2009 Mayıs Anneleri

Atlatırız canım atlatırız. Herşeyin hakkımızda hayırlısı. Bugünlere geldim, bebeğimin kesesini gördüm ya bundan sonrasıda geçer gider inşallah :) Allah hepimize kolaylık versin...

Yok canım Çiftehavuzlar Medamerican. Medicana değil... 140.-ytl.

Ooo bize uzakmış. Bu tarafta olsan doktorumu tavsiye ederdim. Çok iyi bi doktor. Biz çok memnunuz. Ama o taraflarda doktor bilen arakadaşlar vardır. yazarlar sana mutlaka...

kızlar ben dün oruçtumya.akşam iftarda hiçbirşey yiyemedim.miden kazındı ama yiyeceklerden midem bulandı.bir tek turşu yedim çokça.sonra birde onun suyunu içtim.sonra gece sahura kalktım.midem ağrıyordu.sahurdada bir tek süt içip bir yumurta yedim.yani doğru güzgün birşey yiyemedim.zaten bugün oruç değilim.ama hala midemde bir faaliyetler var ama anlayamadım.ağrıyormu bulanıyormu bilemiyorum.bugün ara arada başım dönüyor ya...

slm arkadaslar bende yenı uyeyım bende hamılyım ama benım hep sorunlu oluyo cok cnm sıkılıyo burası cok guzel dertlesmek ıcın allah herkesın yardımcısı olsun cok heyacanlıyım bugun doktora gıtcem aynı korku bende de var inş kotu bısıye cıkmaz

hoşgeldin aramıza.tebrik ederiz.neyin varki ? ne kadarlık hamişsin?

canim hoşgeldin allah tamamina erdirsinn sorun ne ??

Ojelifıstık canım niye dikkat etmiyosun? Aç karnına turşu ve turlu suyu içersen tabi miden rahatsız olur. Bide gece süt içmişsin yine boş mideye. Çok gaz yapar. Ama böyle yapma tatlım. Dikkat et...

Medusa hooşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun hamişliğin. Ne kadarlık hamilesin? Sorun nedir?

korkma cnm ya bısey olmaz ole yada bole cıkcak o cocuk allah yardımcın olsun bende cok tırsıyom ama bellı etmıyom :)

haklısın valla ne diyim. zaten eşimin korkusun dan sesimide çıkaramadım.o yüzden bugün tutmadım.ama ne yapıyım canım birşey yemek istemedi.sizde çok turşu yiyormusunuz yoksa bir tek benmiyim acaba?

haklısın valla ne diyim. zaten eşimin korkusun dan sesimide çıkaramadım.o yüzden bugün tutmadım.ama ne yapıyım canım birşey yemek istemedi.sizde çok turşu yiyormusunuz yoksa bir tek benmiyim acaba?

VALLA BENDE GEÇEN GECENİN BİR YARISI 1 TABAK KORNİŞON YEDİM TABİ SONRA MİDE YANMASI EŞİM BİLE HAYRET ETTİ:1hug:

Canim kontrol panelinden kişisel bilgilerine gir sectiğin şeklin altinda kodlamalari ordaki gebelik takibi kilo bölümüne kopyala bende baya uğraştim en sonunda olduu

aramıza sende hoşgeldin...hayırlısıyla bebişlerimizi alırız inşallah...burası çok güzel bir site bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…