- 4 Haziran 2008
- 4.187
- 4
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama yinede kız çocukları evlenseler bile anneye daha düşkün oluyolar canımm ...-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
bu arada benimde eşim kız diyorr onun dışında gören herkez erkek diyorr bakalım hayırlısı 1 hafta sonra bellli olacak inşallahhh
hadi hayırlısı bakalım. zaten 1 aya kadar hepimizin cinsiyetler belli olur di mi?
tabi canımm allahın izniyle belli olurr...
NEYSE KIZLAR MUHABBETİNİZE DOYUM OLMUYORR VALLA AMA BENİM YATMAM GERKİYOR ARTIKK BOL BEBİŞLİ RÜYALAR GÖRÜNN..MUTLU UYANINN..HADİ ALLAH RAHATLIK VERSİN SİZE VE BEBİŞLERİNİZEE ....
arkadaşlar 3 testi yaptıracak olan varmı yada yapan fikirlerini öğrenmek istiyorum ben pek yaptırma taraftarı değilimde acaba benim gibi düşünen varmı diye merak ediyorum
canım aslında doğumu ist da yapsan ne güsel olurr anacığın sana el bebek gül bebek bakardıı sen bunu bi düşün bencee kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
günaydın cnmm...
Bende normalde yüzüstü yatıyordum ama hamişliğimi öğrenir öğrenmez dikkat etmeye başladım..Hiç yüzüstü yatmadım ondan sonra...Ne olur ne olmaz cnm..Uyurken bilemezsin baskı felan uygularsın..Değiştir biran önce yatış şeklini bence...En uygun yatış şekli sol tarafa doğru olan diye biliyorum...Bebiş için uygun pozisyon oluyormuş...okiş
cnm sayende ben de bir daha baktım nasıl yatmamız gerektğine Yüzüstü ve sırt üstü pek ii diilmiş.Sağ ve sol( özellikle sol tarafa)tarafa yatmak gerekiyormuş...
Gebelikte nasıl yatmalı hamilelikte rahat yatış şekilleri gebelikte yatış biçimi gece yatma problemleri
Burada yazıyor...Faydalı bir bilgi...Buyrun..
Son aylarda özelikle doğum yapma rüyaları çok oluyomuş ,erken başlamışsın sen:))Bende görüyorum böyle ruyalar bu arada:))
cnm sayende ben de bir daha baktım nasıl yatmamız gerektğine Yüzüstü ve sırt üstü pek ii diilmiş.Sağ ve sol( özellikle sol tarafa)tarafa yatmak gerekiyormuş...
Gebelikte nasıl yatmalı hamilelikte rahat yatış şekilleri gebelikte yatış biçimi gece yatma problemleri
Burada yazıyor...Faydalı bir bilgi...Buyrun..
Son aylarda özelikle doğum yapma rüyaları çok oluyomuş ,erken başlamışsın sen:))Bende görüyorum böyle ruyalar bu arada:))
amanınnnn bu kadar göbişim olacakmı yawwww benim daha büyük olur dimi bende ikitane bebe oyy oyyy yerim kuzularımı ben yatarım onlar nasıl rahat edecekelerse valla iş yapıyorum şuan göbişimde böle bi fazlık hissediyorum nasıl hoşuma gidiyor yawww hissettiğim gün kalbim duracak demek
bende bir tane ama karnım acayip şişmeye başladı psikolojik midir nedir
artık şişebilirrr bacımm dün okudum cnm saklamayın karnınızı diyorr