2009 Mayıs Anneleri

darısı benimde başıma benim tam 4 haftalık ama bende dayanamayıp cuma gidicem cts yi bekleyemicem umarım kese belli olur

Hadi bakalım canım inşallah görürüsün keseyi. Göremezsenizde dert etme sakın. Bikaç gün bekleyince ortaya çıkıyor yaramazlar :) Bak benim geçen çarşamba ortada bişey yoktu ama bugün gördük kesemizi :)

arkadaşlar belli bir beslenme takip ediyormusunuz.ben meyve sebze süt balık en çok bunları tüketiyom

ah nerde o günler.ben şu 2 gündür hiçbirşey yemedim desem yeridir yani.ya midem almıyor ne yapcam.bulantı yok ama yemek yiyemiyorum...

kıslarrrrrrrrrrrrr.bende dün kan testi sonucumdan öğrendim.bende şuan 4-5 haftalık hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.allahım çocuk isteyen herkesin kucağına sağlıklı bebişler versin inşallah

canım coook tebrık ederım ya.bende bu sabah öğrendım.sat ne zamandı.hepımızınkı sağlıklı olur inşallahhhh:lepi:

ayvalık ve afakat hoşgeldiniza.s. tebrik ederim
Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin:Saruboceq:

kızlar bugün ben de bi turşu yedim, hiç sormayın kendimden geçtim. canım hep ekşi tuzlu şeyler çekiyo ama bu aşermek mi bilemiyorum. bugün de markette turşuyu gördüm aldım canım çekti ama öyle farklı bi his gibi değildi. sonra eve gelip yemekte yemeye başlayınca.... aman allahım o ne keyifti anlatamam. şaka maka gerçekten aşermişim galiba, hayatım boyunca bu kadar zevkle turşu yememiştim :)))

yeni mayıs anneleri çoğalmaya başlamış. sizlerde birgün biz eski mayıs annelerini yerini alırsınız sağ salim inş. nekadar heyecanlısınınız okudukça özendim valla yine size. ben evde yaptığım idrar tahlilinden sonra beklemiştim 8 haftam dolsun diye. o hem keseyi hemde kalp atışını aynı anda ilk defa görmüştüm. okadar heyecanlanıp duygulanmıştımki. karnınımda yavaş yavaş büyüyüp hele o yüzünün belirgin olması gözleri, ağzı, burnunu. ardından ellerini kımıldatması tekmeleri. karnınızda öyle tekmeler atıcakarki yeri gelicek gece uykudan uyandırıcak. o ellerini ayaklarını yada dirseklerini karnınızda gezdirirken görücek ve çok tuhaf olucaksınız. bu duyguları bana yaşatan meleğim şimdi yatağında mışıl mışıl uyuyor. 1 hafta sonra 4. ayımız bitiyor. inş içerdeki güzelliklerini yaşayıp dışardaki o bambaşka güzelliklerinide yaşarsınız bir an önce. inanın şuan sizler için belki zaman geçmiyor ama doğduktan sonra hele şu zamanlara gelince zamnın durmasını isticeksiniz...... rabbim tüm istiyenlere evlat nasip etsin inş.... sizlerinde biran önce kucaklarınıza almayı nasip etsin.... amin....

kızlar size tavsiyem fazla kalabalıklaşmadan yavaş yavaş listenizi yapın isterseniz. bizim listeye bi göz atın bakın yaparsınız ona göre gülez oluyor kim var kim yok kaç kişi biliniyor.

http://www.kadinlarkulubu.com/muhte...tlerini-liste-yapalim-hadi-t169234/index.html

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri-listesi-ve-dogum-yapanlar-t174160/index.html

bide ben hamileligimi hep buradan takip etmiştim hafta hafta. her hafta olan şeyleri yaşadım gerçekten enazından bilip bu normalmiş dersiniz. olucak şeyleride önceden bilip hazırlıklı olursunuz. nacizane bilgilerimi paylaştım sizlerde umarım iyi yapmışımdır...
http://www.drkocatepe.com/ sol taraftaki muhtemel doğum tarihi hesaplayıcısından haftalık gebelik tarihi çıkıyor
hepinize sevgiler..... a.s.a.s.a.s.

Son düzenleme:

Canım çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin... son regli tarihin neydi?

Ne güzel anlatmışsın yaşadıklarını. Allah bebğine uzun ömürler versin...

Bak bu çok iyi bi fikir. Ben hemen bi konu açıyorum şimdi :) Yeni mayıs anneleri muhtemel doğum tarihlerini yazsınlar. Cinsiyetler belli oldukça onlarıda ekleriz...

yazdıklarını okuyunca çok duygulandım, o kadar güzel anlatmışsın ki. tabi ben şu anda geleceği bu kadar ayrıntılı göremiyorum. sayende bir de senin pencerenden baktım, bakabildim. çok teşekkür ederima.s.

aramıza yeni katılan arkadaşalr hoşgeldiniz

bende 4+2 yim yarın doktora gidicem en azından içim rahat etsin diye.çok heyecanlıyım şimdiden

aramıza yeni katılan arkadaşalr hoşgeldiniz

bende 4+2 yim yarın doktora gidicem en azından içim rahat etsin diye.çok heyecanlıyım şimdiden

Git canım merak edersin tabi. Ojelifıstıkta şuan doktorda olmalı :) Biran önce gelsin bakalım gördümü keseyi. Ne hissetti :)

tebrik ederim.hoşgeldin aramıza.hayırlı hamilelikler....

arkadaşlar ben geldimmmmm.uzun bir bekleyişin ardından keseyi gördük...doktor iyi bir yerde oluşmuş kese dedi.ultrasona göre 5+4 günlük gözüküyormuş.gelişimide çok iyi dedi.ayyyy çok şükür içim rahatladı....sizler ne yaptınız bakalım???

Canım hoşgeldin. Cok sevindim. Sabahtan beri senin haberlerini bekliyoruz :) Nasıl çok heyecanlandın mı görünce??? Ne güzel bi duygu dimi. Allah hayırlısıyla kucağına almyı nasip etsin inşallah. Bi sonraki randevun ne zaman?

hade cnm geçmiş olsun için rahatlamıştır eminim.Sonuna kadar böle sorunsuz devam eder inş.. artık hamiş olduğunu inanmışsındır hıı:1rolleyes:

Ben de cumartesiyi bekliyorum inş senin gibi ben de bir ohh çekebilirim hayırlısıylaa..:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…