2009 Mayıs Anneleri

arkadaşlar ben geldimmmmm.uzun bir bekleyişin ardından keseyi gördük...doktor iyi bir yerde oluşmuş kese dedi.ultrasona göre 5+4 günlük gözüküyormuş.gelişimide çok iyi dedi.ayyyy çok şükür içim rahatladı....sizler ne yaptınız bakalım???

hoşgeldin ojelifıstıkcım.
canım senin bebişle benim bebiş arasında 1 gün fark var.
benim 5 + 5
ozaman senin doğum tarihi de mayısın ilk haftası mı?

ojeli fıstık doktorun bir sonraki kontrole ne zaman çağırdı?
arkadaşlar birde benim merak ettiğim kalp atışları ne zaman duyuluyor?????

canım hayırlı olsun çok sevindim inşallah aynı haberlerler yarın bende gelirim doktordan

ojeli fıstık doktorun bir sonraki kontrole ne zaman çağırdı?
arkadaşlar birde benim merak ettiğim kalp atışları ne zaman duyuluyor?????

İnternetten bebeklerin her haftasını tek tek okudum... 7. haftadan itibaren başlıyormuş duyulmaya. 8.haftada el kol hareketleri bile gözüküyormuş. Benim bir dahaki kontrolde tam 8 haftalık olucam :) Çok heyecanlıyım. İnşallah elini kolunu hareketlerini görürüm :)

Bu arada yeni bi konu açtım 2009 mayıs anneleri tahmini doğum tarihi listesi diye. Oraya tahmini tarihlerinizi yazın bende listeye ekleyeyim...

arkadaşlar kontrol paneline ben ticket yükleyemeidm benim için biriniz yapabilirmi beyendiği birşeyi:KK43:

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.gerçekten çok tuhaf bir duyguymuş. bir daha 13 eylülde gitcem.sanırım kalp atışlarını dinleyeceğiz.
evet doğum tarihim internette 4 mayıs gözüküyor.aysunsudanaz senin son adet tarihin ne zamandı benimki 28 temmuz.doktor gelişimi iyi dedi. benim sat. göre 5+3 olması gerekirken ultrasonda 5+4 gözüküyor bebişimmmm

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.gerçekten çok tuhaf bir duyguymuş. bir daha 13 eylülde gitcem.sanırım kalp atışlarını dinleyeceğiz.
evet doğum tarihim internette 4 mayıs gözüküyor.aysunsudanaz senin son adet tarihin ne zamandı benimki 28 temmuz.doktor gelişimi iyi dedi. benim sat. göre 5+3 olması gerekirken ultrasonda 5+4 gözüküyor bebişimmmm

Çok iyi ya. Ne güzel gelişiyo bebişlerimiz :) Sen kalp atışlarını erken dinliceksin. Ben 27 Eylül'de gidicem :) O zamanda 8 haftalık olmuş olucak kara kuzum :) Resim verdiler mi :) Ben hala elimden düşürmüyorum :)

canım ticker yazan ilk sıradaki olursa iyi olur:)çok teşekkür ederimmm valla kaç gündür uğraşıyordummm

Tamma canım şimdi o linki kopyala kontrol panelinde en üstte detay bilgileri kısmı var orayı aç en altta kilo kontrol takip alanına yapıştır ve kaydet... Güle güle kullan :KK66:

X