2009 Mayıs Anneleri

herkeze merhaba kızlar bende yeni hamiş olduğumu öğrendim bebiğimi düşürmüştüm bundan önceki gebeliğimde allahım hepimize sağlıklı hamişlikler nasip etsin bende mayıs annesiyim

haklısın valla ne diyim. zaten eşimin korkusun dan sesimide çıkaramadım.o yüzden bugün tutmadım.ama ne yapıyım canım birşey yemek istemedi.sizde çok turşu yiyormusunuz yoksa bir tek benmiyim acaba?

Yok valla tatlım ya ben sadece sürekli makarna istiyorum :)

kızlar bu sabah hamıle olduğumu öğrendim..çook mutluyum.bende mayıs annesıyım

Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allah tamamına erdirsin...

herkeze merhaba kızlar bende yeni hamiş olduğumu öğrendim bebiğimi düşürmüştüm bundan önceki gebeliğimde allahım hepimize sağlıklı hamişlikler nasip etsin bende mayıs annesiyim

Canım çok sevindim ya. İnşallah bu sefer hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini... Çizelgenden gördüüm kadarıyla aynıyız :) Bende 4+6'yım :)

kızlaar merhabaaa ...
mayıs ayının güsel hamişleri nasıl bakalımsositosositosositososito
pnr dr gitmişsin keseyi görmüşsün aynı durumdayız .demekki benim kesede oluştu(tabe inş).

Ben de çok heyecanlıyımm.Cumartesi gününü sabırsızlıkla bekliyorumm.

Ayvalık hoşgeldin aramıza arkadaşıma.s.

Ojelifıstık turşu hiç istemiyo benim cnm .
Hep tatlı şeyler istiyorumm..

Ye ekşiyi çıkar ayşeyi derler kız öı olcek senin ki acabakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile2naniknanik

cnm tebrik ederimm inş bu defa tamamına ulaştırsın Allahım bizi.Bu defa üzülmeyelim inş.
Çünkü bende 2 tane bebeğimi kan pıhtılaşması sebebiyle kaybettim:1no2:

Sen neden düşük yaşadın acabaCADIARZU

hoşgeldin tebrik ederiz.gözün aydın olsun...

kızlaar merhabaaa ...
pnr dr gitmişsin keseyi görmüşsün aynı durumdayız .demekki benim kesede oluştu(tabe inş).

Ye ekşiyi çıkar ayşeyi derler kız öı olcek senin ki acabakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile2naniknanik

valla bilmiyorum artık ne olursa.hayırlısı olsunda

kızlaar merhabaaa ...

Sağolasın canım. Gittik gördük sonunda. İnanılmaz rahatladım :) Şimdide kalp atışları için gün sayıyorum :) Bu heyecan hiç bitmez... Sende gör keseyi bak dediklerimi nasıl anlayacaksın :)

Sağolasın canım. Gittik gördük sonunda. İnanılmaz rahatladım :) Şimdide kalp atışları için gün sayıyorum :) Bu heyecan hiç bitmez... Sende gör keseyi bak dediklerimi nasıl anlayacaksın :)

cnm tahmin edebiliyorummm.

küçük meleklerimiz onlar nasıl heycanlanmayız görmek için...

annelik işte yaaa ... rahmine düştüğü an sarıyo mutluluğu,annelik duygusuuuu..

bu günlerde fazla duygusal oldum galiba :CüvCüv::CüvCüv:senağlama

darısı benimde başıma benim tam 4 haftalık ama bende dayanamayıp cuma gidicem cts yi bekleyemicem umarım kese belli olur

X