dırımkızı cok zor yavv sen yınede ver bakalım bı tahmınde bulunmaya calısayım
Canım banada bakarmısın
benim 21/03/1984
eşimin 14/04/1983
bebişim 27/05/2009 olucak inşallah:))
selam kızlar benım dogum tarıhım 5 mayıs ama sezeryanla alıcaz ıkız oldukları ıcın dedı doktorum sanırım nısanın son haftası olucak bır aksılık olmasa buyuk ıhtımalle nısan annesı olucam ama ben burda sıze cok alıştım o yuzden nısan annelerıne gecmıycem sızle gecsın zamanım :))))))
bu arada bana ıkı kızın olucak demıştı doktor ama bırı kız bırı erkekmış erkek olan kesın pıpısını herşeyını gosterdı :))))) ınsallah dıgerı kesın kızdır gercı farketmez yeterkı saglıklı hayırlı olsunlar
hayırlısı olsun canım allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.
amın canımm zaman cok cabuk gecsın ıstıyorum bıran once anne olalım
cnm aslında kanı pıhtılaştıran birden fazla neden var..Ve bu nedenler arttıkça risk fazlalışıyor.Protein s protein c bunlarada bakılıyor eğer düşükse bu değerler..Yine pıhtılaşma için etken..Sadece bir neden olursa belki sağlıklı gebelik bile geçirbiliyorsun..Allahım bileceği iş..
Benim düşüklerim inkomplet abortus diye tanımlandı..Yani düşüğün tam olarak gerçekleşememesi şeklinde..Ama ikincisi neredeyse komplet abortustu yani neredeyse tamamı düşmüştü..Birincisinde kürtaj oldum ama ikincisinde uyuşturmadan temizlediler.Zaten tamamlanmış nerdeyse diye...
Ay cnm çok tadsız konular ya bunlar..Allahım kimseye yaşatmasın...zor zamanlardıı(
merhaba canım geçmiş olsun ... maalesef üzücü olaylar yaşadık .. allah bu bebeklerımıze sağlık sıhhat versin .sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin .. tabiii tüm anne adaylarımıza .. oncekı hamılelıgımde 8 . haftamda hafıf lekenmelerım vardı . dınlenme ıle gectı 10 haftalıkken gıtıgımde her şey normaldı .. fakulteye bıle başlamıştım.. 12 haftada ikili test ıçın gun vermıstı dr um .. gıttıgımde 11 haftalıkken kalbının durdugunu soyledı dr ..dunyam başıma yıkıldı .. hiç belırtı vermemestı ne agrı ne kanama...nedenı bulunamadı ... şimdı allaha şukur tekrar hamıleyım .. ama endişelerım hala devam edıyor ... hatta eşimle bıle anlaşamıyoruz bu konuda .. benı fazla telaşlı goruyor.. ben ikli testımı yaptırdım ... şükurler olsun guzel çıktı.. şu an calışıyorum .. umarım her şey yolunda gıder.. dedıgın gıbı allah hep yanımızda olsun.. bızı bebeklerımıze kavuştursun...:CüvCüv:
senınkıde ..kız-tatlicadiarzu-
bende öyle istiyorum inşallah geçer allahtan önümüz kış günler daha hızlı geçiyor sanki.
canım nasılsın hayatım bebiş nasıl annesi 16-20 haftaları arasında hareketlerini hissetmeye başlarız hayırlısıyla
zaman çabuk geçiyor aslında hamileliğin tadını çıkarmak lazım çünkü bebek doğduktan sonra insan bir garip oluyor içinde taşıdığı meleği artık kucağında
Allah hepimize sağlıklı bebekler sorunsuz hamilelikler nasip eder inşallah:1hug:
canım nasılsın hayatım bebiş nasıl annesi 16-20 haftaları arasında hareketlerini hissetmeye başlarız hayırlısıyla
zaman çabuk geçiyor aslında hamileliğin tadını çıkarmak lazım çünkü bebek doğduktan sonra insan bir garip oluyor içinde taşıdığı meleği artık kucağında
Allah hepimize sağlıklı bebekler sorunsuz hamilelikler nasip eder inşallah:1hug:
canım sen takvimin kenarına o maşşal nasıl koydun bende bebişim usgsini koyucam koyamıyorum