Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu sabah hamıle olduğumu öğrendim..çook mutluyum.bende mayıs annesıyım
aramıza sende hoşgeldin...hayırlısıyla bebişlerimizi alırız inşallah...burası çok güzel bir site bu arada
haklısın valla ne diyim. zaten eşimin korkusun dan sesimide çıkaramadım.o yüzden bugün tutmadım.ama ne yapıyım canım birşey yemek istemedi.sizde çok turşu yiyormusunuz yoksa bir tek benmiyim acaba?
herkeze merhaba kızlar bende yeni hamiş olduğumu öğrendim bebiğimi düşürmüştüm bundan önceki gebeliğimde allahım hepimize sağlıklı hamişlikler nasip etsin bende mayıs annesiyim
aramiza hoşgeldin allah tamamina erdirsin canim kaç haftalikk
herkeze merhaba kızlar bende yeni hamiş olduğumu öğrendim bebiğimi düşürmüştüm bundan önceki gebeliğimde allahım hepimize sağlıklı hamişlikler nasip etsin bende mayıs annesiyim
kızlaar merhabaaa ...
mayıs ayının güsel hamişleri nasıl bakalımsositosositosositososito
pnr dr gitmişsin keseyi görmüşsün aynı durumdayız .demekki benim kesede oluştu(tabe inş).
Ben de çok heyecanlıyımm.Cumartesi gününü sabırsızlıkla bekliyorumm.
Ayvalık hoşgeldin aramıza arkadaşıma.s.
Ojelifıstık turşu hiç istemiyo benim cnm .
Hep tatlı şeyler istiyorumm..
Ye ekşiyi çıkar ayşeyi derler kız öı olcek senin ki acabakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile2naniknanik
valla bilmiyorum artık ne olursa.hayırlısı olsunda
kızlaar merhabaaa ...
mayıs ayının güsel hamişleri nasıl bakalımsositosositosositososito
pnr dr gitmişsin keseyi görmüşsün aynı durumdayız .demekki benim kesede oluştu(tabe inş).
Ben de çok heyecanlıyımm.Cumartesi gününü sabırsızlıkla bekliyorumm.
Ayvalık hoşgeldin aramıza arkadaşıma.s.
Ojelifıstık turşu hiç istemiyo benim cnm .
Hep tatlı şeyler istiyorumm..
Ye ekşiyi çıkar ayşeyi derler kız öı olcek senin ki acabakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile2naniknanik
Sağolasın canım. Gittik gördük sonunda. İnanılmaz rahatladım :) Şimdide kalp atışları için gün sayıyorum :) Bu heyecan hiç bitmez... Sende gör keseyi bak dediklerimi nasıl anlayacaksın :)
allahım darısı başımaaaaaaaaaaaaa