyi çikar. Bende dün doktora gittim.5+4 benimki. Benimkide görünmedi. Zaten doktor dedi. şu an sadece kese görebiliriz diye. Sadece keseyi gördük.hakkinda hayirlisi olsun.