2009 Mayıs Anneleri

bende elevit kullanıyorum 5.haftamdan beri. ama dediğiniz gibi iştah filan açmadı. hala kilo almadım. hoş, buna rağmen bazılarınızın doğum yapacağı kilodayımkaydirigubbakcemile3 demir hapınada bi dahaki muayenede başlayacam. 2-3 hafta sonra yani.
bide bende progestan kulanıyorum 1 aydır. ama 12.haftadan sonra bi koruyuculuğu kalmıyor dedi.son kutuyu içiyorum.

CANIM BEN HENÜZ KENDİ DR UMA GİTMEDİĞİM İÇİN BIRAKMADIM PROGESTANI KORKUMDAN BENDE GÜNDE 3 DEFA ALIYORUMM HAFTAYA DR A GİDİNCE SORARIM ARTIK AMA BENDE AKINTI BİLE OLSA TEDİRGİN OLUYORUMM YAW :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ben bugün 13. haftamı bitirdim ama mide bulantılarım tam gaz devam ediyor. o kadar korkuyorum ki hiç geçmeyecek die. bi ara 5 kilo kadar verdim ama şimdi sadece 3 kilo vermiş durumdayım yani 2 kilosunu bi ara geri almışım. ne zaman aldıysam, çünkü sürekli kusuyorum. ama sanırım su kaybetmekle ilgili bi durum. ben zaten çok şişko olduğum için dr um iyi bile olmuş dedi. bebeğimin gelişimi de iyi tam benim hesapladığım güne tamı tamına denk düşüyo ultrason ölçümünde.
salı günü ikili testimizi yaptırdık. bu hafta salıya sonucu alıcaz. hepimizinki hayırlı olsun inşallah.
bunlar haricinde bende değişen bi şi yok. hala yorgunum yatıyorum ve seaband dahil denediğim hiç bi şey mide bulantıma iyi gelmedi.
artık ayrılmayız inşallah...

ankakuşu hoşgeldin cnm...Merak ettim bende açıkçasııı....
Bende kilo alamadım maalesef verdim 5 kilo civarı.Ama yeni yeni iştahım açıldı ve almaya başladım...Aman alayım yaaa ..Yemediğim zamanlr sürekli düşünüyordum...Gerçi ilk 3 ay önemli diilmiş.Herkes veriyo normal de..İnş bundan sonra vermem..Aman kızlr alalım boşverin bebişlerimize yarasınnn.
Nasılsa Mutahhara bizi zayıflatacakkk...Önce tabi kendisi zayıflayacaksırnaşık şey

kızlaaaaar, canlarım benim!!!!!!!!
ben geldim sonunda.... hepinizi çok özledim. neredeyse 1 aydır annemde kalıyordum. orda da internet bağlantısı bulamadım. sizleri okuyamadım yazamadım. çooooook özledim. yokluğumda beni arayan soran merak eden herkeslere çooook teşekkür ediyorum.
sizsiz bir hamilelik ne zormuş meğer!!!!!!!!

hoşgeldin canim :) hem evine hem aramiza hoşgeldinnn a.s. nasil gidiyor hamilelik?

bende elevit kullanıyorum 5.haftamdan beri. ama dediğiniz gibi iştah filan açmadı. hala kilo almadım. hoş, buna rağmen bazılarınızın doğum yapacağı kilodayımkaydirigubbakcemile3 demir hapınada bi dahaki muayenede başlayacam. 2-3 hafta sonra yani.
bide bende progestan kulanıyorum 1 aydır. ama 12.haftadan sonra bi koruyuculuğu kalmıyor dedi.son kutuyu içiyorum.

oh maşaAllahhhh kilo aldirmamasi süper olmuş :KK66: aman boşver kiloyu..2009 mayis anneleri olarak zayiflama grubu yapariz olmassa :))))

canımm zaten dediğim gibi kilodan değilde tiksindiğimden dolayı içemedim zaten gerekte kalmadı sanırım 3 ayı bitirdiğimiz içinn...

ANKAKUŞU SENDE ARAMIZA TEKRARDAN HOŞGELDİN CANIM HAMİŞLİK NASIL İLERLİYORR UMARIM HERŞEY YOLUNDADIRRR a.s.a.s.

inşaAllah geçmiştir tiksinmelerin?

Inşallah geçer canimm bulantilarinn bi çok arkadaşin 12.haftadan sonra geçti burda sende biraz daha dişini sik bakalimm herşey yoluna girer allahin izniylee

ben bugün 13. haftamı bitirdim ama mide bulantılarım tam gaz devam ediyor. o kadar korkuyorum ki hiç geçmeyecek die. bi ara 5 kilo kadar verdim ama şimdi sadece 3 kilo vermiş durumdayım yani 2 kilosunu bi ara geri almışım. ne zaman aldıysam, çünkü sürekli kusuyorum. ama sanırım su kaybetmekle ilgili bi durum. ben zaten çok şişko olduğum için dr um iyi bile olmuş dedi. bebeğimin gelişimi de iyi tam benim hesapladığım güne tamı tamına denk düşüyo ultrason ölçümünde.
salı günü ikili testimizi yaptırdık. bu hafta salıya sonucu alıcaz. hepimizinki hayırlı olsun inşallah.
bunlar haricinde bende değişen bi şi yok. hala yorgunum yatıyorum ve seaband dahil denediğim hiç bi şey mide bulantıma iyi gelmedi.

Aman cnm benimde midem bulandı ama sen daha feciydin evet...Ben hiç kusamadım mesela ama o raddeye çok geldiği oldu..Şkr ki atlattık o zamanları..Seninde geçecektir az kaldı inş..Uzatmaları oynuyosun galibaasositososito

ay canim ya..geçer inşaAllah su bulantilarin..ama kilo için üzülme..almaktan iyidir hem bak bebiş yimiş muhim olan o :KK66: inşaAllah sende teez zamanda canlanirsin,toplarsin kendini :KK66: hemen hemen herkesin test sonuclari cikiyor..bende p.tesi alcam..inşaAllah herkes iyi sonuclar alir..

ankakuşu hoşgeldin cnm...Merak ettim bende açıkçasııı....
Bende kilo alamadım maalesef verdim 5 kilo civarı.Ama yeni yeni iştahım açıldı ve almaya başladım...Aman alayım yaaa ..Yemediğim zamanlr sürekli düşünüyordum...Gerçi ilk 3 ay önemli diilmiş.Herkes veriyo normal de..İnş bundan sonra vermem..Aman kızlr alalım boşverin bebişlerimize yarasınnn.
Nasılsa Mutahhara bizi zayıflatacakkk...Önce tabi kendisi zayıflayacaksırnaşık şey

zayiflatirim evelAllah :) alin verin yeterki sagliginiz yerinde olsun :) tabi bebişlerinizde saglikli olsun :) ay inşaAllah zayiflicam..ben daha yeni zayiflamiştim bide :) oyuzden tam keyfini cikaramadim..dogurup kendime gelince hemen diyete ve spora baslicam inşaAllah :) zaten sütü yapan şey bol su..bide vitaminli,proteinli,kalsiyumlu şeyler yemeli ki kaliteli sütümüz olsun :KK66: ee bunlar zaten diyette olan şeyler :KK70: ay bak gene zayiflama moduna girdim :) gidip bişeyler yiyim ben :))))

valla inşallah öyledir, herkes 14. haftadan sonra geçer diyo ama zaten 10. haftadan beri hep aynı teselliyi kovalıyorum. 10. haftadan sonra azalır dediler bekledim olmadı. 12 dediler olmadı şimdi 14ü bekliom. o da olmazsa 4. ayda kesin geçiyomuş. e o da olmazsa zaten doğuma az kaldı dicem.:roflol: ay ilahi ya..
neyse bu gece keyfim yerinde. evimde, sizlerleyim, bulantım şu an harika, maşallah iyiyim. daha ne istiyim: hepimize ve bebişlerimize sağlıkkkk:Saruboceq:

zayiflatirim evelAllah :) alin verin yeterki sagliginiz yerinde olsun :) tabi bebişlerinizde saglikli olsun :) ay inşaAllah zayiflicam..ben daha yeni zayiflamiştim bide :) oyuzden tam keyfini cikaramadim..dogurup kendime gelince hemen diyete ve spora baslicam inşaAllah :) zaten sütü yapan şey bol su..bide vitaminli,proteinli,kalsiyumlu şeyler yemeli ki kaliteli sütümüz olsun :KK66: ee bunlar zaten diyette olan şeyler :KK70: ay bak gene zayiflama moduna girdim :) gidip bişeyler yiyim ben :))))[/QUOTE]

Aynen yaa....Evde tekim zaten Eşimde yok..İkide bir atıştırıyorum.Yanıma epey bi ıvır zıvır depoladım..Eşimin yokluğunda avunayım diyee.Alahtan siz varsınız..Bu gece yalnızlığımı unuttum ya...
Bu arada benim göğüslerim bayağı şişti.Sütüm olacak gibi görünüyo..Neyle kıyaslanıyo bilmiyorum ama..Çok su içiyorum bende bu sıralar Bebişimizin suyu 3 saatte bir değişiyormuş.aman hepiniz bol bol su için arkadaşlarrr...

valla inşallah öyledir, herkes 14. haftadan sonra geçer diyo ama zaten 10. haftadan beri hep aynı teselliyi kovalıyorum. 10. haftadan sonra azalır dediler bekledim olmadı. 12 dediler olmadı şimdi 14ü bekliom. o da olmazsa 4. ayda kesin geçiyomuş. e o da olmazsa zaten doğuma az kaldı dicem.:roflol: ay ilahi ya..
neyse bu gece keyfim yerinde. evimde, sizlerleyim, bulantım şu an harika, maşallah iyiyim. daha ne istiyim: hepimize ve bebişlerimize sağlıkkkk:Saruboceq:

:))))) aman keyfin yerinde olsun..en önemlisi o canim :KK66: elbet birgün gecicek..sen takilma 12 ye 14e :KK66:

mutahhara bak sana güvenip yiyoruz ona göre haaa:teytey:a.s.

:))))) yani siz genede cok fazla almayin canim :eek: kivirmaya basliyorum :emir_bebek: şaka tabi :) siz saglikli olun mutlu olun..kilolari gerçekten dert etmeyin..zayiflama grubunda neler gördük :KK66: 20 kilo verenler 30 kilo verenler :KK66: azim olsun yeterki :KK66: zayiflarimda zayiflatirimda inşaAllahhh :KK66:

Aynen yaa....Evde tekim zaten Eşimde yok..İkide bir atıştırıyorum.Yanıma epey bi ıvır zıvır depoladım..Eşimin yokluğunda avunayım diyee.Alahtan siz varsınız..Bu gece yalnızlığımı unuttum ya...
Bu arada benim göğüslerim bayağı şişti.Sütüm olacak gibi görünüyo..Neyle kıyaslanıyo bilmiyorum ama..Çok su içiyorum bende bu sıralar Bebişimizin suyu 3 saatte bir değişiyormuş.aman hepiniz bol bol su için arkadaşlarrr...

afiyet olsunnn..bebişe yarasin inşaAllah :)

ay sorma su gögüs işi beni delirtecek..sigdiramiyorum bi yere :eek: ay bide süt dolunca önümü görememekten korkuyorum :))) ama cok şükür agrilari geçti..evet ama dedigin gibi bolbol su içmek gerekiyor..zaten bünye istiyor su..ben hiç bilmem ki gece kalkip su içeyim..gebe kaldigimdan beri geceleri uyanip koca bardak su içer oldum..

hepinize iyi akşamlaar kızlarrrr
annemdeydim ancak gelebildim nasılsınız bakemmm

hoşgeldin canim :) bugun annelerden dönme günü :) ben iyiyim hamdolsun..hamilelikte iyi gidiyor..sen nasilsin canim? nasil gidiyor gebelik?

çok şükür iyiyim tatlım:)annemde yemekleri yedim yedim gayet mutluyum süper hiç iş yaptırmıyorlar bana el bebek gül bebek :))))Haayırlısıyla bi de mayısta kucağımıza alırsak bebişlerimizi

İİ geceler cnm oşgeldinnn...Ya herkes annesinden dönüyooo.Bende özledim anneciiimi...Ama bi süredir gidemiyorumm.İST da çünküü:çok üzgünüm:

hoşbulduk canım anneyle aynı şehirde olmak böyle durumlarda çok iyi yaa
neyse ben çıkayım acayip uykum geldi
iyi geceler sevgili annelerrrr

İİ geceler cnm oşgeldinnn...Ya herkes annesinden dönüyooo.Bende özledim anneciiimi...Ama bi süredir gidemiyorumm.İST da çünküü:çok üzgünüm:

ahh canımm en azından senin ist da göreceğin bi annen var...ya ben ne yapayımm 9 yaşımda annemi kaybettimm :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

annelerinize SIKICA SARILIN KIZLAR VE KIYMETLERİNİ BİLİNNN

ahh canımm en azından senin ist da göreceğin bi annen var...ya ben ne yapayımm 9 yaşımda annemi kaybettimm :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

annelerinize SIKICA SARILIN KIZLAR VE KIYMETLERİNİ BİLİNNN

:KK43:( cnm kader iştee...Ama inş sen de anne olacaksın...Bebişinle bu duyguyu paylaşırsınız inş....

ah canım başın sağolsun. ama napalım allah seni de bebişine kavuştursun inşallah, allah sizlere ömür versin...

X