- 9 Temmuz 2008
- 567
- 1
- 42
inşallah canımmm rabbim hiç kimseyi ne evlat hasretiyle sınasın nede anne yokluğuyla a.s.a.s.
amin cnm amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canımmm rabbim hiç kimseyi ne evlat hasretiyle sınasın nede anne yokluğuyla a.s.a.s.
çok şükür iyiyim tatlım:)annemde yemekleri yedim yedim gayet mutluyum süper hiç iş yaptırmıyorlar bana el bebek gül bebek :))))Haayırlısıyla bi de mayısta kucağımıza alırsak bebişlerimizi
İİ geceler cnm oşgeldinnn...Ya herkes annesinden dönüyooo.Bende özledim anneciiimi...Ama bi süredir gidemiyorumm.İST da çünküü:çok üzgünüm:
ahh canımm en azından senin ist da göreceğin bi annen var...ya ben ne yapayımm 9 yaşımda annemi kaybettimm :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
annelerinize SIKICA SARILIN KIZLAR VE KIYMETLERİNİ BİLİNNN
ah canım başın sağolsun. ama napalım allah seni de bebişine kavuştursun inşallah, allah sizlere ömür versin...
oh attin havani :) biz burda temizlik yapalim yeek yapalim hanim orda el bebek gül bebek :) şaka bi yana..iyi olmuştur senin için :) sevindim adina
tez zamanda gidersin inşaAllah canim sende..bursa istanbula cok yakin zaten :)
canim benim başin sagolsun..Rabbim gani gani Rahmet etsin annecigine inşaAllah (( sende anne olcaksin şimdi..sende bebişine saril şimdiden..lütfen kendini kötü hissetme..elbet bizde birgün ölcez,kavuscaz sevdiklerimize..annecigin seni bekliyor olcak..sen oku bolbol,dua et..o herzaman yanindadir..anne olunca cok daha iyi anlicaz bunu
Cnm evet normalde sık sık gidebiliyoruz da şkr..Bu hamişlik vesilesiyle biraz ara uzadı maalesef...Ösledim de birden...Neyse gideriz inş nasılsaa birgün sağlık olsun daaa...Öpüyorumm ii geceler sana daaaa.s.
mirmirmirmir
Kıslaar benim uykum gelmeye başladı hayırdır her gece uyumak için çabalardım bu gece nolduysaaa....gidimm yatıyım berii...
Hepinizi çok öpüyorum..Grşrz inşa.s.
Cnm evet normalde sık sık gidebiliyoruz da şkr..Bu hamişlik vesilesiyle biraz ara uzadı maalesef...Ösledim de birden...Neyse gideriz inş nasılsaa birgün sağlık olsun daaa...Öpüyorumm ii geceler sana daaaa.s.
saol canımm allah razı olsunnn amacımm sizi üzmekk değildi aslındaa ..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
dediğin gibi bende bütün sevgimi annemle paylaşamadığım duygularımı bebeişimle paylaşıcamm rabbim kısmet ederse...:Saruboceq::Saruboceq:
aşkolsun o ne biçim laf öyle..burda sevincimizi paylaşiyoruz..dertlerimizi,sıkıntılarımızı,endişelerimizi de paylaşiyoruz..ne demek üzmek..sen üzülme bize yeter..inşaAllah dedigin gibi bebişinle paylaşcaksin herşeyini a.s.
görürsün inşaAllahhhh :) bende geçen sene bi erkek cocugum oldugunu görmüştüm..ama cok komik bi rüyaydi :) cocuk benim..ama haberim yok :))) koltuga yatirmişim cocugu..diyorum bu cocuga yatak almak lazim :) sonra altini pisletiyor..ay diyorum bezde almak lazim..sonra acikiyor mama almak lazim felan :) ama uyandigimda içim cok garipti..sanki anneligi hissetmiş gibiydim..cok cok cok güzel bir duyguydu..
dimi ya..geçermi 6 ay diyor insan bazen..ama vakit su gibi geçiyor..bi p.tesi bi cuma..bi bakicaz ki 9.aydayiz :) bakalim cinsiyeti ne olcak..doktor erkek gibi görünüyor ama belli olmaz,cok yaniltiyorlar beni dedi :) seninkide belli olmadi daha dimi?
yok canım salı günü gittim belli değildi...bu çarşamba tekrar gidicemm umarım gösterir benim yaramazz..
bu arada bizim mayıs annelerinin çoğunun kızz nisan annelerine baktımm çoğu erkek sanırım aylara göre değişkenlik gösteriyorr ..bakarsın bizimkilerde kızdırr...:sm_cool::sm_cool:
rabbim herkeze önce sağlıklı sonrada gönlünden geçeni versinn inşallahh
bizimkiler nazli anlaşilan :) valla benim gönlümden ikiside geçiyor..ilk erkek olsun diyorum..abi olsun diyorum..ama kiz cocuklari görüncede bayiliyorum..bide ben tam bi pembe hastasiyim..kizim olsa herhalde herşeyini pembe yaparim..ay ne bileyim ya..saglikli hayirli salih evlat olsunda..Rabbim ne verirse basimizin üstüne nasilsa yerimseniben
tabikii canımmm orası öyle ...bende ilk önce erkek olsun diyorumm sonra sünneti askerliği falan derkenn kıyamam ben oğluşuma yawww :asigim::asigim:
valla mutahhara al benden de o kadar. benim de gönlümde kız yatıyo ama bi yandan da erkek olsa da abi olsa diye düşünüyorum. bi türlü karar veremedim. ama ikidir rüyamda kızım olduğunu görüyorum..
kiz oluncada evlendirmek var :) elin ogluna vericeksin :)) sanki biz el ogluna gitmemişiz gibi :) gerçi erkek oluncada el kizina veriyorsun dimi :) bu tez cürüdü :)))
ay hadi hayirlisi bakalim :) valla benim rüyalar değişik cikiyor :) genc kizkende hep bir kiz bir erkek ikizim oldugunu görürdüm..ama tutmadi :) evlenince erkek gördüm..zaten beni her gören "içime erkek doguyor" diyor :) su ana kadar 1arkadasim ve eşim kiz dedi :) bakalim hangisi tutucak :)