Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başım ağrıyor ve midem bulanıyor bişeyler hazırlamak istemiyorum ama karnımda aç yawfff
canım benım düşünmekten kafayı yıycem dıyorumkı bos dış gebelık düşük ne bılım toplumda hanı sık rastlanan tamam bunlarda yıkıcı ama benım dıyorum boyle değil bebeğimde anomalı olması yanı bunu kafamdan atamıyorum cesaret edemem gebelığe cok istıyorum bebek ama boyle bısey olursa ben daha hayata tutunamam cok kotu bısey ya
canım benım .. herşeyın hayırlısı allahtan ..lutfen uzulme .. erken tespıt etmelerı aslında daha ıyı ....ilerleyen donemlerde daha da sıkıntı yaratabılırdı .. allahın ıstegıyle tekrar hamıle kalırsın .. benım de iki kaybım var ..bırı 7 haftalıktı düştü .diğer hatta gecen sene 11 haftalıktı kalp atışları durdu .. çok uzulmustum allaha cok şukurler olsun yenıden hamıleyım .. oncelerınde de şimdi de çok ıyı proflara gıttım ama eger yapılacak bır şey yoksa onların bıle ellerınden bır sey gelmıyor .. şu an bıle her gun endıse içindeyım.. dr a gıttıgımde ultrasonun ılk sanıyesınde sordugum ılk sey kalbı atıyor mu dıye sormak oluyor .. canım benım uzulme damek nafıle ama ne olur kendını hırpalama ..yenıden olur . umudunu kaybetme .ben hamılelıgı bır maratona benzetıyorum uzun bır mesafe ..dogal olarak bu uzun mesafede kayıplar olabılıyor .. ama onemlı olan umutla yenıden başlamak...
canım ben akşama ıspanak yapıcam eve gidince bak sen ne güzel evindesin güzelce pişir yemeklerini bol bol ıspanak ye bebişlerimize demir lazım
ya kaldıramıyorum kirazı yeni resimleri kabul etmiyor!! güzdüz azcık az konuşunda,akşam beni de bekleyinn!! bak kızarım haakötükedihüso evet canım öğretmenim. 27 tane sıpam var kaydirigubbakcemile3cnm kaldır allah rızası için şu kirazı
sen öğretmenmisin ne kadar çok çocuğun var senin kızzzzzz
evet gündüz lak lak yapıyoruz
benimde okulda bi ark var benden 3 hafta önce. aradaki tek fark,o 40 kiloydu hamile kaldığında, ben 78!:1shok: tabiki ben büyüyorum,o büyümüyoÇok üzgünüm çoooksorma canım işyerinde hamile olarak 3 kişiyiz ve hepimizde aynı dönemdeyiz malesef kıyaslama çok oluyor bir tane arkadş var daha hiç kilo almadı incecik bende 2,5aylık demeye çekiniyorum sanki 4aylık gibiyim ama napıyım bende benim iç karnım çok küçükmüş diyorum bebeğimiz sağlığı yerinde olsunda alayım napıyım öle çok aşırıda yemiyorum ama :uhm:napıyım
yaa bende daha 1 kilo almışım ama,pantolonlarım kapanmıyor!! hamile pantolonu yada etek giyiyorum artıksenağlamaderyaçetin canım çokgeçmiş olsun. dinlenmene devam et. iyileştm diye yorma kendini. azcık naz yap eşine.
bu arada ben kakao yağını sordum doktora sürebilirsin dedi.
ben,m karnım çoğu sabah dümdü. eskisinden bile düz valla. kilo verdim diye herale. ama işin garibi göbek deliğim biraz genişledi buna rağmen:)))
canım ben akşama ıspanak yapıcam eve gidince bak sen ne güzel evindesin güzelce pişir yemeklerini bol bol ıspanak ye bebişlerimize demir lazım
mutahhara canım senın erkek galıba....
yemek yapamıyorum cnm soğan kokusu hala midemi bulandırıyor hem dün bitti ıspanak
taze fasulye var ama canımistemedi..
bugün halsiz ve keyifsizim
zaten duygusalım bu aralar! geçen akşam eşim kumandayı vermedi diye ağlıyodum nerdeyse:çok üzgünüm:
cnm benim kanımda pıhtılaşma sorunum var..Bu nedenle hamişliğimin başından sonuna kadar hergün kullanmam gereken iğnelerim ve hergün yine bir tane içmem gereken coraspinim var....2 tane bebişimi de bu nedenle kaybettim..Bu nedenle korkularım var..
Az sonrada iğne satim geliyoo.. 8 30 Eşimde ist a gitti..Kendi kendime vuracağımm inş..
Coraspini ben hergün kullandım cnm Öle hiseetiğim bi karı ağrım olmadı..Senin neden ağrıdı ki acaba??
Böle cnm sağlıkla bebişime kavuşayım da inş değer diyorummm..Yinde de siz bize göre daha şanslısınızz..
ende hareketlerini hissetmiyorum canım ama can atıyorum o duyguları yaşamak için benimde daha evvelden göbüş vardı ama biraz daha büyüdü ve karnımın altı çok kaşınıyo