2009 Mayıs Anneleri

Canım banada bakarmısın
benim 21/03/1984
eşimin 14/04/1983
bebişim 27/05/2009 olucak inşallah:))

bende istiyom canım yaaa
ben:12.01.1980
babası:07.11.1981
bebek:11.05.2009 inşallah tabi

Ece cnm tşk ederim doktorumda kiz dedi ama kesin değil dedi bakalim belli olucak ya kizlar takvimin başina bebşimin fotosunu koyucam nasil oluyor yapamiyorum

selam kızlar benım dogum tarıhım 5 mayıs ama sezeryanla alıcaz ıkız oldukları ıcın dedı doktorum sanırım nısanın son haftası olucak bır aksılık olmasa buyuk ıhtımalle nısan annesı olucam ama ben burda sıze cok alıştım o yuzden nısan annelerıne gecmıycem sızle gecsın zamanım :))))))
bu arada bana ıkı kızın olucak demıştı doktor ama bırı kız bırı erkekmış erkek olan kesın pıpısını herşeyını gosterdı :))))) ınsallah dıgerı kesın kızdır gercı farketmez yeterkı saglıklı hayırlı olsunlar

kızlar bu arada bende gebelık takvımı ıstıyorum ama nerden yaptıgınız bulamadım banada anlatırmısınız

hayırlısı olsun canım allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.

SEHERCİM TİCKERshack.com burdan yap tatlım kontrol paneline kilo takibi yerine kopyala yapıştır veya bana son adet tarihini söyle ben yaparım canım

Eet zor tabi..benim missed abortus..ama atlamışım pardon yazdığını sen kanama demişsin bende hiç ne bir koyu akıntı nede bir kanama hiç öyle birşey olmamıştı...hatta sabahtan ilaç verdiler akşama ancak yola girdide kürtaj yaptılar..

amin cnm.seninde benim gibi olmuş neredeyse ama benim 9 ,5 haftalıkken kalbi durmuş.öyle dediler raporda. .şimdide heyecanlıyım kısmet...

bende öyle istiyorum inşallah geçer allahtan önümüz kış günler daha hızlı geçiyor sanki.

canım nasılsın hayatım bebiş nasıl annesi 16-20 haftaları arasında hareketlerini hissetmeye başlarız hayırlısıyla
zaman çabuk geçiyor aslında hamileliğin tadını çıkarmak lazım çünkü bebek doğduktan sonra insan bir garip oluyor içinde taşıdığı meleği artık kucağında
Allah hepimize sağlıklı bebekler sorunsuz hamilelikler nasip eder inşallah:1hug:

canım sen takvimin kenarına o maşşal nasıl koydun bende bebişim usgsini koyucam koyamıyorum

kızlar kim bakıyorsa banada bakabilir mi ya :?
benim d.tar 30/08/1985
eşimin 08/12/1983
bebişimin 01/06/2009 :) :)

iyiyim canım saol.inşallah çok heyecanlanıyorum.hissedince nasıl duygu içine gireceğimi.
inşallah herşey hepimiz için yolunda iyi gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…