- 4 Haziran 2008
- 4.187
- 4
- 43
medamerican'dan mektem özkan girgin'e gidiyorum canım. Biri 15 gün olmak üzere teyzemin iki doğumunuda o yaptırdı. çok bilgili, güler yüzlü bi doktor...
yok canım çiftehavuzlar medamerican. Medicana değil... 140.-ytl.
slm arkadaslar bende yenı uyeyım bende hamılyım ama benım hep sorunlu oluyo cok cnm sıkılıyo burası cok guzel dertlesmek ıcın allah herkesın yardımcısı olsun cok heyacanlıyım bugun doktora gıtcem aynı korku bende de var inş kotu bısıye cıkmaz
slm arkadaslar bende yenı uyeyım bende hamılyım ama benım hep sorunlu oluyo cok cnm sıkılıyo burası cok guzel dertlesmek ıcın allah herkesın yardımcısı olsun cok heyacanlıyım bugun doktora gıtcem aynı korku bende de var inş kotu bısıye cıkmaz
Ojelifıstık canım niye dikkat etmiyosun? Aç karnına turşu ve turlu suyu içersen tabi miden rahatsız olur. Bide gece süt içmişsin yine boş mideye. Çok gaz yapar. Ama böyle yapma tatlım. Dikkat et...
Medusa hooşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun hamişliğin. Ne kadarlık hamilesin? Sorun nedir?
haklısın valla ne diyim. zaten eşimin korkusun dan sesimide çıkaramadım.o yüzden bugün tutmadım.ama ne yapıyım canım birşey yemek istemedi.sizde çok turşu yiyormusunuz yoksa bir tek benmiyim acaba?