2009 Mayıs Anneleri

3 tane 25 var demek sasırsım valla.kızlar bı dergıde 26 yasında doğan çocuklar yaslı anne hucresıyle doğuyormus.gecen gunde tvde dr 25 yasına kadart doğurun karıyrınızı bıraz oteleyın dıyordu.

o zaman benimki baya bir yaşlı anne hücresii olacak:):CüvCüv:

bakalım iyi besleniyorum ama hayırlısı olsun canım inşallah.hatta sabahları çaydan başka bişey içemezken hergün sabah artık sütle kahvaltı yapıyorum.

bakalım iyi besleniyorum ama hayırlısı olsun canım inşallah.hatta sabahları çaydan başka bişey içemezken hergün sabah artık sütle kahvaltı yapıyorum.

ayy ben olsem sabah caysız kahvaltı yapamam.hatta ben aksamlarıda 1 demlık ıcıyodum.şimdi cok içmiyorum ama sabah cayla kahvaltı yapıp ustune 1 bardak sut içiyorum:içelim:

mrb kıslarr.benim SAT:5 ağustos.nettekı hesaplamalara gore bende 4+3 um.dun dr a gıttık, hımm kan testı sonucuna bakarak hımmm daha cok kuçuk goremeyebılırız dedı.gerçektende kese bile gorunmedi.15 eylülde tekrer çağırdı.yani 15 eylülde 5.5 haftalık falan olucam.kıslar bılgısı olanlar ltfn bılgılerını benımle paylaşsın.4+2 yken kesenın gorulmemesı normalmıdır sızce??cvplarınızı beklıyorum kıslar....

benimde 6 ağustos bugün gidicem 4+2 yim yarın falan bende bildiririm durumu
a.s.

6 hafdalıkdı dün gittim bu gün tahlil verdi yapdırdık 2 buçukda alıp tahlili gösderecez ona göre gün vericem durum aynıysa olumsuz gebelik alıcaz dedi

hasretcm inş böle birşey yoktur. Hemen paniğe kapılma.Bakalım sonuç ne olacak sen bol bol dua et şimdi.:teselli:

kızlar bu arada henüz keseyi bende göremedim.Dr uma yarın gidecektim ama erteletmek zorunda kaldık diğer hafta cumartesiyi beklemek zorundayımm(
nasıl geçecek bilmiyorumm...

Ben 26 yaşındayımm kızlarrr... Öle hücrelerimizin bu yaşta yaşlanacağına da inanmıyorummm:)))

sizde hamişlikte 26 olacaksınız ona göreee :)))

kızlar hepimizin bebişleri kısmat olursa aynı burçtan olacaklar boğa burcuu...(Benim çok sevdiğim bir burçtur:) Peki sizin burcunuz nedir Merak ettim ben???

kızlar hepimizin bebişleri kısmat olursa aynı burçtan olacaklar boğa burcuu...(Benim çok sevdiğim bir burçtur:) Peki sizin burcunuz nedir Merak ettim ben???

ben başak burcuyum canım eşimde koç bebişde inş.boğa olcak:):CüvCüv:

Bende yazayım:::

Ben Oğlak burcuyum Eşim Yengeç Bebişimizde (inşşşşşşşşşşş) boğa olacakkkk

bende 4+3 üm.5 ağust sat.ben 16 eylule randevu aldım çunku simdi kse bıle gorulmez

kızlar ben size birşey diyeceğim.dün doktora gittimya.aslında bu gittiğim doktor benim devamlı gideceğim doktorum değil.benim sürekli gitmek istediğim doktoru aradım bana ilk 13 eylüle gün verdi.çok doluymuş. ben de 13 eylüle randevu aldım.ama dayamayıp işte dün başka bir doktora gittim.ve bu gittiğim doktor bana 16 eylüle gün verdi ve kağıda fk kontrol yazdı. ama tabi artık ben bu doktora gitmeyecğim. yalnız fk kontrol ne onu bilmiyorum.bileniniz varmı.birde 13 eylülde gideceğim doktorumda acaba bana bu fk kontrolü yaparmı ?

boğa burcundan hıc bır yakınım olmadı.
ben kova esim aslan bebek boğa olacak
boğanın en anlasamadığı burclar kova ve aslanmıs tuh ya
baktım sakın ve sessız bır bebek olurmus okumatı ve calısmayı sevmezmıs
boğa burcunun ozellıklerını hıc bılmıyorum ya bılen varmı

yaa.. Ama bu sizin bebeğiniz olack inş...anlaşırsınız pek ala gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2
http://www.yorumcu.com/astroloji/astroloji-yazilari.asp?artID=212

Bak burda boğa bebeklerinden bahsediyor.Çok sevimli olurlarmış.Okuyunca için rahatlarrnaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…